Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 14
irinadum spune:
Monica e mic mai al meu baiat ca i_am dat sa bea doar cola , cartofi prajiti si mac donalds in ultima luna

. De unde sa ia si copilul asta ce ii trebuie? Din orangina?
Irina 38+
Denisam spune:
Burtici- felicitari celor ce au fost la eco si au venit cu vesti bune si bebei grasunei.
Eu pe 20 dec merg si atunci voi decide cu medicul si cum va fi nasterea!
Irina stai linistita ca nu e cazul sa crezi c abebe are doar 2,5kg, garantez eu ca va avea cel putin 3kg si eu zic ca dc e sa nasti va fi next week- asa cum ti-am zis cu zilele si totul va fi bine!
Monica- mersi de reteta, cata ciocolata si cu ce lapte sau apa?
Eu vad ca dulcineea mea nu misca asa de des ca la voi, adica are miscari regulatela anumite intervale, dar am observat ca e adevarat ce zic astia sa le pui muzica clasica in general desi a mea e activa si la basi si ritmata, si sa ii maingai si sa vorbesti cu 
Am verificat asta ,chiar si azi cand mi-au trimis cei de la Enfamil prin posta un CD cu muzica clasica, niste materiale informative unde asta spunea si o cutie de formula pt noi nascutzi, frumso gest nu?Si m-am inscris doar pe un site, sunt curioasa dc si cei de la pampers is nestle vor trimte, se face asta cand esti aproape de daat nasterii, pian acum am primit mostre is materiale informative, pacat ca nu am la cine sa le dau, asa multe am.
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Aici gasitzi un articol f. util cum sa protejam pielea la bebelusi in anotimpul rece!
http://www.eva.ro/sanatate/articol496.html
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Nicoleta e drept ca in ultimul timp am cam mancat si uite ca se vede.Multe dulciuri, dar si multe fructe.
In ultimele 3 sapt. am pus 1,5 kg, dar e bine ca bebe a luat 800 gr. din ele, deci nu s-au depus multe pe mine.
Irina si al tau e mare, lasa ca vezi tu. Dr. mi-a spus ca de acum nu va mai lua asa mult in greutate, asa ca nu va ajunge- Doamne fereste!!!!- la greutatea lui Clau.
Pt. mine 3.200-3.400 ar fi ideal. Numai nu e intotdeauna asa cum ne dorim.
Merg sa ma intind, caci iar ma doare stomacul, putin masaj nu-i strica.
Daca nu mai intru, va doresc la toate NOAPTE BUNA si un nou cap.
!!! 
gio
si bb Marco 35+
nicoleta raducu spune:
Fetele..si noi va spunem noptik buna...Deja ne e somn...
Pe miine...
Sa fiti cumintele...]

Nicole si Daria
30 fix
maraki spune:
Burtici am venit
chiar sant batuti in cap nemtalaii astia
lor totul li se pare normal
Cum e posibil sa te duci la spital sa spui ca nu te-ai simtit bine toata saptamana si sa nu iti faca nici un control??? Doar testul de urina l-am facut care a iesit bine si tensiunea care tot asa a fost buna!In rest cica toate simptomele mele cu dureri, intarituri de burta,cutite jos....sant normale!!!Astazi mi-a facut fisa, sant inscrisa pt. nastere iar cat priveste turul spitalului ar trebui sa ne ducem miercuri dar renunt pt. ca oricum am vazut la tv cum este.burtici sant abea la pagina 5, nu stiu ce s-a intamplat cat am lipsit, revin peste vreo 2 ore ca ma uit la 2 seriale.
pupici
p.s. am ajuns la 90 kg

34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bombonicaaaa spune:
Am ajuns si eu acasa a trebuit sa astept cam mult la dr. ca a intarziat la cabinet ...Vestile mele sunt si ele bune
Bebe e mareee cel putin asa zice el dupa ce m-a palpat pe burtik ca nu am facut echo , de la ultima echo reiese oricum ca e mai mare cu o sapt. dar cine sa-i mai inteleaga...Ma controlat cu dejtu
si a zis despre col ca-i " solid" si ok si ne vedem pe 28 dec . la amiaza in sala de operatii
Asa ca pe 28 dimineata la 10 tre' sa fiu la spital cu catzel si cu purcel , asta in cazul in care nu ma apuca mai devreme ![]()
Printre altele a mai spus sa merg de 2 ori pe sapt . in spital sa-mi faca nu stiu ce test de monitorizare a bebelui "non stres test" ca nu e nimik sa ma ingrijorez dar avand in vedere ca am pierdut doua sarcini vor sa fie siguri ca bebe o buce bine in burtik pe ultima suta de metri ...
Acum nelamurirea mea care nu am scos-o la capat cu dr. este : daca bebe e mai mare cu o sapt. cum s-a vazut la echo , daca burta mea sta sa crape si mai zice si ca bebe e mare de ce nu vrea sa-l scoatem inainte de craciun ?! ca eu asa as fi vrut...a zis ca-i prea devreme 
Si apropo
nu mi-a bagat nika in
dar in schimb a bagat dincolo vre-o 3 dejte
am avut impresia ca baga tot pumnul 
Fug sa termin cu cumparaturile si intru mai tarziu in caz ca mai gasesc pe cineva .
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Maraki si eu cand ziceam ca frncezii sunt tampiti sigur cineva zicea ca sunt nebuna. Norocul meu e ca am dat peste un doctor care face eco la fiecare porgramare ca sa fie el sigur ca dc nu nici atata nu faceam. Drept exemplu uite ca sunt in saptamana 39 si de abia acum ma vede asta dupa 5 saptamani. Si parca vad ca dureaza 5 minue ca si asa ce sa isi bata capul ca doar nu nasc cu el.
Monica ai terminat cu hartoagele alea?
IRINA 38+
irinadum spune:
Bombon deci e bine mai ai putin si tu . nu imi vine sa cred cate fete nasc peste putin timp. Deci si la vooi sunt nebuni docotrii. Si vorba ta ce era dc te programa pe 23? Eu cred ca sunt inumani majoritatea pe bune cred ca sutn asa de plictiiti de meseria asta ca ...... In fine. Ma bucur ca e bine si ca mai ai putin .
Deci vrem nu vrem startul la B se da curand.
Irina 38+
irinadum spune:
Nu mai e nimeni? M_ati lasat singura in seara asta? S_au terminat filmele deci haideti.
Irina 38+