Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asa, acum dati-mi voie sa urlu!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Bun asa, sa zicem ca m-am descarcat... sotul meu a plecat azi de dimineata, toate bune si frumoase dar cu bb se pare ca trebuie sa dau jos militaria jos din pod... nu vrea sa manince titi a doua oara nici sa-l pici cu ceara. Am descoperit azi la el niste crize de nervi teribile. Mi s-a parut si un pic apatic, parca nu era asa de vesel ca ieri, nu mi-a mai zimbit atit si nici nu s-a mai jucat cu mine prea mult. Sa speram ca sint eu dusa cu pluta si doar mi se pare... am calculat ca in total azi a mincat 700 ml, in 6 mese si cred ca e ok, sa vedem daca acum se mai trezeste pina la miezul noptii.
Singura mea dorinta ar fi ca in luna a 3-a sa ia 700 de grame adica sa ajunga si el la 5.900 ca de la 6 kile mi-am luat gindul.

Am dus si pipi la analiza. Am primit rezultatul la sumar, nu va puteti inchipui cum pe 1/6 dintr-o coala A4, e scris pe fata si pe verso cu un scris de clasa a 4 indescifrabil ce are pipiul lui fimiu... ba se mirau proastele alea cum de am recoltat eu pipi de la un copil de 2 luni. Si erau incintate cind au vazut ca aveam pungulitza sterila. Deja ma gindesc ce o iesi la urocultura... oras de oameni amariti neica ori nu am nimerit eu un laborator modernizat!

Azi am lucrat o groaza pentru servici, am stat mai multicel pe scaun si am o durere acuta la operatie in partea stinga... ma doare destul de mult si azi nu am facut decit 1/10 din ce am de facut... nu sstiu cum voi rezista saptamina asta... o sa incerc sa imi pun o burtiera ceva sa ma tina mai strinsa ca altfel nu cred ca o scot la capat!

Deci mai urlu odata AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA si sper sa imi treaca!

La ora 10 ma uit pe national geografic sau cum naiba se scrie la un documentar despre cum au fost darimate turnurile gemene din new york. Azi am vazut primele 2 parti dimineata si seara sint ultimile 2 adica exact ce s-a intimplat la 11 septembrie. Ma ingrozesc sa vad cit de fanatici sint anumiti musulmani si cum cred ei ca sacrificiul vietii pentru jihad va fi rasplatit de alah in viata de apoi chiar si cu sex cu 60 de fecioare! Doamne pazeste-ne!

Si gata ca doar nu sint numai eu pe aici!

Aidi pa!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Auzi, Jadi, forum de descarcare maxima nervoasa! Ca mare dreptate ai!
Bun venit noilor fete, din pacate sunt amnezica si nu mai stiu numele!
Si multumesc fetelor pentru sustinere, va pup pe toate!
Ma gandeam eu asa ca ar fi dragut sa mai facem un album nou, stiti cu ce? Cu sotiorii nostri, surprinsi in diferite ipostaze, propun asta ca eu am deja o poza concludenta...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mifloricico daca e gol (sotul) baga repede sa vada si ochii nostrii.
Pai da, de descarcare nervoasa ca ce daca facem sex pe acasa pina reinvatam cum se face si ne trec si durerile, stam pe spate si atit.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bun venit noilor fete! Eu am adaugat 2 pe lista, se pare ca mi-a mai scapat; mi-am mai pierdut din calitati. Va rog nu va suparati, si cine nu se regaseste pe listuta si vrea sa fie acolo sa mai zica o data datele.

mifloricico, pupici de la mine

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

mai am jumate de ora pana la baita si mi-e foarte somn ca bebe Andrei a tipat aseara pana la doua si azi am fost la faculta (stagiu la psihiatrie, interesant dealtfel). As manca ceva, dar mi-e lene sa imi incalzesc si apoi stau pe forum si nu ma indur sa plec si bebe se uita la mine si rade si e foarte dulce. A zambit azi foarte mult spre bucuria mea, a lui tati si a bonei care a sters-o pe la 5 ca nu mai putea. Si maine o iau de la capat. Vreau si eu o zi de somn. Si ma gandesc ca peste o saptamana am stagiu la infectioase unde sefa de clinica nu vrea sa ma lase sa plec si eu juma de ora sa il alaptez pe asta mic si o sa gasesc cai de iesire prin spate(asta e, e o tanti mai rea)Eh, dar toata treaba e ca daca ma uit la asta mic chiar imi trec toate si cand mai scoate si cate un sunet de-al lui ma da pe spate!
Sa ne traiasca copilasii si sa fie sanatosi sa sunt extraordinari!
Si mai am o satisfacti: mi-am facut bradul si e minunat, am pictat si geamurile si mai lipseste zapada! Vine si aia.

Vio si bebe

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Vroiam sa va spun despre diversificare dar a trebuit sa fug, plangea.Eu ii dau Milumil si dr ne-a spus ca putem sa incepem diversificarea dar numai cu suculet pana la 4,5 luni.Asa ca acum facem probe si ii dau zilnic 2 lingurite de suc de mere, portocala sau morcov.Vreau sa vad cum raspunde la fiecare si apoi le combin.Noua ni s-a indicat sa bem si suc pt ia cam 1,2kg pe luna, cam mult zic ei, dar copilul e ok si arata normal pt varsta lui, zic eu.Am observat ca de la mar mai are dureri de burtica, dar sper ca va fi mai bine, ca ar fi pacat sa bea sucuri naturale, facute de mami, ca apoi o sa vedeti ca vor vrea tocmai ce le interzicem noi..
V a pup dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee pe toti si toate.
Mare batalie la feciorii nostrii cu fete asa putine in grup.cred ca vom apela si alte grupuri sa nu ramana feciorii nepromisi.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Haideti ca vin si eu sa ma laud. Fata mea a luat 360 g intr-o saptamana. Are la 6 saptamani 4.900 kg. In plus a inceput sa "vorbeasca" cu caruselu si cu tablourile de pe pereti. Suntem foarte mandri. Ii plac peretii atat de mult, iar cand ne plimbam prin casa e cea mai fericita.

Am o nelamurire. in CC se spune ca un copil are 6/5 mese pe zi. Asta inseamna in 24 de ore? ca ieri am notat toate mesele lui Irinuka in 24 de h si mi-au iesit 10. In total 700 ml. Iar azi are de la ora 7 pana acum 6 mese - 520ml in total. Mananca la 2.30-3 ore distanta.

Ai vostri cate mese au pe zi?

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

pardon,ar fi pacat sa NU bea sucuri naturale............
ah si sucul facut pe razatoare de sticla sau plastic, iar la mar ca sa iasa suc trebuie sa nu apasati marul pe razatoare ca altfel iese pireut
Saptamana viitoare, duminica face Iaris trei luni si fac si eu bradut,de abia astept.este pacat insa ca s-a anuntat un Craciun fara zapada

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ce baieee buuuuna am facut...

noapte buna, fetelor!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Fetele interesate de fundatia aceea, se numeste ACSIS, eu am "pescuit"-o din subiectul de la inceputul "Clubului scutecelor", ceva gen "haideti sa-i ajutam, nu ne costa nimic". E pe la Calea Mosilor, in spate la Pizza Hut (intrarea e pe un gang din Eminescu). Adresa: Calea Msilor nr.215, bl.21,ap.37, sector 2, Bucuresti.Tel. 2113094. Persoana de contact e Raluca (Lionte parca) 0724790742. La subiectul cu pricina ne sugerau sa ne luam "ratia" de lapte praf de la stat si daca n-o folosim sa le-o dam lor. Cand ma duc la tante de la circa, o s-o pun sa ma treaca si pe mine pe listele de lapte.
Sofia, Radu are 5 mese/zi, a cate 175-180 ml. Ziua e intr-adevar vazuta ca 24 h.
Maddy, da, am ramas in legatura cu dr.Mirela Ciurea din Cantacuzino, mie mi s-a parut buna profesionista. Apropo, am trecut azi pe-acolo sa-mi dea o glicerina preparata cum trebuie, si ma apucase nostalgia - cu toate amintirile horror de la et.1!!!
Jadi, shit happens, ma refer la iubirea lui Vlad pt biberon. Dar nu mania pe Dumnezeu, in conditiile in care scoti 200 de la 1 aparat, mulsul e o placere! Eu prestez de 2 luni si mai bine la pompa, si scot un mare rahat de 30, hai 50 in zile bune, de la doua dozatoare! Asa ca se poate si mai rau. Si eu fac depresie la pompa!! Cand n-o mai fi cazul, o sa am atata timp liber!!
Poze cu barbatu' in diverse ipostaze ziceti?! Ar fi buna una in care el se uita urat la mine, pt c-am indraznit sa comentez ca de ce n-a platit cablul tv si ne-au decuplat astia?! eu am si trecut pe langa ei de dimineata, am vazut ca lucreaza la stalpul nostru si am zis ca-i o defectiune, cand colo ei ne debransau!
Din ciclul socrella, a mea vrea sa treaca o fuga (dupa vreo 3 saptamani, de nu s-o face luna) sa-i dau lenjerie de-a sotului sa se duca sa-i descante pe la vrajitoare, ca cica i-a facut una de cupa vraji sa ne desparta si sa n-aiba noroc de bani!!! Dar citind de alte specii rare in "clubul nurorilor", a mea parca-i parfum...
Cat despre sex.... va trebi sa-mi iau inima in dinti sa-l reincep o data si o data, inainte sa treaca anul si sa-i fac parastas. Dar am un chef nebun in conditiile in care mai am cred un fir ramas pe-acolo si 10 kile in plus, n-am sani ci aparate de scos lapte care mai si dor, de ma simt sexi ca o ceapa degerata!!
Hai noapte buna!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput