Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 10
mirela10 spune:
Teolinda,nu-mi vine sa cred!!!!!
parca mai ieri vorbeam de poftele din trim1 si acum deja a iesit bebelul!sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!!!

Denisa,se ia secretie si din anus pt ca de fapt de acolo trece streptococul in secretia vaginala(prin felul in care ne stergem cand mergem la wc,sau cum ne spalam)dar am auzit ca nu e asa de traumatizant.instrumentul este de marimea unui betisor de ureche...dar tot o sa fie nasol.
eu nu prea dorm noaptea,abea am reusit sa dorm dupa la 4 pana pe la 7.si-mi vine sa ma urc pe pereti ca nu am net.asa cel putin mi-as ocupa timpul si as fi si eu la curent cu toate.pt arsurile de stomac care ma chinuie si pe mine de zor,nu mai luati Rennie,ca eu am inteles ca-i inofensiv.dureri in dreapta sus am si eu de-mi dau lacrimile,dar e de la bebe.ce sa-i fac daca are fundul mare
?contractii si intepaturi mai am si eu,dar cred ca tot de la misc lui bebe.
Maraki tie ti-au trecut starile de rau?
fata
si ca sa continui despre mine in noptile cand nu dorm ,zici ca ziua sunt bagata in priza.azi am spalat peretii in baie si am facut curatenie generala.asa sper sa nasc usor ca a inceput sa-mi fie cam frica dupa ce am vazut vreo 4 nasteri naturale.
pup toate fetele si sper sa mai pot intra.
mirelutza34+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
irinadum spune:
Mirela eu am facut analiza asta si nu mi_a luat din nici un anus secretie. Or fi mai prosti astia pe aici sau mai dezintersati poate.
Nici in Romania stiu ca nu se face ca am mai intrebat.
Irina 38+
Denisam spune:
Irina-nu inteleg la ce te referi cu continentul nostru.
Nu hibernez, am hartii de facut,si altele prin casa, s-au strins.
Monica- cam putin ai mincat- si eu dimi lapte cu cereals si suc de prune, cam asa voi cintinua si cu niste supa!
Vizionare placuta!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Denisa pai Florinini a zis ca din cate stie ea la voi acolo se ia secretie din ambele gauri deci nu aici . La asta ma refeream .
Ursoaica pai da_i bataie ca eu mai am aproape 2 saptamani.
Irina 38+
Giova spune:
Mirela ma ca esti bine.
Ultima perioada e mai grea pt. toate, nu degeaba vrem sa ne vedem cat mai repede cu bebeii in brate.
Nici eu nu am auzit sa-ti ia din
, dar nu se stie cum e prin alte parti.
Va las ca mai am de completat niste formulare si imediat trebuie sa plec.
gio
si bb Marco 35+
alina80 spune:
MIRELA, ai grija cu atata efort sa nu-l faci pe bebelin mai devreme! Eu de spalat faianta chiar nu mai pot s-o spal, se ocupa Gabi de asta.
MONICA, imi zice sotul sa nu fac treaba, dar eu tot fac. Mai cu grija, dar fac. Pai daca nu e curat si nu are mancare si camasile spalate si calcate o cheama pe socrosenie sa ne ajute, asa ca mai bine fac eu.
URSOAICA, GIOVA, eu nu pot deloc sa stau cu burta in jos. Mi se pare foarte nasoala pozitia! Si cand ma aplec mi se pare foarte incomod.
BEE, acum am vazut pozele cu burtica ta. Ce mult a crescut de cand ne-am vazut la Mall! URSOAICA, vezi ca in mail-ul lui BEE este un link. Acolo vezi si pisicile. Apropo, sunt superbe! BEE, sunt ale tale?
Am vorbit cu ACINA la telefon, se simte bine, nu mai merge la servici si sta toata ziua la mama ei si nu are net acolo. Si-a luat azi rezultatele la analize si i-a iesit colesterolul mare. In rest, totul este ok.
MARAKI, astept sa vad ca ai facut la dr.
CATA, tu cu ce vesti vii de la dr.?
IRINA, stiu ca are dreptate Gabi, dar eu chiar pana la termen nu mai am rabdare. Nu e ok la 38 de saptamani sa nastem? Desi mie mi-a zis dr. ca cel mai bine e la 40 de saptamani. O sa vedem, cand o vrea el atunci sa iasa!
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Gata, hop si eu de la plimbarea zilnica! Cred ca pana nasc nu ma las cu umblatul! Mai greutz, mai incet, dar merge.
Ursoaico hai sa pun inca o data link-ul si aici sa-l vezi: http://photos.yahoo.com/ph/dochia111/my_photos. La 37 de saptamani si pisici. Ce bine ca mergi mai iute la medic! Maine chiar asteptam sa-ti zica si tie ce bebitza mare ai.
Janina, mare problema cu apartamentul! Sper sa gasiti iute ceva convenabil. Si calculatorul! Ca in 2-3 saptamani, voi fetele cu 31 de saptamani o sa preluati stafeta barfelor de noapte!
Paula/blue], ma bucur de vestile bune despre Paul! SA fiti sanatosi cu totzii si chiar daca intri rar, sa ne anunti cand nasti!
Mireluta, tu de unde intri asa in viteza! CA te si vad pe la vreun net caffe cu burta mare intre o multime de pusti! Chiar si cu energia asta, mai bine lasi faianta in pace!
Maraki, te asteptam cu vesti de la spital! Vezi ca n-ai cum sa ramai acolo, ca mai ai shopping de facut! Banuiesc ca ti-au mai ramas magazine de devastat.
Giova, asteptam vestile de la doctor, dar eu zic s alasi geamurile in pace! Daca tot le spala Clau pe exterior, ce i-o fi greu sa le spele si pe interior?
ALina si tu usurel cu treburile, chiar cu riscul de a te calca socrosenia pe bataturi! MA bucur ca ai vb si cu Acina si e bine! Sper sa ne mai dai vesti bune si despre ea!
Monica, subtirel meniul pe ziua de azi! Hai acum la spartul targului mai uimeste-ne! SI eu am fost "modesta" azi! Orez in lapte, 2 felii de paine cu unt, muuulta varza murata si atat (momentan). Cred ca fata mea a crescut de la fructele pe care le-am mancat cu gramada (mai ales mere si struguri), dar si de la carnitza pe care m-a obligat mama mea s-o mananc! Ca eu ma feresc sa spun ca si tonele de ciocolata or fi avut vreun rol 
.
[blue]Nicole, gata monitorizarea?
Pe restul fetelor va
.
Bee
si Fetitza
Bee spune:
Sorry, acum vad ca am scris cu albastru! N-a fost cu intentie, a fost cu degetelele astea umflate!
Bee
si Fetitza
toanca spune:
irinadum, teoretic sunt in concediu, dar mai vin si pe la servici ....in vizita.
Si cu ocazia asta mai intru sipe net sa vad ce faceti...
Fetelor va pupic pe toate si ne mai auzim
Toanca
si
Matei Alexandru 35+
poze