Va mai amintiti de Maria Mirabela
Raspunsuri - Pagina 4
doruletz spune:
Pe langa subiectul Maria-Mirabela:
In ultimele zile Medeea Marinescu (Mirabela din film) a umplut ecranele TV-urilor frantzuzesti ca invitata in diverse emisiuni. Motivul este premiera filmului www.jevoustrouvetresbeau-lefilm.com/" target="_blank">Je vous trouve tres beau care va avea loc aici miercuri 11 ianuarie. Medeea are rolul principal alaturi de un mare actor francez, Michel Blanc.
Vad ca in romaneste titlul filmului a fost tradus prin www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z10122005&idx=60" target="_blank">Fata din est si se spera ca va fi difuzat in Romania in primavara 2006.
dyana spune:
Witchie, ti-am scris pe privat.
La Multi Ani !!! fetelor
Te-am vazut in blugi si geaca cum dadeai apa la vaca. :))
Witchie spune:
ok...
am 2 exemplare de maria mirabela pe care le voi trimite prin fancourier maine
1 pentru gabi25
1 pentru carolinah
N-am reusit sa pun mana pe oblio pt ca e nevoie de cd de 800 si nu am gasit de cumparat, DAR am coloana sonora de la oblio...
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina
sanziana72 spune:
Osa vin cu CD de 800 daca gasesc, dar vreau Oblioooooooo!
Pleeeeaaasssseeeee!
quote:
Originally posted by Witchie
ok...
am 2 exemplare de maria mirabela pe care le voi trimite prin fancourier maine
1 pentru gabi25
1 pentru carolinah
N-am reusit sa pun mana pe oblio pt ca e nevoie de cd de 800 si nu am gasit de cumparat, DAR am coloana sonora de la oblio...
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
Witchie spune:
Am facut comanda la Fancourier, astazi pana in 5 vine sa ridice mariile mirabelele si coloana sonora de la oblio. am pus mana si pe dumbrava.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina
sanziana72 spune:
Dar de filmul 'Vreau sa stiu de ce am aripi' cu Cosmin Sofron isi mai aminteste cineva ?
Si a mai fost un film cu Medeea Marinescu mai mare si Ion Caramitru, dar nu mai stiu cum se numea.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
dianaelena spune:
Buna fetelor,
As putea face ai eu rost de filme?
Macar de Maria Mirabela sau Dumbrava minunata ....
In mod sigur caci si fetita mea le va indragi.
polux spune:
Da si eu vreau filmele, dar din pacate sunt asa de departe.
Apropo fetele cat va costat un curier din acela.Livreaza in orice oras,sau numai unde au sedii.Va intreb ca as vrea si eu filmele toate daca se poate.Si nu vraeu sa o pun pe maica-mea la prea mari cheltuieli.De fapt eu sper sa ajung in tara (Craiova)pe 13 mai,si stau pana pe 4 iunie, poate atunci.
Liliana
Veve spune:
Americancelor,v-am trimis PM
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6