Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
irinadum spune:
Fetele dar bate vantul rau pe aici pe la noi.
Nu a venit nimeni de la eco? Haideti ca venit timpul sa venti cu vestile.
Ursoaica am uitat sa iti spund e meci nu stiu dc te_ai uitat. Nu de alta dar acum e pe final.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Da Irina mercic dar este sotul acasa, asa ca oricat as fi vrut sa nu ma uit nu am cum.
Am sa trimit in 10 min 2 mailuri pe contul propriu: 1 cu pozitia initiala si din ea deriva pozitita cu sprijin pe antebrate; 2 cu masajul la bbei.
Bee linkul nu mere, dar mai caut si tre sa gasesc.
Ursoaica
36+
monica70 spune:
Chiar ca bate vantul!
MARAKI te-au sechestrat aia la spital?
Sau ai ramas sa mai ciugulesti niste pereti pe la socrosenie...
IRINA mai dar sportiva mai esti! Toata ziua te uiti la meciuri!
Apropo, sa stii ca incepand de azi m-am pus sa iau si fier ,pe langa cel din multivitamine....Sa vezi acum din alea de potaie !!!
Eu sant pe baricade cu conta,azi m-am varat rau de tot in ea,sa vad cat ma tine cheful!
DENISA tu cum stai?
MONI 36+ si bebelina DIANA
marchplayer spune:
Bate vantul Irina? Este pauza dintre schimburi
.
Trebuie sa mergem la o aniversare...mi-e o leeeeneeee! As vrea sa va spun ca ma imbrac ca o printesa, ca ma asteapta o caleasca si ca voi dansa toata noaptea dar nu este cazul! Mi-e somn de pe acum! Cred ca voi sta o ora maxim doua si gata.
Bee, tot plimbareata esti, la noi este un ger de numai de plimbari nu-mi arde la ora asta!
Toanca si cand o sa fii cu bebic cum faci sa mai vb cu noi?
Apropo, nici una din fetele care au nascut nu au intrat sa ne spuna cum a fost!
daniela 31++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor! Am intrat sa va citesc cam tarziu ce-i drept , dar dupa o noapte nedormita(insomnia bat-o vina )
...am mai lenevit si eu in pat.
Acum ma pregatesc sa merg la dr. trebuie sa fiu acolo in 30 min. revin cu vesti bune sa speram ![]()
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Bee spune:
March, distractie placuta la aniversare. Ce bine era sa ne spui ca te imbraci ca o printesa! EU deja sunt cu ochii dupa fuste si alte chestii! Ca ma gandesc, daca vine fetitza de Craciun, tb sa ma gatesc si eu pt ea, macar de Rev!
. ALtfel, cred ca tot pantalonii de gravida ma vor salva.
Bombo, te asteptam sa ne spui ce si cum! Dar sa nu faci ca Maraki, care e disparuta!
Bee
si Fetitza
mirela10 spune:
Bee,tare haioasa ai fost!zilele astea am intrat de acasa,prin dial-up,care merge taras grapis.dar nu m-am dat in laturi nici de mers la cafe net cand mi-a fost taaaaaare dor de voi.
GIOVA si Alina,ma bucur sa aud ca sunteti bine.in ceea ce priveste munca,pai nu prea are cine o face,asa ca-mi suflec manecile si imi urc burtoiul pe pereti,mai ales ca vreau ca bebe sa gaseasca curat cand vine.apoi cred ca o sa o iau razna la cat de maniaca am devenit cu curatenia.bine ca totusi nu o sa mai am atata energie ca mi-o consuma bebe.
ANA ti-am scris un e-mail,sper ca l-ai primit,ca nu ma mai incred in netul asta.
Irina ,m-as bucura sa nu-mi umble totusi
,ca destul ne expunem toate cele,dar asta e!
mirelutza34+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
irinadum spune:
Ursoiaca deci ai vazut meciul . Neinteresant de maine sa vedem.
Monica pai iei fier de capul tau? Eu de cand ma stiu am probleme cu fierul si i_am zis la bombatul ala de doctor da a zis ca nu e necesar. Sistem bun in Franta.
Daniela da ce iti trebuie mama caleasca? De fapt stai ca la voi la Eforie( ca si la noi de altfel ) sunt o gramada ; bine aia numai caleasca nu e , e un fel de caruta ; si mai sunt si caii aia cu punga de c.... la
deci lasa caleasca ca dc iti trag aia niste vanturi.........
Bombon in sfarsit poate aflam de la tine vesti mai rapide ca ajung mai repede vestile din state decat astea din Europa. Bafta.
Irina 38+
monica70 spune:
DANIELA distractie placuta!
MIRELA bine ca ne mai dai vesti!
BEE chiar ca niciuna! Va zic eu ca-s K.O. de oboseala fetele ...
MONI 36+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica- pai ma ocup cu hartii cum ziceam si rezolvat maruntisuri si apoi actele firmei lui Dragos, ca a mea ramane mereu la urma,e putn de facut.
Am nevoie de un meniu ciudat pt stii tu..ai solutie azi?Am incercat aproape tot din cele vorbite inainte.
Vroiam sa printez niste etichete pt felicitarile de Craciun pt clientii lui Dragos, nu am putut ca nu am etichetele, mai am doar 4 si trebuei sa fac vre 50, si i-am zis lui dragos sa se opreasca ca masina lui e pt revizie la service si e cu a mea dc eu sunt acasa, asa ca asta pica pt diseara sau maine.Azi si sunt eu cam somnoroasa, un pic, cred ca e de la frigul de afara,is vreo -15C cu vant cu tot.
Trebuie sa ma ocup si de poze, ca sunt restanta rau,nici macar din cele din vacantza nu am printat, si s-au facut 3 luni de atunci.
Bombo- bafta la medic!
Mirela- multumesc de precizarea cu secretia , o sa vad dc asa va fi, ma bucur ca ai mai scris si ne dai vesti despre voi!
Irina si Ursulina- vizionare placuta la meci!
Daniela- vizita placuta!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!