Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Antoanela23 spune:
Buna noaptea fetelor,
Va scriu repede ca deja se maraie juniorul.
Am avut weekend de socializare, sambata am fost la party si duminica in vizita la Ilinca, dupa cum v-a spus si Ina, unde piticul a fost cuminte pt ca a stat non-stop ventuzat in brate la ta-su.
Partea naspa e ca sambata cand noi dantzuiam ca florile la petrecere i-a dat mama o masa de biberon (lapte muls cu truda, si eu urasc pompa aia de nu mai pot) si acum dupa doua zile Victor inca mai face fite si scandal pana accepta sanul; plus ca brusc si el mananca maxim 15 minute la un san si daca reusesc sa-l pacalesc mai trage de vreo 3 ori si din al doilea.
Asa ca de cateva zile am vesnic sanii umflati si parca nu as vrea sa ma mai mulg ca mai rau se stimuleaza lactatia.
Pe deoparte mi-e mai comod sa manance doar la un san dar pt titi aia neglijata e mai greu sa stea 6-8 ore nefolosita si in general de pe afara.
Dar sa trecem la lucruri mai placute.
Felicitari bebicilor botezati, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi.
Bun venit noilor mamici si copilasi si "fac apel pe aceasta cale" la acele mamici ascunse si timide care ne citesc si inca nu s-au inscris la noi, hai fetele, veniti, nu va sfiiti, sa facem si noi 100 de mamici in club.
Doruletz si Nanadana, si noi facem vaccinele Infanrix hexa si prevenar pe 20 dec. Cam ezit cu Prevenarul, cica e bine sa-l faci daca merge bebe la cresa. Victor va merge la 5 luni deci as putea face Prevenar la 4 luni, dar pediatra ne-a sfatuit sa-l facem de acum.
Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul inteparii.
Va pupici, somn usor,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
simodina spune:
Neatza mamici si pupici la bbici.
Felicitari tuturor noilor crestinati!Sa fie sanatosi si norocosi!
Ufff, n-am mai scris de ceva timp si nici nu prea am mai citit cum faceam alta data. Noi mai avem o saptamana si facem 4 luni.Nici acum nu ne-au lasat colicile. Dupa o saptamana de absentza au reaparut de vreo 2-3 zile. Noi inca nu dormim toata nopatea. Avem 5-6 ore legate de somn dupa baita, adica de pe la 10-11 pana pe la 3 juma' 4 juma'. Urmatoarea masa e la 4 ore, deci pe la 7h30-8h30, apoi reincepem din 3 in 3 ore. Avem cam 6 mese pe zi a 150 ml. Inca papam mixt: incepem cu san si continuam cu formula. La san suge max 10 min (70ml). La performantza asta ajungem doar daca il plimb prin casa sau noaptea cand e adormit.In rest 4-5 min si 40 ml :(. De muls ma mulg maxim de 2 ori pe zi ca nu mai suportam: mi-au ajuns 3 luni. Mai aveam putin si faceam depresie de la muls, mai ales ca niciodata n-am reusit mai mult de 100 ml din ambii sani. Acum cu greu mai scot 60.Jadi, 200 ml dintr-un san!!!
La capitolul jucarii noi inca stam prost: nu ne intereseaza aproape nici una. Foarte rar caruselul si o mingiuta zornaitoare colorata viu. In rest sufletu'. Ne uitam insa minute intregi la maimutzoii de pe pereti si radem la ei. Cateodata si gangurim. In schimb oamenii ne plac foarte mult. Ii vrem mereu prin preajama si vorbim cu ei tot timpul. Mai nou si plansul, daca nu e de durere sau de fomitza, a devenit un fel de cantat. Cred ca-i place tare mult sa se auda.
De stat pe burta tot nu stam. Urlam ca din gura de sarpe! Acum insa mi-a adormit in bratze la ragait si l-am pus pe burta. Uraa l-am pacalit!!! Asa doarme, doar ca mami n-a mai dormit ca face de paza: daca se sufoca cupilu' ca el nu stie sa stea pe burta?! Sufletu'! El tot intoarce capul in somn de pe o parte pe alta fara nici o problema, dar ma-sa tot paranoica: e treaza de la 3 juma' iar Serban doarme dus.
Raluca, multzumim pentru adresa. O sa duc si eu niste hainutze de la Serban si de la mine. Spuneti-mi si mie, cum se procedeaza sa iei ratia de lapte de la stat? Ca as lua-o si pe asta dar pana acum neinteresandu-ma subiectul habar n-am ce tre' sa fac...
Intre timp mi-am schimbat si bona. Dar nu am ales una de la agentie ca s-a hotarat soacra cosmeticienei mele sa incerce. Deocamdata sunt foarte multzumita: are 57 de ani, e ft curata, ma ajuta si la gospodarie si se poarta aproape ca o bunica cu Serban. Iar cupilu' rade mereu la ea, e evident ca o place. E a doua saptamana de cand a venit, sper sa ii placa si ei si mai ales sa reziste ca n-a mai lucrat de vreo 6-7 ani de cand a iesit la pensie. Dar si-a crescut cei 2 nepoti si e evident ca se pricepe la copii.
Fetelor care intrati in CIC la inceputul anului, s-a interesat cineva de cand se primesc si daca se primesc dosarele la primarie?
O zi buna
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
La multe luni inainte pentru Matei (locca), Bianca-Isabelle(maddy77), Alexandra Anna (doruletz)!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor! La multi ani sarbatoritilor zilei!
Situatia se agraveaza si la noi: in loc sa se distanteze mesele (erau la 2 ore juma), se inmultesc, acum ziua vrea la 2 ore. Am taiat suplimentul, o sa i-l introduc din nou mai incolo, sau in caz de urgenta (cum o sa fie azi, ca ma duc sa ma shuvitzez, deci o sa stea cupilu citeva ore fara mine). Nici vorba de cele 4 ore intre mese din CC.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Tonnia spune:
Neata!
Bun venit noilor mamici!
Si noi avem cam multe mese desi teoretic fiind hranit la biberon ar cam fi toate conditiile de distantare, numai ca el nu mananca toata portia mereu pt ca incepe sa se zvarcoleasca, si chiar daca il tin pt eructare se zbate in continuare cu toate ca ar mai vrea, adica da sa manance dar nu prea poate. Asa ca ne laudam tot cu vreo 8 mese, pe cutia de lapte praf scrie ca ar trebui sa fie 5 la varsta asta.
Nu stiu ce sa ma fac ca doarme ca valiza inainte de baie, asa ca noaptea are si perioada de veghe de pe la 3 la 5. Iar mie imi pica ochii in gura...
Nanadana, frumusel foc baietelul tau! Si ...dotat! Ati vazut fetelor?
karmenutza, merci pt raspunsul cu vaccinul!
Sofia, e mai greu sa distantezi mesele cat il alaptezi, dr mea spunea ca ei au si mese mici, de sete.
miflore spune:
Buna dimineatza fetelor!
Jadi, nu e gol barbatu-miu in poza, nu-i de interes Hai ca fac albumul si pun poza acolo, daca aveti si voi poze interesante puneti, daca nu, il stergem!
Ioana, !
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Am pus si eu poza cu fi-mea in albumul de 2 luni ca eram restanta! 3 luni inca n-avem, mai sunt 10 zile; pe noi cine ne peteste ca nu mai stim printre atatia flacai frumosi! (avem si lalele, zestrea e in curs de facere )
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
Buna dimineata fetelor
Mai fetelor ce spaima am tras de dimineata si eu si sotul puiul nostru sa trezit de dimineata ca se ineca in muci avea in gat ,nas si gura de nu mai putea sa respire am reusit intr_un final cu pompita cu ser fiziologic dar tot mai sforaie saracutul ,sa mai intimplat la cineva asa ceva ?
Marinela si Carmi sa va fie de bine botezul si sa va traiasca cristinii
Bun venit noilor mamicilor si puiutii
Felicitari puiutilor care isi serbeaza lunita
poze
DanaAntoine
nanadana spune:
Tonnia sarumana de laudari ,da toata lumea se mira de bogatia lui fiumeu
poze
DanaAntoine