Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena ma mir ca nu ai simtit, eu dormeam langa bb si m-am trezit ... caii de la carusel se zbenguiau voios. m-am speriat, am vrut sa il iau pe bb in brate da m-am abtinut...el a dormit in continuare.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dragelor, dupa o zi anapoda ieri. Una din zilele alea cand mai bine nu m-as fi dat jos din pat daca s-ar fi putut, astazi am reintrat in normal. Dupa ce mi-a dormit toata noaptea pana la 9 dimineata, Ilinca a fost deosebit de cooperanta pana la ora asta.
Sper ca nu v-ati speriat prea tare cu cutremurul? Daca nu scriati voi nici nu stiam ca a fost cutremur in Romania.
In schimb ieri pe Euronews la toate jurnalele de stiri l-au dat pe Catalin Botezatu cu noua lui prezentare de moda in fata Casei Poporului; care Botezatu vorbea italiana de balta si se autoprezenta cum a invatat el in atelierul lui Versace si ce manechin cunoscut era pe vremea lui nea Ceasca ca-l iubea Elena care voia sa-l vada la fiecare prezentare de moda.Bleah!
Am pus si eu o poza cu tati in album. Doar ca nu doarme... nu prea reuseste Ilinca sa-l adoarma, dar cand prind ocazia il pozez.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

RalucaCostiurin, ca te vaz mai implicata cu ACSIS, poate punem bazele unei colaborari: in ianuarie iti trimit tie prin Atlassib tot ceea ce a ramas mic de la Ilinca, plus marsupiu si alte alea si le duci tu la ACSIS, pliiz? Ca pana ajung eu in tara in august mai e muuult...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nici eu n-am simtit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Salutari la toata lumea,
azi a fost o zi frumoasa cu soare si zapada la Tg Mures. Bebe doarme dupa ce-a venit de afara si astept sa se trezeasca si sa pape.
Vroiam sa va rog sa imi trimiteti si mie parola pe PM sa pun si eu poze daca o sa inteleg cum(nu ma prea pricep, dar invat repede).
Multumesc.
Am auzit si eu la stiri de cutremur. Cred ca toata lumea e bine,in afara de sperieturi!
Vio cu Andrei

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu la cate ameteli am de cand am nascut, m-am prins mai greu ca e cutremur. ca, dupa mine, in fiecare zi sunt macar 2 cutremure. dar am vazut lustra si m-m lamurit repede.

gata, mi-am umplut albumul! poftiti de ne vedeti. album botez si radu 1-2 luni.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Kidule, e mult mai simplu cu robotul, ca cu razatoarea aia iti vine acru pana razi morcovul. Tb. ras pe cele de sticla (ca alealalte oxideaza) si dupa ce il razi tb. stors bine bine intr-un tifon ca sa iasa suculetul. Eu razatoare de sticla sincera sa fiu nu am mai vazut (da nici nu am cautat ) da imi amintesc de ele de cand era fratimiu mic si se chinuia mama sa ii rada biscuitele si eu il mancam pe furis, ca deh al copilului era mai bun.
In albumul cu tatici tre sa punem neaparat poze cu ei in ipostaze inedite? Ca la cat de mult sta al meu pe acasa... nu am cum sa-l prind in ipostaze dastea.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu mai stiu cine m-a intrebat de reteta la Pasta Petrini. Am intrebat-o pe framacista si a zis ca e secreta. Poate aflu eu de la cineva!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Schimb acum capitolul.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Capitolul 18 (care nu vrea sa se alinieze cu resul ) ne asteapta aici:
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=63" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=63

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput