Scandinavii stiu DC... (90)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
neatza si io la cafelutz!
Sa raspund repejor lu Sabina,pina nu uit:))
Din fericire,Bubu nu raceste asa,groaznic.Se mai intimpla sa-i curga muci citeva zile,dar destul de rar.Nu stiu bre,o fi aerul asta rarefiat din nord,sau cum zici tu, nu se lipesc virusii de copii atomici
Ma asteptam ca acum ,odata cu gradi,sa apara buluc si toate bolile,ca cica e regula,dar iaca Bubu s-a descurcat onorabil pina acum,adica nu a luat nimic de acolo.
Si nu stiu ce sa mai zic,ma gindeam la traumele copilariei si povestile horror,acuma zau,nu-mi amintesc sa ma fi socat deloc tratamentul iezilor,desi eram tare miloasa de fel.
In schimb la Puiul,Mariuca si altele am bocit si io .
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
v-am zis ca nu am primit jobul cu imigrantii?
Nu-i bai,iaca am gasit un job de profa de franceza la o universitate,trimit acu cererea,sa va rugati bre,ca daca nu-l primesc nici pe asta io...emigrez,pe cuvint!Nu stiu unde,dar vreau sa o intreb pe Extrema cum e prin Western Sahara,ca nu mai rezist
doruletz spune:
neatzaaa
hehe, lasa bre annie ca o sa-ti treaca dispozitia asta maro ... peste fro cateva zile cand intelesei ca te intorcei pe meleagurile natale.
rayu, bafta la primit jobu', tinem pumnii !! da' ce sa cauti in Sahara, mai bine emigrezi p'aci in Franta ca profi de suedeza or fi mai putini!
aaah, deci ia sa 'psihanalizam' capra cu trei iezi! E adevarat ca nici io nu ma simt traumatizata de moartea iezilor (da' subconstientu' lucreazaaaa!! ) insa acu m-au socat amanuntele macabre (spoit pereti cu sange, capatani ranjite la geam etc). te pomenesti ca si parintii sau educatorii nostrii or fi cosmetizat povestea cum face sabina.
Acu' stiu si io ca povestile asa trebe sa fie, cu omorat iezi, cu dat in cap la lup, cu mame vitrege rele etc, ca cica asa isi exteriorizeaza si inteleg ei diversele sentimente care-i bantuie etc. spre ecsemplu, faptu' ca lupu ii mananca pe iezii mai mari ii 'rezolva' cupchilului accesele de gelozie fraterna, cand lupu' e pedepsit trage cupchilu invaztaminte despre care-i avantaju' sa fi bun etc. acu nu aruncati cu vuittoanele ca nu io zic asta ci citisem pe undeva ce zic psihologii. Insa io m-am referit doar la amanuntele horror, parca totusi nu era nevoie de ele bre!
gata, ma duc sa spal animalu', mai viu
Sabina spune:
annie, pe vremea cand eram Erasmusa primele 3 luni au fost sinistre.lucram si nu-mi iesea nimic, totul mi se parea de KK etc etc.Am venit acasa de craciun, am facut-o pe Sofia si urmatoarele trei luni au fost muuult mai bune.
acu nu zic sa aplici acelasi tratament:)) da ai sa vezi ca abia cand te intorci o sa te dumiresti ce si cum si vei intra intr-un ritm mai calumea.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
Am uitat sa va zic.Maine mergem la serbare la Bubu,e Sankta Lucia,zi importanta pentru suedezi,desi nu o sa inteleg niciodata de ce sarbatoresc ei cu atit foc o sfinta..italianca!
Ideea e ca e foarte frumos,fetele se imbraca in rochii lungi,albe,cu o centura rosie,si poarta pe cap coronite cu 4 lumanari.Uitati ,cam www.pbase.com/mark_elert/image/37460876" target="_blank">asaarata!Si www.vplanet.org/2004/rw/wwrw41213a.htm" target="_blank">aicipovestea Luciei.
I-am pregatit rochita lu Bubu,dar sarim peste faza cu luminarile
Sa speram si sa ne rugam sa-mi fie cupilu cuminte maine si sa nu ne faca de kakao
buli spune:
salutare
io pe lilanda o tin minte bine de tot de la radio, chiar ma intrebam unde o fi diparut, pina am regasit-o la "jocul cu filmele"
si de-atunci ma tot intreb daca ne-om fi intilnit vreodata in real life
ca sa nu va mai zic ccc ca si eu tot facultatea de electro am terminat, in '95
de jugaru, ce sa zic, cam aceeasi parere, gura mare si uneori enervanta, dar in fond baiat bun.
de danut nu zic nik (nu ca n-as avea ce, dimpotriva, dar o sa ziceti ca mi-e ciuda ca nu mi-a dat jobul)
mai confirm ca baiatul aduscai e intr-adevar foarte bine crescut si la propriu si la figurat.
am vazut pozici cu Tudorica fara frica, este super super dragutz, cred ca are si cui ii semana
Sabina, sanatate multa Sofiei, si noi sa stii ca am renuntat la gradi tot din motive de pneumonie si luat antibiotice de 2 ori intr-o luna. ne-a zis doctora ca e pacat sa stricam asa baiat sanatos si bun.
aaaaa ... si era sa uit taman de pozele lui Aldo&comp. mey, sinteti frumosi de-a dreptul, cu totii, da' cupilu-i bestial
pe mine povestile astea ale lui Creanga nu prea m-au socat, mai rau a fost cu fetita cu chibrituri si cu fefeleaga. eu la fetita cu chibrituri multa vreme n-am inteles de ce se cheama poveste, ca stiam ca toate povestile se termina oarecum bine.
annie_xtreme spune:
Adik trebe sa ma duc acasa sa fac un cupil ? Cu cine?
Rayu - Bubu e dementiala ca de obicei. Colega din Finlanda ne a povestit de Santa Lucia si de faza cu lumanarile si noi ne am cam oripilat asha...te gandesti ca, odata cu progresul tehnicii ar putea si ei sa le puna coronite cu beculetze, nu?
Sabina, sper ca Sofiei or sa ii treaca...virushii (tot vreau sa spun si tot uit) ca te vad ca te tot chinui de neshte zile (si ea probabil). Pupam deci.
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
..te gandesti ca, odata cu progresul tehnicii ar putea si ei sa le puna coronite cu beculetze, nu?
pentru copiii mici-mici sunt coronitze
www.busigt.se/Shop/Image/Article/Luciakrona.jpg" target="_blank"> de plush
si sunt si
cu bec
doruletz si io am avut aceleasi ganduri in legatura cu iezii cand ii citeam povesti lu fimiu, e drept ca el era mai mare si mi-a zis sa nu-i mai citesc ca nu-i place ... acum nu stiu ce nu-i placea: povestea, vocea mea, faptul ca-i citeam pe romaneste ... dar cert este ca la Bambi - avea doi ani - fugea din camera cand o impuscau pe mama Bambi ... la Lion King m-a zapacit total cu intrebarile despre viata d-apoi ...
mihaela_s spune:
Ziua buna!
mara, tudorel e un frumos si un scump...sa-l petesc si eu? Hai ca ai de unde alege
capra cu trei iezi, e povestea preferata a Silviei: "cucuietzii". ea stie doar ca lupului i-a ars inima-asa scrie in varianta prescurtata pe care o avem(n rest nimic horor). Nu e impresionata de unde deduc ca putem trece mai departe Partea preferata e cantecelul: "tei iezi cucuieti, usa mamei cucuietzi, duce mama voua...etc." dar cel mai mult ii place cand isi ingroasa vocea ca a lupului si canta asa...(emoticon cu o vioce dogita)
Silvia e bolnavioara si ea, avea febra azi dimineata. Sabina, nici Silvia nu s-a imbolnavit decat in octombrie o data si acum, asta in contextul in care merge de la 1 sept. la camin. Vineri avem sii noi serbare, va fi fulgusor de zapada...sper sa-si revina pana atunci.
rayu, succes scumpu-boubou-linei maine la prima ei reprezentatie in fata mosului. asteptam poze!(si pozne daca te tii!). Super tataluirayu, mai vrem!
lil', ce activa ai fost si esti! radio, televizune, design! Pe jugaru il aud deseori la kissfm, are o emisiune"farsele lui jugaru", e mortal! Daca puteti asculta pe net, va recomand.
La puiul si la fetita cu chibrituri am plans si eu
Noa mai vin, ca nu vreau sa mananc afumatura fortata .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!