Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
Bombonicaaaa spune:
Tot eu sunt...
Nu am plecat inca, mai am putin timp , noroc ca e aproape .
Cata felicitari pentru Bianca grasutza si pt. vestile bune !
Ma rog sa primesc si eu vesti bune si eventual sa-mi zica excact data cand o voi vedea pe bebelina mea 
Fetelor nu sunt sigura ca pot sta la schimbul 2 ca mai am de completat cu niste cumparaturi pachetul de craciun pentru ai mei , sper sa intru totusi ca tre' sa astept dupa sot sa ajunga el acasa sa mergem impreuna. Oricum cum ajung de la dr. va scriu!
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Giova pai dc o tine asa o sa iaba greutatea lui Claudiu la nastere
si atunci sa te tii. Bine ca si la tine e totul ok.
Acum vine si Bombon cu vesti bune si cu un bebe gras.
Irina 38+
nicoleta raducu spune:
Buna,burticute...
CATA..ma bucur ca e bine Bia....Ai vazut si tu cum e cu monitorizarea...Asta fac eu..de o vreme..si voi face pina nasc....Bine ca te-ai linistit....
Bee,Moni,Irina,Alina,Daniela,Ursoaica,Denisa,Giova,Toanca,Bombonica,J G.....

voiam sa va zic ceva la fiecare in parte ..dar,neuronul meu..slabuta activitate in seara asta...
Noi azi nu am ajuns la monitorizare..a fost nebunie in spital dimineata..cu schimbarile conducerii..si am fost sfatuita...ca sa nu stau pe holuri anapoda..sa merg miine dimineata....Si asa am facut..Azi am stat cumintele acasa..am dormit dupa amiaza....
Fetelor..eu nu prea maninc...Vi s-a intimplat?Acum ma fortez sa pap..ca sa se ingrase si bebelina mea....
Voi ce mincati pe la 30 de saptamini???
O sa mai stam pe aici..nu in schimbul 2..ca noi dormim devreme...si apoi stam cu ochii pe pereti....
Pup...
Nicole si Daria
30 fix
nicoleta raducu spune:
Giova....felicitari !!!!!
Esti tare....Auzi..ce papi tu,draguto????Vinde-ne si noua patentul....
....Sa facem si noi grasunei....
Sa fiti sanatosi...Ma bucur ca totul e bine....
Pup
Tot noi.
Nicole si Daria
30 fix
monica70 spune:
GIOVA felicitari pentru 
!!! Ajunge la 5 kg?
CATA vad ca si pe tine te-a programat cam inaceeasi perioda cu mine la cezariana! Numai sa stea gagicile pana atunci la caldurica...
BOMBO faci tu cumva sa intri...
IRINA si ce daca ar fi mai mic? Macar nasti mai usor (ai vazut la gemeni ce rapida a fost treaba!) Si recupereaza bebe urgent nu-ti fa griji!
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Nicoleta mananaca normal nici nu te forta dc nu poti . Oriucm bebe are de unde isi trage . Eu cred ca dupa 34 de sapt ai sa vezi ca ai sa mananci mai mult . O sa iti ceara organismul. asa ca nu speria.
Irina 38+
irinadum spune:
Monica nici nu as vrea sa fie mic de 2500 as vrea sa fie si el mai grasunel ca eu am vazut asa mici copii si nu echiar foarte usor prima luna cu ei mai ales dc nu sunt prea mancaciosi. Dar asta nu inseamna ca dc are 2500 am sa ma supar asta este el sa fie sanatos ca il ingrasa mama dupa propria reteta. Pai nu trebuie sa semene cu mine?
Irina 38+
monica70 spune:
IRINA ce vorbesti! Pai cel putin 3 kg are acum iti spun eu!
MONI 36+ si bebelina DIANA
utocatalina spune:
Giova felicitari pentru Marco...3 kg e baban bine
... Paula ma bucur mult si pentru bb tot de 3 kg...sunt curioasa cit va lua si Bia in 10 zile, daca pe 21 mergem iar...Monica sper sa ne iasa socotelile si bbii sa vina cind sunt programati, nu inainte! Nico chiar ca ai dreptate, maternitatea arata f. bine si personalul este super dragut!Succes maine!Irina las ca nu o sa fie bb mic, ci exact cum trebuie! Ma bag in pat ca dupa atitea emotii nu mai sunt oricum buna de nimik....pe maine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!