Va mai amintiti de Maria Mirabela

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Romana, fancourier are filiala si in cluj. Daca esti dispusa, te rog fa o copie dupa cd-ul cu filmele alea minunate si pune-le la posta. Ajung in 24 de ore si se livreaza la domiciliu cu plata la destinatie.

Fetele din Bucuresti: attention: in curand (cel tarziu poimaine) am o copie dupa maria mirabela. Eu stau in sebastian si mai ajung pe la berzei/romana.

Cine vrea sa se intalneasca sa zicem... luni(?) cu mine sa-mi zica acush:) sa stiu cate copii mai trebe.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Am sunat la Fan courier si astazi pachetul va pleca catre Witchie..maine cred ca ajunge.
Sa va fie cu folos si vizionare placuta.

PS: l-am testat si mergea la mine acasa.. este fisier tip ".avi" cred ca merge la toata lumea. In caza ca apar probleme de livrare...sper sa nu... ma sunati..si poate in week-end fac o copie de rezerva si o inmanez personal

Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Tot luni un coleg mi-a promis ca imi aduce oblio:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu sunt innebunita dupa Maria Mirabela. (Inchipuiti-va ca sotul meu nu l-a vazut... )

Ca atare i-am dat PM lui Witchie, poate ca asa fac rost si eu de el.

Romana, au auzit de treaba cu Fan Courier-ul? Crezi ca poti face asta pt noi?

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Fetelor cum sa va rog sa imi faceti si mie filmuletele? As vrea cele cu Maria Mirabela, Veronica, Dumbrava minunata....VA ROG.
Platesc, CD, trimis .... tot ce e nevoie

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Doamnelor, coletul a ajuns! am copiat pe harduri (si la mine si la sotz) si acum sunt dispusa sa-l dau mai departe:)
Cine-l vrea sa imi trimita adresa pe privat sau sa vie sa il ia de la mine daca are drum prin sebastian.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Fetelor eu am gasit toate filmele despre care vorbiti si multe altele pe internet cu un program de scos muzica,filme...al carui nume nu stiu daca as putea sa-l scriu pe forum.Cand am vazut Dumbrava Minunata am plans.
Daca vrea cineva numele sa-mi trimita un PM.

11+

SARBATORI FERICITE

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Imi trimiti si mie adresa, pe pm? Nu am reusit sa gasesc adresa ta, pika, si as vrea sa stiu si eu unde gasesc filmele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Dar nu e mai simplu ca cine il are sa il ii faca sharing si toti sa il dwld-eze de pe DC++???

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Vreau si eu Oblio. De 100 de ani am in cap o melodie de acolo si nimeninu a auzit de ea. Ce sa zic de Oblio...

mami de dani (26 iulie 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput