Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

A fost, nu?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Brrr, ce bine ca nu l-am simtit, eram in miscare

Super ideea cu albumul taticilor, Miflore, am pus si eu o poza. Cred ca barbatii astia sunt si ei ca niste bebei...cel putin la cum dorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

M-am cam speriat. Saracuta bursicutza, dormea dusa in carucior si eu am luat-o brusc in brate si m-am dus sub tocul usii. Eu eram ingrozita si ea radea la mine.
Kidule, eram datoare cu un raspuns. Sucul de morcov il fac la robot. Si ditr-un morcov normal imi ies cam 30-40 ml. Sa stii ca de cand am inceput sa-i dau nu mai e constipata.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumim pentru urari! La multi ani si sarbatoritelor de azi!

Iar e marti 13, cum era in septembrie cand am nascut

La noi continua circul cu mancarea, mi-e si frica diseara sa-l cantaresc, cred ca iar o sa ma supar. Noaptea mananca bine dar ziua numai de-astea scurte vrea . Io inca perseverez, dar simt ca-s aproape de capatul rabdarii.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

A venit azi tanti doctor si ne-a facut vaccinul de 4 luni. Vaaaaaaaaaiiiii ce plansete si tzipete. Incep bebeii nostri sa constientizeze tot mai mult durerea.
I-am bagat supozitor. Sa vedem ce va fi.....

PS: cred ca si eu urlam asa la cat a bagat de adanc ditamai acul.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Mai fetelor la voi, cele din sudul tarii chiar a fost cutremur.Brrrrrrrrrrhabar n-am ce-i aia dar ma ingrozeste ideea.Sunteti toate ok?Ba sa nu mint am prins si eu unul care s-a simtit intr-o noapte in Suceava, eram studenta si invatam si am simtit patul miscandu-se.Tre'sa fie tare nasol sa stai intr-o zona seismica ca Vrancea.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc Raluca...Eu am hotarat sa mai aman un pic diversificarea, am primit si eu sfatul sa ii dau o linguita-doua de suc de morcov cu mar dat pe nu-stiu-ce razatoare (sticla, cristal, habar n-am, nu am vazut asa ceva)...vad ca si-a mai revenit cu constipatia, hiar daca face la 2 zile, o las in pace. Ma bucur ca il faci la robot, e mai simplu asa pentru capul meu , credeam ca e vreo vraja cu razatoarea aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu stau in sudul tarii dar spre rusinea mea nu l-am simtit..tocmai schimbam baiatul si vorbeam cu mama iar peste cavte amin. am vazut la tv ca a fost cutremur.
Fetelor mesele le puteti distanta cu ceai...la mine merge dar nu mai mult de 30 min.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Foarte faine pozele cu tatici..toti dorm .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Ruxandra daca tot e de sarbatorit cate ceva..ieri s-a facut un an de cand l-am conceput pe bb..12 decembrie 2004.

Ieri am avut o mica sangerare de 2-3 picaturi si am crezut ca e ciclul dar s-a oprit..astazi iar o picatura si apoi nika si ma doare capuld e-mi pocneste..o fi ciclul si nu are curaj? S-o fi oprind din cauza alaptarii?
Joi ma duc la ginecolog sa vad ce-mi zice.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput