Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana sau Ursulina- avem nevoei de capitol nou!
Moni- mi-e nu-mi plac pisicile de nci o culoare, asa ca am lipsit"motivat".Referitor la semineu, nu am detalii, cred ca urmeaza azi runda a 2-a-Dar nu ma apuc aici sa descriu "fugareli" ca alte fete..Nu e locul,si astea sunt momentele frumoase care le pastrezi pt tine si jumatatea ta,nu esti de acord
Irina- download inca o data programul de yahoo messenger, si va merge, sau ai incercat deja?
Trebuie sa termin si actele si sa si calc si ma doare spatele ca am stat jos prea mult si nu am iesit la plimbare, off.
Ma duc sa aduc rufele si revin sa vad ce mai scrietzi..

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MAI voi vedeti la ce pagina am ajuns?
Nu vine URSULINA?
IRINA bine ca nu si-a rupt tendonul pe locul limpede ca sotul Ca desteptul a mers pe intuneric prin casa si a dat cu palma de clanta usii Numa' am vazut ca-i degetul intors invers Si a trebuit sa se opereze!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, bine te-ai intors de la doctor! SA inteleg ca nu ti-a facut eco? SI cu restul ce ziceai legat de doctor, stai calma ca peste tot sunt la fel: ce cutite, dureri, intepaturi, contractii!? Astea sunt "normale" din start la ei! Macar de ne-ar asculta si doctorii astia. Dar lasa, ca ne plangem intre noi! La mine nici pe analize nu s-a uitat de mai bine de o luna de cand sunt facute!.
Giova si CAtalina, Bombonica, ma bucur ca v-ati linistit cu bebeii vostri, care stau bine mersi in burtici si sunt cat se poate de sanatosi!
La fel si Nicole! Ai vazut ca totul merge bine? Si mie mi-au iesit prost toate analizele de sange (lasa anemie si alte chestii "normale"). Sindrom antifosfolipidic! Si de groaza ca n-o sa-mi creasca fata suficient cred ca am supraalimentat-o si acum se prefigureaza un "bebeloi" maaare. Daca esti linistita si optimista si te hranesti bine, ai sa ai o fetitza foarte sanatoasa!
Irina, pai la ce mananci tu cum sa n-ai carente? SI mai ales de Fe. Macar tie nu ti-a dat medicul sa iei, dar mie mi-a dat si n-am luat deloc! DE groaza mai mult! SI in plus, daca mananc bine, n-ar trebui sa am nevoie. Si mie-mi sangereaza gingiile de mult, dar asta s-ar putea sa fie carenta de vitamine mai mult decat de Fe.
Monica, ma bucur ca ai fost harnica astazi! SI spor la mancat cartofii cu castraveti acrii.
Ursoica, pisica gri e Izabella, pisica mea personala, care sta din iarna la mama, fara mine. Nu are 2 ani, e ceva corcitura (cei de la care am luat-o spun ca de persana, dar eu ma cam indoiesc) si are cam 5 kg. Motanul alb in schjimb are 10 kg si 9 ani.
Denisa, Ana si restul fetelor care mai sunteti in zona, .
Azi cu siguranta va parasesc repede ca mi se inchid ochii de somn (asta noapte am dormit doar vreo 4 ore si peste zi deloc)

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina, Giova si Bombonica felicitari pt. vestile bune Paula felicitari pt. bebe Paul sa ne mai scrii cum te simti iar cand nasti sa nu ne uitiMirela ma bucur ca ai inceput sa scrii mai des eu ma simt o idee mai bine( daca pot spune o idee) trebuie sa am grija ce mananc,in fiecare dimineata iar restul simptomelor le aveti si voi deci nu trebuie sa ma plangTu ai mai multa grija ca ai acelasi DPN cu mine, nu stiu cum ai reusit sa speli peretii!!! Eu nu ma simt in stare sa spal faianta Alina ieri am facut ceva efort, am golit sifonierul ca l-a mutat Giorgos( m-a ajutat si el ) si am calcat o camasa si foarte putin setul de patut pt. bebe ca era deja calcat dar se vedeau urmele cum a stat strans in sifonier.Monica socrosenia astazi a spus ca nu m-a recunoscut cand eram in masina( ea tocmai venea acasa si noi dadeam coltul la bloc ) pt. ca m-am ingrasat foarte mult!!! Cred ca mi-a spus de vreo 4-5 ori ca am luat foarte multe kg( si tine cont ca nu ma vazuse de 2 saptamani) Eu sant curioasa dupa ce nasc daca a fost mai mult apa acumulata decat grasimeDenisa spor la hartogarii!!!Irina a inceput si la mine emisiunea aiaai avut dreptate: despre droguri e vorba
AnaFetelor ati vazut ce bine e cand intra si Mirela? Ea are explicatii la multe pt. ca este asistenta medicala

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

BEE sa inteleg ca pleci deja la culcare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa nu ma apuc acum sa il dau iar jos ca oricum nu e e la el stiu de la ce e . Maine.
Monica pai asta e mai rau ca Stan Patitul doar cand in mai si_a operat degetul dar altul nu tot asta. Asa ca... sunt satula. Si eu ce ma mai bucuram ca e ultimul meci... maine radiografie, recuperare. Ca apoi sa ma uit sa vad ca urmatorul mezci e pe 8 ianuarie parca. Ce departeeeeeeeeeeeee........
Cine deschide capitol?
Florinini unde esti?
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

S-a apucat cineva de capitol?
Nu am avut net!!!!!!!!!

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee lasa ca mai avem un pic si scapam de toate starile astea Fetelor imi este o rusine maine Nu pot sa imi fac toaleta asa cum vreau eu,Giorgos nu a avut timp,maine ma urc pe masaAm incercat azi cu oglinda dar nu ma mai descurc

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursulina- tu ne salvezi cu capitolul!
Maraki- multumesc si tie vizionare placuta!
Irina am intels cu ym,dar nu maninci nika in schimb?
Monica- pofta buna!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

MARAKI zi-i si tu ca "vai ce-a slabit si ce palida e ! E cumva bolnava?" Sa vezi daca-i place

Mergi la inceput