Ce filme BUNE ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by ingerash

am vazut la recomandarea cuiva de pe acest topic (am uitat cine ) - THE NOTEBOOK, trebuie sa va spun ca e superb!!!!!! m-a lasat paf!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Film de nota 10!Multumesc ca l-ai amintit,mi-a placut foarte mult.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by michelle7

quote:
Originally posted by catalynaa

Aseara am vazut o comedie suuuuper tare...n-am mai ras de mult timp asa-My boss daughter cu Ashton Kutcher si Tara Reid.
Dau si un link pentru cei interesati sa citeasca www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=6008&what=article&article_id=6543" target="_blank"> cronica filmului
Vizionare placuta!

Mai la recomandarea ta am luat filmul . E la fel de prost ca si Guess Who tot cu Ashton. Unde dumnezeu e comedia ca eu n-am reusit sa vcad decat 20 de minute Filmul a primit 2,6 puncte din 10 si puteti sa vedeti aici www.rottentomatoes.com/m/my_bosss_daughter/" target="_blank">parerea criticilor despre film
Unul dintre critici a spus " filmul e la fel de comic ca si Ebola doar ca dureaza de trei ori mai mult "

Mai,ce conteaza cate puncte a primit filmul?Si daca mie mi-a placut la nebunie nu inseamna ca e musai sa-ti placa si tie.Iote domne' acuma nu mai poci face o recomandare ca au spus criticii ca "e la fel de comic ca si Ebola"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

eu acum am terminat de vizionat "Moartea d-nului Lazarescu", ca tot auzisem de el.
Si am un film dragut care mi-a placut 'The Weding Date(2005)".

Daca spuneti ca "The Notebook", e bun am sa-l down,. si ma uit.Acum!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

[

[/quote]
Mai,ce conteaza cate puncte a primit filmul?Si daca mie mi-a placut la nebunie nu inseamna ca e musai sa-ti placa si tie.Iote domne' acuma nu mai poci face o recomandare ca au spus criticii ca "e la fel de comic ca si Ebola"

Draga mea te zburlesti degeaba. Tu ti-ai spus parerea ta eu parerea mea .asta e tot. ar fi culmea acum sa ne certam ca vezi doamne eu vad filmul foarte prost cand tu-l vezi minunat. Tu l-ai recomadat cu caldura si m-am simtit datoare fata de fetele de pe site sa auda si o parere diferita( care intamplator e si parerea majoritatii ),ca sa nu pateasca ca si mine si sa inchirieze un film care nu-si merita banii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Gabirus, multumesc. Sa stii ca multe filme am vazut la cinematograf, le vanam pe cele europene (e drept ca la 50 de filme americane dadeai peste unul spaniol, sau finlandez, sau danez). Apoi mai sunt filme bune pe TVR (nu mai stiu daca 1 sau 2), se numesc Filme soc si filme sic, parca acum e vineri noaptea, din pacate cam tarziu (acum ca avem in sfarsit home cinema am sa le inregistrez pe caseta pe cele care ma intereseaza).Pe HBO mai apar din cand in cand (rar din pacate), si doar cele care au avut mare succes, gen Todo Sobre mi Madre, Lucia si sexul, si au mai fost cateva. Din pacate eu plecasem deja din Cluj cand a inceput TIFF-ul, asa ca nu am prins nici o editie, dar majoritatea filmelor sunt foarte bune. Acum am vreo 40-50 pe DVD (majoritatea filme bune), inregistrate de un prieten, asa ca daca vrei iti imprumut cu drag.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by michelle7

[

Draga mea te zburlesti degeaba. Tu ti-ai spus parerea ta eu parerea mea .asta e tot. ar fi culmea acum sa ne certam ca vezi doamne eu vad filmul foarte prost cand tu-l vezi minunat. Tu l-ai recomadat cu caldura si m-am simtit datoare fata de fetele de pe site sa auda si o parere diferita( care intamplator e si parerea majoritatii ),ca sa nu pateasca ca si mine si sa inchirieze un film care nu-si merita banii ...
[/quote]
Eu nu ma zburlesc..cred ca ti se pare.Si nu ma cert cu nimeni.Pur si simplu m-a deranjat comentariul tau acid.acela cu criticii.In rest eu n-am nimik cu nimeni,mie mi-a placut filmul si asa cum am scris si in postarea anterioara nu e musai sa-ti placa si tie.Eu oricum am postat si cronica filmului.Ca nu ti-a placut asta e problema ta,nu a mea...chiar nu ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Gabirus impartasim aceleasi gusturi in materie de filme proaste care te lasa cu gust amar.
Ai descris Trainspotting exact asa cum l-as fi descris si eu: prea multa mizerie umana in viata de zi cu zi ca sa ma mai demoralizez si atunci cand ar trebui sa ma bucur de week-end!
Eyes Wide Shot si nu in ultimul rand Eternal Sunshine of a .... iarasi pe langa...foarte ciudate si greoaie.

Cold Mountain mi-a placut! Ilustreaza mizeria si greutatile, dar te poti bucura de el din plin fara sa ramai dezgustata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Cold Mountain mi-a placut foarte mult si m-a impresionta pana la lacrimi. e singurul film in care imi place Nicole Kidman.
azi am programat sa ma uit la Amelie (am primit ordin de la un amic ) - o sa revin sa-mi spun parerea

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

gabirus: Eyes Wide Shut nu imi pare a fi un film nociv.probabil te referi la scenele de "sex" caracteristice lui Kubrick,dar oricum nu este un film pentru copii :)) si in plus chiar reflecta o realitate scenele respective asa ca de ce sa ne ascundem dupa deget?!

Hai sa-ti dau un "mic" exemplu care sa te convinga: coloana sonora contine o slujba romaneasca ortodoxa inversata (curiosii pot sa verifice), adica o liturghie neagra (satanista). Eu sunt foarte sensibila la metatext, chiar daca nu ar fi fost asa de explicit, tot i-as fi simtit nocivitatea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind este un film superb,asta film de nota 10,nu Notebook,chiar isi merita Oscarul luat.
Eu am vazut Eyes Wide Shut de doua ori.Prima data( eram printr-a zecea) intr-adevar mi s-a parut fascinant,greu de inteles,dar cand l-am revazut acum vreo luna mi s-a parut banal,ca mesajul e la vedere.Acum nu stiu daca asta e din cauza ca e a doua oara sau ca acum am mai multa minte si inteleg mai bine.
Notebook este un film tare dragut,dar nu de nota zece,este doar un film romantica care are un plus pentru ca este bine povestit si regizat.Dar atat-un film usor pe care sa il vezi cand esti obosit.
M-am gandit si intr-adevar notele nu releva mare lucru pentru ca sunt subiective.Si o dovada ar fi ca un film care este bun:What Dreams May Come(1998) are numai 6.3 pe imdb.E adevarat ca filmul are o "interfata" cam siropoasa dar in esenta filmul vorbeste despre niste lucruri profunde.

http://photos.yahoo.com/selfguide1

Mergi la inceput