Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
BOMBO chiar asa sa nu lipsesti la noapte! Sa speram ca nu te sechestreaza la spital
cu simptomele tale...
IRINA pai m-am gandit sa iau FE ca n-am fost de cand is anemica si acum la ultimele analize au iesit cam aiurea, degeaba a zis doctorul ca-s bune pentru o gravida! Imi sangereaza gingiile in ultimul hal si cum nu prea consum nici carne...mai bine iau preventiv o pastila pe zi.
DENISA n-ai decat sa zici ce vrei, dar eu azi n-am fost la
si sunt sigura ca numai din cauza ca n-am mancat ciocolata...m-a lasat sotul fara provizii!!! Acum mi-am amintit, ma duc sa vad daca a recuperat greseala, daca nu coboara de musai si-mi ia!!! Iti zic eu ca-i singura metoda! E tratament homeopatic 
MONI 36+ si bebelina DIANA
utocatalina spune:
Gata fetelor revin dupa multe multe emotii...sa va povestesc..
Ajung la T si incepem eco...o masuram...Bia bine mercic, 2501 gr.
...il intreb de intepaturile in col si durerile de burta, zice ca sunt normale si nu sunt semne de nastere prematura, verifica colulul tot eco grafic si zice ca este inchis si ca sigur nu-i fac nici o surpriza de sarbatori...cezariana imi zice ca o vom face probabil la 38+, analizele mi-a zis ca pot sa le repet in sapt. 35+, nu 36+, asa ca vineri acum ma duc sa le fac, placenta este gradul 3, este ok, mi-a zis ca ultimul grad este 4...de cordon nu mi-a zis nimik, pentru ca la eco al lui, nefiind superperformant nu poate sa-mi spuna, m-a intrebat ce a zis Iosup la 20 de sapt. si i-am zis ca nu mi-a zis nimik de vreo circulara de cordon, a zis ca este ok atunci.....cind sa-i masoare inima zice ca i se pare ca are brahicardie
, dar nu este sigur...va dati seama ca eu m-am speriat, desi T nu era sigur ca asa este si zicea ca oricum sa nu-mi fac probleme, dar ca sa stim sigur cum stam m-a trimis la Elias la monitorizare ...ajung acolo cu Dan, stau 20 de minute la aparat si doctorita imi zice, Bia este sanatoasa tun, nu are nimik...l-am sunat pe T si mi-a zis ca este ok...ufff mi-a venit inima la loc!
Concluzie Bia este perfect sanatoasa si are 2501 gr.
La T ma duc iar miercuri pe 21 dec. la 17:15, ca apoi intra in concediu!
Ce bine ca totul este bine!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Monica pai si la mine sangereaza gingiile insa dc tembelul mi_a zis ca nu trebuie nu am luat cu toate ca doctorita de familie imi daduse la inceputul sarcinii analiza si iesise naspa rau.Dar ginecologul a considerat ca nu necesar nici macar sa repetam analiza in 9 luni
. Dar oricum cred ca e cam tarziu sa ma indop cu fier plus ca de constipatie nu am chef.
Irina 38+
irinadum spune:
Catalina felicitari pentru vestile bune si ma bucur ca totul e in regula cu fetita ta si ca e grasunica .
Irina 38+
monica70 spune:
FELICITARI pentru BIA ,CATA! E grasuna!!!
Mai aveai putin si dadeai tu in brahicardia aia!!!
Deci ultimul e gradul 4!!!! Si eu la 35 + aveam doar gradul 2!
monica70 spune:
IRINA eu zic ca nu-i tarziu...poate dup-aia imi ceri si tu retete de mers la
ca DENISA
Pe bune decat cu anemie, mai bine cu 
irinadum spune:
Las ca vad eu poimaine la eco cat are piticul meu si asta este dc e mai slabutz acum ce sa fac? Pai la burta care o am eu tre sa fiu multumita sa aiba 3kg. Cat despre constipatie in afar sarcinii am cunoscut_o cu varf si indesat macar acum sa scap de ea.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Bee am vazut pisoii, sunt marfa dar cel mai mult mi-a placut cel gri. M-a pus sotul sa te intreb cate kg are.
Nu pot sa trimit masajul la bbei. Este prea mare.
O sa fac un album si o sa pun linkul aici. Sper sa mearga.
Ursoaica
36+
utocatalina spune:
Irina si Monica aveti dreptate...mai aveam nitel si dadeam eu in brahicardie...mama prin ce emotii am trecut...bine e cind totul se termina cu bine...cu ocazia asta am vazut si eu maternitatea renovata de la Elias unde voi naste si am fost incintata de ce am vazut...Cit priveste greutatea Biei sper sa mai ia un kg pina la 38+ cind vom face cezariana ( in jur de 10 ianuarie cred)si sa aiba si ea 3,5 kg!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
In sf. a plecat Clau de la comp. si pot scrie.
Marco e bine, are 3 kg, nu mi-a venit sa cred cand am auzit. Aproape 800 gr. in 2 sapt.
Cordonul e tot in jurul gatului, dar nu-mi mai fac probleme, mi-a explicat dr. si m-a linstit.
E tot cu capul in jos si sunt sanse fff mici sa se mai intoarca.
Nu am putut sa-i vedem fata, oricat a insitat dr., nu a vrut sa-si ia mana de pe fata. Asta e. Mi-a zis ca-i face poza peste o luna, cand il voi vedea live.
Placenta e ok, e ultimul grad dar nu e complet cu bucati de sange, deci e bine si oricum n-are legatura cu nasterea prematura.
Semne ca as naste imediat nu sunt, el a zis ca e totul in ordine si ne vedem peste o sapt.
Dar m-a linistit, caci la greutatea asta daca se naste acum e bine.
Mergem sa mancam si revin.
Felicitari Cata!!!
gio
si bb Marco 35+