Pentru Marius-rog lamuriri

Pentru Marius-rog lamuriri | Autor: catutza

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca din ianuarie 2006 trebuie depus un dosar la primarie pentru a beneficia de CIC.Intrebarea mea e:cine depune dosarul? Noi sau angajatorul?Daca noi,ce trebuie sa contina dosarul respectiv?Am inteles de ls servici ca trebuie depus cu 60 de zile ininte(asa a inteles doamna de la noi de la personal),dar eu nu cred pentru ca asta ar insemna ca noi pana in februarie sa nu luam nici un ban.Multumesc si astept lamuriri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Asa este Catutza, trebuie depus un dosar la primarie. Trebuie sa-l depuna angajatorul, dar nu cred ca este nici o problema daca il depunem noi. Eu, spre exemplu, o sa mi-l depun singura, ca nu stau dupa fata de la birou.
In principiu actele vor fi cele prezentate in ordonanta de urgenta, dar vom sti exact dupa ce apar normele de aplicare si dupa ce cei de la primarii se vor hotara ce acte sa ne ceara(art.8)
Indemnizatia se primeste incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza concediul de maternitate, daca cererea este depusa in termen de 60 zile de la aceasta data(art.10).
Citeste si tu OU 148/03.11.2005 de pe pagina legislativa a lui Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Multumesc pentru raspuns. As mai vrea sa stiu daca e o lege prin care sa se specifice ca angajatorul trebuie sa depuna dosarul-nu as mai vrea sa umblu pe la usile lor si sa stau la cozi, si as mai vrea sa stiu daca trebuie sa mai depun dosar la primarie daca eu am intrat deja in CIC (de la jumatatea lunii decembrie voi intra).
Catutza si Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Inca nu au aparut procedurile metodologice privind cine si cum depune dosarul. Trebuie sa apara cel tarziu pe 15.01.2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

In informarile celor de la pensii scrie ca angajatorul. Si asa este si normal. Cum umbla o femeie care a mascut de 42 zile sa-si depuna dosarul? Vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

cererile insotite de actele doveditoare se depun la primarie de catre:
-Titular
-Reprezentatntul legal desemnat sa reprezinte persoana indreptatita in cazul in care aceasta este lipsita de capacitatea de exercitiu a drepturilor civile
-Mandatarul - persoana imputernicita prin procura spaciala, in vederea solicitarii si primirii drepturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu sunt in CIC din 2004.mai trebuie sa depun dosar la primarie?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Daca primesti CIC de la angajator, el depune dosarul la Directia muncii
Daca primesti CIC in baza contractului cu casa de pensii, aceasta va depune dosarul

Dar...sa asteptam Normele, ca pana acum sunt simple zvonuri de pe la Casele de pensii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

dupa cum arata, mamica va depune dosarul daca naste anul viitor

sau se duce la notar si face procura

mare e gradina!

iar cu cele in cic probabil ca pana in februarie nu vor vedea bani dar macar dosarul il duce angajatorul, dar daca nu-l duce

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cool, eu sunt in CIC din 2004 dar eu sunt si administratorul firmei unde sunt angajata.asa ca daca afli ceva te rog anunta-ma ce trebuie sa contina acest dosar.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor dar daca eu primeam inainte sa ma intorc la munca,noiembrie2005 ,din Pitesti indemnizatia,unde am domiciliul pe bisi unde am lucrat inainte si acum muncesc in Bucuresti,..unde ar trebui sa depun dosarul si cine face asta ,..sincer as face eu ca sa fiu sigura dar ma intereseaza daca il depun aici in b
Bucuresti sau merg la Pitesti unde am domiciliul si unde am si depus dosarul pentru alocatie?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput