Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 15
Ana_m spune:
Salutare burticute,
De o ora citesc ce ati scris de aseara. Ma pregatesc ca incepe un film fain la Tv , ii fac reclama de o saptamana.
Azi a fost un frig aici ca niciodata.
Irina, daca te consoleaza gandul, si aici sunt medicii cam la fel. Ultima oara am fost la el in 23 Nov. si nu mi-a mai dat vizita pe viitor. daca tot nastem cu cel care e de garda...
Fug ca incepe filmul
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Bmbo- hai sa iti spun eu ce mi-a zis azi medicul cand am sunat, legat de DN si de ce zpun ecografiie, ca cica desi la ultim aeco beeb reiesea cu o sapt mai mare, se ia in considerare prima eco facuta, cica aia e cea mai relevanta, si in consecintza cica la mine e acuam DPN 21 ianuarie, as ca trebuei sa vorbesti cu el face-to face si mai "agresiv".
Cu testul anti-stres, stai calma ca e ok si stiu pers care l-au facut si au fost ok si ele si
Asa vor ei sa fie siguri ca e totul bine, mai ales pt bebe.
Ai grija sa stea bebelina pina pe 28 Dec. la hotelul de 5 stele, dc nu oricum ar tebui sa nasti tot rpin cezariana, dc te apuca mai devreme( ei au in spital dosarul tau si o sa urmeze ce scrie acolo), doar ca nu stii 100%dc cu medicul tau!
Tinem pumnii sa fie bine si si sa vina flacalul cand vrea Irina,
care vad ca a devenit din ce in cem ai stresata![]()
Monica- ce ai facut cu ciocolata aia mama, sau esti ep "tron?"- hai ca eu am mincat una potrivita si cu lapte si cu apa si nika..poate ai alta variantza azi tu-Iaurt gol si tot degeaba la noi..
Ana si Ursoaica?
Florinini unde esti?
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
ANA aste este om fi noi mai "stresate" probabil dar trecem si peste asta. Vizionare placuta la film si poate mai intri dupa.
Denisa dupa ce ca ma "chiorolombaiesc" sa inteleg ce spui ( scrie si tu un pic mai incet) nici nu inteleg de ce ma faci stresata ca eu sunt toata ziua acasa, pe net , nu fac mai nimic deci chiar nu am motive sa ma stresez. Vad ca va stresati voi pentru mine ca nu nasc
. Dar nu e randul meu. O sa fac subiect separat cred
.
Ai noroc ca nu imi merge messengerul ca iti aratam eu ca sunt mai rea ca baba ta.
Irina 38+
monica70 spune:
Intrai si eu ca pana acum am stat cu frate-meu la parlamentari! Va citesc si revin!
MONI 36+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
ACUMA vad ca ati disparut voi!
BOMBO deci inca o data "certa de nastere pe ziua de azi!!! Sper sa te intorci iute de la cumparaturi si sa mai intri!
ANA vizionare placuta si MARAKI la fel! Sper sa reveniti!
MARAKI si zici ca totul e normal..... O fi!
Sa ne zici si cum a fost la socrosenie!
IRINA tu ce mai faci singurica...sa nu-mi zici ca si tu esti la vreun film!
DENISA chiar ca n-am fost azi
a ajuns prea tarziu ciocolata! Aa' tocmai mi-am pus niste cartofi la prajit si cu niste castraveti acri
, sper sa am ceva energie in seara asta! Si daca mia beau a treia cana de lapte mai incolo ...nu se stie se iese!
URSULINA n-am apucat sa vad pozele ca de pe hardul asta n-am chef...merge ca melcul si daca tot e pauza pe-aici mai imi var nasul la conta! Mamm am lucrat azi cat in 2 saptamani!
Merg sa vad de cartofi ca miros deja!
Denisam spune:
Monica- te asteptam, vreua sa-mi zici cum e cu ciocolata, ai dovedit-o si cu ce te-am intrebat?
Irina- eu nu ma stresez deloc ca nu nasti ca stiu ca va fi bine, vad ca esti pe net,dar cam esti stresata cu greutatea lui bebe, chiar dc tie nu ti se pare!Hai fii mai calma si nu ma mai "certa"![]()
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Monica mai taci si tu cu cartofii prajiti ca doar ce am mancat si chiar sa o iau de la capta sa curat "barabule" nu am chef. Iar de film l_am vazut deja acum ascultam pe Diaconescu, Romanitza, sora mortului si tot asa ce mai butona Marian.
Denisa normal ca sunt pe net dar nu imi merge messengerul ca imi lipseste un program si nu ma stresez ca bebe e mic ca nu vrea decat sa fie sanatos. Eu zic ca e mic ca nu vad cum sa fie mai barosan ca am burta mica si mananc prost dar poate el o fi un "sumo" si o semana cu masa adica gras.Si de ce nu te-as "certa" ce nu iti e dor de baba?
Irina 38+
monica70 spune:
No, m-am facut si cu cartofi cacanii 
Noroc ca-s cat de cat comestibili...
DENISA tot nu ne-ai zis de fugareala de-asera, lasa tu
ca vine si aia!
Cum ai lipsit tu aseara de ll subiectul cu
!
IRINUCA esti calare pe cola sau pe orangina la ora asta?
monica70 spune:
IRINA las' ca si la mine e mica burta si de asta tot a zis doctorul c-o sa aiba peste 3 kg!
irinadum spune:
Monic nu sunt calare pe nimic ca bate vantul in frigider nu am decat un sirop de ananas si un suc prost de portocale. Da maine e marti si e ziua libera a laui Marian deci facem piata si imi fac eu provizii de rahaturi. Azi am fost un pic dar am cascat ochii am trecut pe la un raion numai cu oferte de ciocolata si bomboane de ciocolata si erau asau de multe incat m_am enervat ca nu stiam ce sa iau si nu am mai luat nimic. Dar lasa sa iau eu maine.
A am uitat sa va spun ca Marian s_a ales cu degetul mare sucit sau ceva de genul asta cert e ca e cat trei degete si acu sta cu gheata. Cine il pune sa ii traga pe aia de tricouri? Cotea. Acu sper sa nu fie ceva rupt ca sa nu ne internam amandoi
.
Irina 38+