Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 14
alayna spune:
quote:
Originally posted by angelina
Tocmai am terminat de vazut If Only cu Jennifer Love Hewitt.
Ei bine, nu numai ca am plans, pe mine m-a devastat filmul asta.
Este un film exceptional!
Si eu l-am vazut noaptea trecuta.N-am cuvinte.Supperrrr.
Il aveam de 2-3 luni in comp si tot il evitam sa-l vizionez.
Mie mi-au dat lacrimile la acest film,pur si simplu ochii imi erau innecati in lacrimi
Il recomand cu cea mai mare placere
gabirus spune:
Revin cu un film care m-a surprins in mod placut: Aeon Flux cu Charlize Theron. E SF, ceea ce e ok, dar in genere nu ma astept la prea mult de la acest gen. Insa chiar m-a surprins. Plotul aduce a desenele Manga (de altfel parca regizorul e japonez, dar nu sunt foarte sigura) iar imaginea, culoarea, sunetul mi-au amintit de "Solaris"-ul lui Tarkovski. E chiar un SF bun; mai rar asa ceva.
POZE
angelina spune:
Alayna, bine ai venit in Clubul Plangacioaselor!
Daca ti-a placut asa de mult, ar trebui sa vezi si Original Sin cu Angelina Jolie si Antonio Banderas si Great Expectations cu Ethan Hawke si Gwyneth Paltrow....sunt superbe!
Ieri seara am vazut Duplex cu Ben Stiller si Drew Barrymore, o comedie de nota 10 , am ras si eu si prietenul meu de ne-am prapadit!
Am mai vazut si Madhouse, film horror! De asemenea un film bun, nu groaznic de inspaimantator, precum Texas Chainsaw Massacre, dar destul cat sa te tina conectat.
ingerash spune:
am vazut la recomandarea cuiva de pe acest topic (am uitat cine ) - THE NOTEBOOK, trebuie sa va spun ca e superb!!!!!! m-a lasat paf!
si am vazut si eu ORIGINAL SIN , e super filmul
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
gangurici_licurici spune:
Eu va recomand sa nu va uitati sub nici o forma la "The Hitchiker's Guide to the Galaxy", e groaznic de prost! Jur ca de mult nu am mai vazut un film asa de prost. Stiu ca ccc cartea e faimoasa, si pare-se buna, dar filmul e din categoria "numai daca sunteti disperati fani ai genului si daca nu exista absolut nimic altceva la care sa va uitati". Pfui, n-am rezistat la mai mult de 1 ora, sincer si asa simt ca am pierdut vremea.
"Billy Elliot" l-am vazut si eu zilele trecute, nu ma asteptam la prea multe (deh, subiectul, un baiat care vrea sa se faca balerin nu e prea incurajant), dar filmul e minunat. In bunul spirit al filmelor englezesti, desi de un gen total diferit mie mi-a amintit de "Full Monty", unul dintre preferatele mele, si "Trainspotting", au toate un umor englezesc care mie-mi place la nebunie.
Alinax spune:
"just like haven" nu ma asteptam dar de mult nu a mai aparut o comedie romantica asa mai faina...merita sa va uitati
iren spune:
Shi mie mi-a placut tare mult Original Sin, iar sfirshitul e rau.
Trainspotting l-am vazut cre ca de 4 ori, shi l-ash mai vedea de inca 4, e super!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by gangurici_licurici
Eu va recomand sa nu va uitati sub nici o forma la "The Hitchiker's Guide to the Galaxy", e groaznic de prost! Jur ca de mult nu am mai vazut un film asa de prost. Stiu ca ccc cartea e faimoasa, si pare-se buna, dar filmul e din categoria "numai daca sunteti disperati fani ai genului si daca nu exista absolut nimic altceva la care sa va uitati". Pfui, n-am rezistat la mai mult de 1 ora, sincer si asa simt ca am pierdut vremea.
Ba e superhaios . Dar ce-i drept destul de straniu daca te duci acolo fara sa stii la ce sa te astepti. Este un umor foarte aparte. Eu citisem cartea asa ca eram familiarizata cu stilul. E drept insa ca nu l-as incadra la "filme de referinta" .
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Aseara am vazut o comedie suuuuper tare...n-am mai ras de mult timp asa-My boss daughter cu Ashton Kutcher si Tara Reid.
Dau si un link pentru cei interesati sa citeasca www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=6008&what=article&article_id=6543" target="_blank"> cronica filmului
Vizionare placuta!
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse
Mai la recomandarea ta am luat filmul . E la fel de prost ca si Guess Who tot cu Ashton. Unde dumnezeu e comedia ca eu n-am reusit sa vcad decat 20 de minute Filmul a primit 2,6 puncte din 10 si puteti sa vedeti aici www.rottentomatoes.com/m/my_bosss_daughter/" target="_blank">parerea criticilor despre film
Unul dintre critici a spus " filmul e la fel de comic ca si Ebola doar ca dureaza de trei ori mai mult "
irina.c. spune:
quote:L-am vazut si eu mai de mult,am ras cu lacrimi!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by angelinaIeri seara am vazut Duplex cu Ben Stiller si Drew Barrymore, o comedie de nota 10 , am ras si eu si prietenul meu de ne-am prapadit!
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today