Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetili!

Azi m-am trezit intr-o dispozitie mai buna... basca am tras un chilot supraelastic pe mine ca poate nu ma mai doare operatia si astept acum sa vedem ce si cum.

Copilul tot sclifosit basca am impresia ca acest cintar electronic se joaca cu nervii mei... daca il cintaresc de 5 ori am 5 rezultate cu marje de 50 de ml si asta e foarte mult pentru mine. Dar ce sa fac daca am copil lung si ii atirna cracii pe linga cintar. Azi noapte sa fac depresie ca mi-a mincat 15 minute (uraaaaaa) si cintarul imi indica 50 de ml, imposibil de altfel. De la bibe cu greu a mai halit 50 asa ca sigur e ceva putred in danemarca. Treaba e ca m-am obisnuit sa il cintaresc toata ziua si daca nu o fac ma simt nesigura pe ce bag in gura copilului.
Dar caci exista un dar, acum 1 ora mi-a mincat copilul 21 de minute cu 140 ml luati. Asta da placere si cind ma gindesc ca l-am pus la titi, a supt 5 minute si a apucat-o pe mama2 sa stranute si a inceput copilul sa urle si cu greu i-am rebagat tita in gura... dar ce placere sa stii ca iti haleste copilul cit trebuie.

Sofia fata ta maninca foarte bine si nu te ingrijora cu numarul de mese, se vor reduce si ca durata si ca numar!

RalucaC ma mir si eu de performantele mele ca daca ai vedea ce bretele posed! Azi noapte am mai bagat circa 140 si asta numai din tita dreapta ca din aia stinga cam slabutz!

Nadina ma regasesc in povestirile tale...punctual as putea zice.

Mifloricico acuma daca nu e gol, ne uitam totusi si la el! Felicitari pentru cele peste 1000 de mesaje... eu daca tot scriu mesaje kilometrice o sa ajung la 1000 mai la vara!

Deci se pare ca ne vom muta la anul din acest cartier manelist... ma gindesc ca il privez pe copil de melodiile cele bune ascultate de-a lungul sarcinii si acum de cind s-a nascut... or sa ne lipseasca cumetriile si boxele scoase pe fereastra...
Fetelor din zona tei va rog sa va pregatiti sa ma primiti in cercul vostru... cred ca martie!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Antonela este mai bine sa il faci acuma prevenar ,puiu meu nu stiu daca il duc la cresa dar nu se sti niciodata asa ca il fac acum si gata am scapat de o grija

Miflor obosit taticu

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Nanadana, fii-mea de vreo 2 ori a patit ce zici tu cu mucii. Nu mai putea respira. Trebuie sa-l ridici in sus, ca sa curga mucii pe gat sa-i inghita. Ei stand perfect drepti, fara perna, nu curg. Raman acolo.
Ioana, fii-mea cand cere de mancare la 2 ore, trebuie sa-i maresc ratia de lapte de la o masa. Si cam mereu uit, si asta se crizeaza, urla. De obicei dupa vreo 2 zile de chin imi aduc aminnte si atunci ii fac mai mult si ne revenim la normal cu mesele.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

al meu are cred in medie 6 mese pe zi. dar destule zile in care cere doar 5 mese. nu stiu cat mananca la fiecare, ca m-am lasat de cateva zile de sportul asta.
dupa botez, adica de trei nopti doarme de la 10 seara la 7 dimineata. ce e frumos e ca mai doarme dupa masa de dimineata inca 3-4 ore si doaaarme si ma-sa. ce dulce e somnul de dimineata, intotdeauna mi-a placut.

eu chiar cred ca am iesit din clubul celor cu tzatze handi: alaptez! la bibe ma mai chinuiesc sa-i dau seara in plus (ma rog, tot lapte de la mine), insa nu prea ii mai trebuie. in conditiile in care am 4 bibe de 140 ml la congelator si nu mai am biberoane de sacrificat, n-o sa mai prea colectez, ca vad ca ne descurcam si asa.
si antoanela are problema mea cu dilema muls/tzatza beton/ curs treburi de-astea placute. eu cred ca reusesc incet-incet sa dovedesc si asta: nu ma mai mulg decat noaptea pe la 1 ca altfel nu pot sta pana dimineata cand se trezeste fi-miu, deci stau 6 ore nemulsa si e ok (ca prima oara cand am stat asa... of). ma rog, ideea e ca am luat-o treptat, plus ca nu mai mulg de sa-mi iasa okii din cap, ci doar asa, cat e usor.

ei, nu va mai dau detalii, va spun doar ca sunt f mandra de mine ca am avut rabdare si ca am reusit ce n-as fi crezut acum o luna-doua: sa alaptez, sa satur copilul doar cu laptele meu si sa nici nu ma mai doara! acum, da, parca incepe sa apara sentimentul acela inaltator.
of, dar dupa 2 luni?! cam mult. dar bine ca am reusit. iar bebe se pare ca prefera totusi sanul decat biberonul.

asa sa ramana toate, ca acum, ca tare linistita sunt.

plus ca asa parca mi-as face planuri de craciun, de revelion... daca as stii ca am permanent mancarica lui radu la purtator, l-as lua oriunde!

(eu si sotul suntem tare fericiti: pana sa intru in concediu de maternitate lucram toate sarbatorile. asa era natura serviciului, se lucra continuu - craciun, revelion, paste, sambata, duminica. amandoi lucram acolo. basca eu mai aveam un loc de munca unde mergeam fiecare sambata si deci pierdeam o gramada de ocazii de iesit din bucuresti cu prieteni. asta se intampla de 3-4 ani. eu stau acasa acum, iar el si-a schimbat locul de munca. iar aici are liber de sarbatori!!! uaau!!!)

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

salut,
am pus si noi poze de la botez si la comun si in albumul personal si am pus si la tatici ca se pare ca al nostru nu e singurul care adoarme inaintea copilului.Sunt faine astea cu taticii, mai vrem.Oare e adevarat ca se schimba comportamentul bbilor dupa botez?ca al meu e tare morocanos de duminica incoace,A racit un pic si acum trebuie sa-l tin numai in brate.Daca nu are febra ci doar tuseste putin m-am gandit sa nu-l duc la dr pt stiu ca o sa-mi dea antibiotic si atata timp cat nu face febra, ma gandesc ca nu are rost sa il infund cu medicamente.Fetele care scriu din strainatate parca ziceau ca trebuie sa invete copilul sa lupte singur cu o simpla raceala.Eu ii dau ceai cald cu lamaie.
Si in studentie asa ma tratam si sunt bine mersi.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

Ioana, multumesc mult pentru adaugarea lui Razvan pe listuta... Sper ca imi vei citi mesajul, avand in vedere faptul ca va aparea numai dupa ce va fi moderat. Imi pastrez povestile si intrebarile pentru mai incolo, pentru a putea fi vazute/citite la timp...

A! Si inca nu m-am obisnuit cu fonturi/iconite. Scuze daca, la inceput, ma 'iesprim' in scris fara floricele si fonturi...

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si eu am pus poze in album.

o sa pun si la soti, o sa iau inca o data la rand toate albumele sa vad toti copiii forumului, o sa fac de toate. plus ca vreau sa si mananc!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Vai ce faine sunt pozele de la soti! Acum mi-e ciuda ca n-am facut si eu asa una! Tre' sa prind momentu'!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut fetelor! Unde sunteti???????
Mifloricica, bine ai revenit !
Cred ca a fost cutremur

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

cutremur!