Va mai amintiti de Maria Mirabela
Raspunsuri - Pagina 5
Andreea23 spune:
Pika,nu stiu cum sa-ti trimit PM, dar adresa mea este piticaralu@yahoo.com. TE IMPLOR,daca poti trimite-mi si mie,ca tare mi-as dori sa-i pot arata printesei mele intr-o zi aceste filmulete atat de dragi mie...
sfarsitoarea spune:
Fetelor, m-ati omorat. Vreau si eu Maria Mirabela si Dumbrava minunata. Am Veronica si deja nu se mai vede bine caseta de cat de des e rulata. Catalina, fata mea se uita cu mare placere si vreau sa aiba cat mai multe ocazii sa vada filme in limba romana.
Ma puteti ajuta?
MariaSor spune:
quote:
Originally posted by sanziana72
Dar de filmul 'Vreau sa stiu de ce am aripi' cu Cosmin Sofron isi mai aminteste cineva ?
Daaaaa:-)
Si a mai fost un film cu Medeea Marinescu mai mare si Ion Caramitru, dar nu mai stiu cum se numea.
Promisiuni, cu Ploaie
dana_ene spune:
Doamne, ce mult imi doresc si eu DUMBRAVA MINUNATA si MARIA MIRABELA.
Va rog ajutati-ma si pe mine.
Oana mea este innebunita dupa Dumbrava minunata.
O pandim ori de cate ori e difuzata la B1 TV.
Va rog !!!!!!!!!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Corina spune:
Stiu ca sint cam departe,dar as vrea si eu Maria Mirabela si Dumbrava minunata ,eventual si alte filme pentru copii! Ma gindesc ca daca cineva e dispus sa mi le trimita ,o poate face pe adresa mamei mele,in Ro!!
Merci si pupici multi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Doamne, ce mult imi doresc si eu DUMBRAVA MINUNATA si MARIA MIRABELA.
Va rog ajutati-ma si pe mine.
Oana mea este innebunita dupa Dumbrava minunata.
O pandim ori de cate ori e difuzata la B1 TV.
Va rog !!!!!!!!!!
da un PM cu numele, adresa exacte si un nr de tel si iti trimit eu pe CD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Corina
Stiu ca sint cam departe,dar as vrea si eu Maria Mirabela si Dumbrava minunata ,eventual si alte filme pentru copii! Ma gindesc ca daca cineva e dispus sa mi le trimita ,o poate face pe adresa mamei mele,in Ro!!
Merci si pupici multi
Corina si Anna nazdravana!!
Nume, adresa, telefon exacte...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dana_ene spune:
Ralnied, multumesc mult .
Am trimis datele pe PM.
O sa-i fac o bucurie imensa Oanei.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Roxana190876 spune:
--- SVETY- eu il am pe calculator... il pot face pe un dvd sau cd, ce vrei si ti-l trimit sau cand vii la Cluj ne intalnim si il ai, impreuna cu o gramada de alte filme... Veronica, Amintiri din copilarie, Pistruiatul, Coana Chirita, Veronica se intoarce, si.....-----Editat de - romana_74 on 13/12/2005 22:02:10
Salut!
Ma numesc Roxana Voigt, am doi copii Philipp Andrei (1 an si 7 luni) si Alexander Florin (4 luni).
Philipp a vazut la televizor cateva secvente din Maria Mirabela si de atunci ma inebuneste ca vrea sa il vada pe OACHE! Am incercat cu disperare sa cumpar de undeva filmul dar nu am reusit. Eu locuiesc de cativa ani in strainatate si mi-ar place tare mult ca si copii mei sa vada filmele la care m-am uitat si eu in copilarie.
Cautand pe google, Maria Mirabela, am gasit acest forum si mai ales am citit mesajul de mai sus!!!!!!!
M-as bucura enorm daca as putea sa ii arat lui Philipp filmul, mai ales ca asa cresc sansele ca el sa invete bine si limba romana.
Astept cu nerabdare mesaje. Multumesc mult de tot.
Roxana , Philipp si Alexander