Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asa vede un copil de 9 ani Romania:
Tara mea
Vai, frumoasa-i tara mea!
Cu cer senin, iarba de aur,
Pasarile-s negre fum, pe cer senin plutesc in aer.
Oamenii-s voiosi si rad, e o tara a veseliei.
Recoltele-s in lan de grau, straluucesc sub soare galben.
Asta-i tara mea cea draga,
S-o iubim si s-o-ndragim!

va rog sa nu radeti .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Miha :D. Inseamna ca acasa la cupil ii tare bine daca are inca impresia asta idilica despre .ro. Marturisesc ca acu den varii motive is in perioada aia idioata cand numar zilele pana ajung acasa pentru ca am impresia ca acolo ii cel mai frumos/bine/ieftin. Fac eforturi mari sa imi vizualizez gara de nord, trenu groazei si cainii vagabonzi de pe strada mea ca sa imi mai treaca...visarea :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s
lil', ce activa ai fost si esti! radio, televizune, design!

Pai daca nu gasii post de injiner!!! Si acuma cind gasesc, mi-i jena mie, ca nu mai stiu nici cum mere dioda Zener (btw...io am trimis diploma de iminent inginer la echivalare, la Copenhaga si m-or facut astia un fel de inginer civil, ca cica am studiat prea multe materii pe linga alea necesare electrotehnicii...mai scrie colo, pe actul de echivalare, ca am si studii'nalte in filosofie - aia materialism stiintifica, evident-, germana si alte balarii care n-au nici o legatura cu injineria!!! ...cre' ca si-or facut cruce danejii de la Ministeru' Educatiei!!!)
mihaela, daca Diana a scris poezia cu pricina, sa stii ca scrie (se exprima) foarte frumos...si trebe'-ncurajata!! (si tot recolte cu lan verde servesc bietii cupii la scoala ???)
Boubou-i delicioasa, ca de obicei si sa nu care cumva sa uitati camera la serbarea Sf. Lucia (cica si pe-aci ar fi, da' numa'n scoli si, in plus, ii scuteste de luminarile de pe crestet).
Buli, io zic sigur ca ne-am intilnit pe undeva-cindva, fiindca prea multe persoane comune cunoastem (m-am uitat in pozele tale de la nunta si il remarcasem pe cameramanul meu favorit, Vio :-)))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

Buli, io zic sigur ca ne-am intilnit pe undeva-cindva, fiindca prea multe persoane comune cunoastem (m-am uitat in pozele tale de la nunta si il remarcasem pe cameramanul meu favorit, Vio :-)))

io am lucrat la europa nova si la tvr

aaa ... uitasem de poezie ... pai tara asta ar trebui sa fie tare mindra ca un cupil scrie asa frumos despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

pe mine de ce nu ma cunoaste nimeni? :-(
ca si io am lucrat la CUG Cluj ... ma gandeam sa pun lucrat intre ghilimele, dupa spusele lu' tatalurayu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by buli

quote:

io am lucrat la europa nova si la tvr

hah...pai avem pe cine si ce birfi . Cind te-ai lasat de tvr??? ....mai corespondez din cind in cind cu Carmen Olaru, tvrista inraita si fosta hitioata, iar despre zina surprizelor mai aflu birfe de mici de la prietenii fostului, cu care am fost colega de liceu

Edit: Adelucci, io te cunosc...live ...och jeg älsker dig!!! :-))( parc-asa se scrie pe suiedeza )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

m-am lasat la sfirsitul lui '99 cind m-a chemat Simi la el si eu chiar m-am dus. Carmen e o tipa ok si talentata pe deasupra. parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

aaa, lilutz cine ti-a soptit asa ceva?
si io stiu un pic de daneza, tak i lige mćde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da, Diana a scris poezia, insa nu stiu de unde a luat lanurile de grau, poate de la invatatoare
Lectia a fost o www.romanianvoice.com/poezii/poezii/patriaromana.php" target="_blank">poezie frumoasa. Insa nu mi-au placut versurile:
Numai noi români pe lume
Toți de-aceeași soartă data
Si au avut tema sa se imagineze pentru cateva minute ca sunt poeti si sa compuna o poezie. A ei a fot citita in fata clasei, pe langa alte 2.

adelutz, daca ai batut strazile Clujului, e ca si cum te-as cunoaste!

ediit pentru ca am o tastatura care ori nnu bate literele, ori le bate la dublu

Mergi la inceput
Mergi la inceput