Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, asa e Raluca...Ani de zile pediatrii au inceput la 6 saptamani cu sucul de fructe...noi asa am crescut. Acum se merge pe ideea ca sistemul lor digestiv este imatur si ca nu trebuie sa bea decat lapte pana pe la 5-6 luni...Nu mai stii ce sa zici. Eu eram gata-gata sa ii bag suculetul de morcovi cu mar pentru ca era constipata, nu a facut 3 zile kk.
Am amanat momentul, fata a facut kk (spre bucuria intregii familii) si acum iar suntem pe lapte. Sucul cum il faci? Razi morcovul si storci sucul prin sita? Sau cu storcatorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Hello, va lasa omu' la amiaza la pag.1 si va gaseste la 6!!
Sa traiasca bebeii care fac azi varste rotunde!
Vaccinatilor zilei, sa le fie de bine!
Carmi, felicitari pt. botez. Astept poze sa ma inspir - ca si eu vreau in cerc restrans.
Fetele noi - si vad ca sunteti o multime - bine ati venit, si cum zicea colega noastra Jadi, bagati-va in seama, ca aici fiecare ciripeste pe limba ei!
Vio, nu stiu daca ai incercat, la Radu da rezultate f. bune anticolici combinatia Espumisan-Bonnisan la fiecare masa. Debridatul a fost la noi apita de ploaie.
Raluca, noua dr. ne-a zis ca sistemul digestiv e imatur la varsta asta - si a pus accent pe pancreas; de aceea, ne recomanda diversificarea de la 4 1/2 - 5 luni - si asta pt ca Radu are mai putin de 1 masa de lapte de san pe zi.
Kristinutza, eu zic sa te uiti si sa verifici mereu ce zice dr (vezi calpolul), dr astea de cartier sunt bune la copii mai marisori, de regula, dar la bebei nu prea stralucesc. Dr de circa (care cica e cea mai buna!!) nici nu a observat ceva in neregula la fontanela lui Radu, de ex... La vaccin si noua ne-a zis dr neonato de supozitor, i-a dat novocalmin inainte (cica si atenueaza durerea) si dupa i-am mai dat noi pe seara un sirop eferalgan, n-a avut nimicuta! Nici piciorul nu i s-a umflat. 2 intepaturi si la el, pentacthib si engerix. Dar dupa, o saptamana a papat cu cca 15-20 ml mai putin ca media lui uzuala, si mi-a luat prost in greutate.
Eu numai ce-am desfundat ieri sanul drept, ca mi s-a infundat azi stangul! L-am dovedit si pe el.... dar pompatul a devenit preocuparea zilei!
Am fost azi sa duc ce ne-a mai ramas din pampersi nr. inferioare (apropo, am trecut pe libero, parca ii vin mai bine si nici nu put in halul ala ca pampersii), ceva servetele si cosmetice de bbei la fundatia aceea ce se ocupa cu ajutatul mamicilor cu risc de abandon. erau 2 fete dragute acolo - vizibil sufletiste si de buna calitate - care voiau sa-mi dea amanunte, cica orice ajutor e binevenit, chiar si haine de-ale noastre, caci sunt mamici care vin in papuci sa ia ajutorul de la ei... saracie mare... N-am avut timp din pacate, ca astepta sotul masina sa plece la serviciu, as fi vrut sa aflu mai concret de munca lor.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare,
Nu am intrat de vreo 2 zile ca am avut si noi botezul(o sa punem si poze)si am avut un copil superlinistit.A plans putin cand i-a udat caputul, ca la noi, pe timp de iarna nu-i dezbraca si nu-i imbaiaza , ci le toarna apa pe cap.La masa a stat cu noi si a facut poze cu toti invitatii, 3o la numar.A fost super ca nu a plans deloc ieri si a dormit destul de bine, cu pauza de masa cu care ne-am obisnuit deja noaptea

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Raluca, zi-ne mai multe lucruri de centrul acesta. Unde este? Ca vreau si eu sa duc lucurile ramase mici de la Irinuka.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Kid, nu am reusit sa ajung la Mothercare, va anunt cand o voi face.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara fetelor. Aveti tastarnita? Dati si la altii?

Eu azi am fost la Suceava la control cu maica-mea (e cu inima), si evident m-am dus si pe la TCM, i-am luat fetii 3 body-uri roz tare dragutze. Are zeci de hainutze fata mea, o invatz de mica cu dulapu' plin cu haine.

Raluca, vreau si eu adresa centrului cu pricina, sa o scrii aici pe forum, poate sint si alte fete care vor sa ajute!
marinela, sa va fie de bine botezul!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

fetelor,n-am apucat sa fac de mancare ca s-a trezit fata si a inceput plansul...a urlat mai tare ca de colici,m-am si speriat,am purtat-o numai in brate ca daca ma asezam aproape ca nu respira...of,spatele meu..acum doarme la mine in brate,mi-e frica s-o pun in patut sa nu se trezeasca..O pange de la vaccin??O dureao piciorusul? a mai patit cineva la fel?

Raluca,mersi frumos...eu iam dat eferalgan inainte de vaccin,asa a zis dr.Diversificarea si mie mi-a zis de la 4 1/2 luni.Neonatoloaga ta e de la cantacuzino?

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou fetili!

eu citesc din urma si mai raspund ici colea si dupa aia va povestesc ce am mai facut noi, hehe.

Ruxandra 8 minute erau ieri, azi nu am reusit mai mult de 6. Treaba e ca ii dau titi si urla la ea, ii bag bibe si ofteaza mincind... deci l-am spurcat la bibe. Acum ce sa zic, sa imi dea dzeu putere sa ma mulg ca sa ii dau diferenta la bibe. Uneori cad in depresie cind vad pompa, saptamina asta sint mai bine...
Treaba este daca cu astea 6 minute ia in greutate sau nu. parerea mea e ca la noi e cu nu!

Ina deci am reusit nereusita si anume am muls 200 ml la o titi dar in conditiile in care aveam o tita beton si la propriu si la figurat...

Andrina eu am o groaza de jucarii pentru bebe dar flacaul meu nu e interesata de nici una... am tot felul de zapaceli pe care le asezi deasupra lui inclusiv o salteluta cu prietenii lui winnie dar deocamdata urla cind le vede... eu astept cu rabdare sa se amuze de ele. Acum singura lui jucarie sint oamenii, asa de mult il distreaza orice persoana care ii vorbeste dar mai ales cred ca eu sint clownul preferat... zimbeste shtirb la mine si imi face ziua placuta!

Codrutza ia jucaria si ascunde-o sa nu cumva sa o gaseasca Petra, hehe. daca se distreaza lasa copilului jucaria mai ales ca nu stie ea ce e ala craciun, brad si toate cele... restul nebuniei e in capul nostru!

Carmi si Marinela sa va traiasca mici crestini!

Fetelor noi, bine ati venit, cred ca v-a rezolvat Ioana din condei cu adaugatul la lista. In rest dati cu tastatura pe aici si nu va rusinati, aveti voie la orice, aici e forum de descarcare nervoasa maxima.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Noua ne-a zis dr. sa incepem sa-i dam suc de portocale, desi Matei are doar 6 saptamani. Si mananca exclusiv san, nici macar ceai, ca nu-i place. Si acum vad ca voi aveti dubii daca sa le dati bb-ilor vostri chiar si la 3 luni.

Cristina si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Maddy nu te speria, noi am patit asa la vaccin, te inteleg ca eu mi-am sunat toate prietenele sa vad daca a mai patit careva asa.....e normal, doare piciorul, i-am pus comprese cu apa rece, dar vreo ora a tipat de am vrut sa merg cu el la spital, dupa s-a linistit

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput