Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
Denisam spune:
maraki- lasa nu te mai stresa, e bine aa cum ai reusit, te duci frumoasa cand nasti..
Vezi dc te urca astia prea des pe masa, eu am sanse sa nu urc deloc pina nasc dc o sa fie c-section..si nici secretzie din
..de asta ce zici?
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA mersi dar inca-s cam fomista ca un sfert din cartofi erau exagerat de cacanii si i-am aruncat
MI-e imi plac mai galbeni si pufosi nu asa prajiti 

Acum ma consolez cu un suc de lamaie si tot ma gandesc ce sa mai bag la ghiozdan! Da' nu stiu ce merge dupa vreo 6-7 castraveti acri 
SI totusi...URSULINA!!!!
MONI 36+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Gata am deschis un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64126" target="_blank">Capitol 91
Ursoaica
36+
Bee spune:
Maraki ai o socrosenie de groaza! Si eu sunt tare sensibila cand vine vb de gabaritul meu depasit! Dar sa-mi zica cineva ceva? Niciodata! Si sunt tare curioasa daca ma voi si dezumfla dupa nastere! CA eu la maini m-am umflat groaznic si e si dureros! Acum ,ce sa fac? SA umblu in maini?
CAt despre toaleta, crezi ca vei fi prima femeie "netoaletata" pe care o vede? Stai tu calma! Si eu am fost cam "incompleta" la acest control, dar ma pastrez pt nastere!
Bee
si Fetitza
maraki spune:
Denisa mie mi-a facut control pe masa de fiecare data in ultimele luni, asa vede cum este colul.Fetelor eu stiam ca merele nu ingrasa, am uitat cine spunea ca a ingrasat bebelina cu multe mere
Eu sa va spun sincer, mananc la distanta de vreo 4 ore iar intre mese balotez mere la greu
Astazi am mancat doar un castron mare de ciorba,la socrosenie un cotlet mare de porc cu piure si salata, acum seara dooua bucati mari de cozonac cu putina crema in el( ca o prajitura )3 mere mari si atat.Spuneti voi : mananc eu mult???pe la pranz am mancat inca vreo 3 mere...beau foarte multa apa..foarte rar mai imi fac pofta cu cola
asa cate un pahar
Aaaaaaaa...s-ar putea sa fi gasit motivul pt. care m-am ingrasat!!!^Chiar acum mi-a picat fisa: poate este siropul care il i-au pt stomac??? Este foarte dulce!!!Imi ajunge o sticla cam 5 cel mult 6 zile
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36