Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

fetelor, dar butonati mama nu gluma!

acu' ca-s la domiciliu si pot sa ma dedic cu trup si suflet activitatilor forumesti, si tot nu ma tin de voi, d'apoi cand mai sunt in campia muncii si ocupata si cu trebile astea de Mos Craciun! Lasa, ziceti asa cu foc, ca ma descurc eu cumva.

iren
, nu-s mami, ba din contra as zice da' mai zic si eu asa de primavara, sa ne mai luam cu vorba si sa ne amagim, ca situatia de pe teren e cam inghetata si la noi.

sabino, parintii tai cum de traiesc la Bristol? (si tu nu?). Ca eu ma gandesc cu groaza ca daca o sa emigreze si copila mea (la Bristol, de exemplu), eu ma duc dupa ea, nu ma las

dorulets, spune-i lui Alain sa nu-i mai citeasca orori din alea, ca nu stii niciodata ce inteleg copiii astia! Uite ieri, de exemplu, la cheful de Craciun, auzii una buna despre catelul meu preferat (un cockeras). Si anume ca stapanii i-au luat o zgarda cu telecomanda, care zgarda are 2 functiuni: 1. sa ii dea un mic soc electric cand nu e cuminte (nici pe departe asa de periculos ca bagatul aspiratorului in nas, asa ca nu va alarmati ) si 2. sa il detecteze pe catel cand e pierdut (zgarda emite de asemenea niste sunete, prin care poate fi detectat dumnealui). Catelul insa se pare ca stie cand nu au stapanii telecomanda in mana, sau cand au telecomanda e de la TV si ii ignora!!! Daca e posibil asa ceva

asa ca in concluzie, you never know.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

si mai terminati-o domnule cu stinsul becurilor, ca e doar ora 7!
va place voua sa ma vedeti asa, cu cucuie in frunte!

de arborica ce sa mai zic, la ea e pranz! Puneti saraca fata sa ia masa pe intuneric, pai se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

itsme a zis un cuvint magic: rezumate si mi-am dat seama ca eu eram aia responsabila pe la alte subiecte. Asa ca juma' de norma de la filme/carti + juma' de norma de la alte jocuri a lui arborica ar iesi numai bine de o norma intreaga

PS. Eu sint treaza ca dupa ce ca m-am sculat la 11, am mai dormit si la "amiaza" pe la 4-5
PS2. Trimit repede-repede inainte de a muri bateria de la laptop.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

am deschis compu' cu gandu' sa va zic ceva, dar citind io ce ati mai scris pe-acilea, am uitat, na!

e bine ca e activitate
si, totodata, abonez la citit rezumate facute de altcineva, ca nu mai tin pasul

revin cand imi amintesc ce voiam sa va zic

PS. mi-as schimba titulatura, da' n-am idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bunineata !!!
Da' stiu ca aveti frate o butonoree de toata frumusetea ...
O saptamana beton tutulor !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Mneatzaaaaaa...io iar cu monitoru spoitde cafea dupa ce a facut Doruletz comentariu respectiv la Capra cu trei iezi. Io de fraza aia nu mi aminteam frate (am ramas numa la ideea superficiala ca ala ii omoara doi copii :D asha for fun) da pe bune...si daca mai adaugam la asta Puiul, Fefeleaga, Senin de august - pe bune ca Ministeru Educatiei trebe sa ne plateasca la toti sedinte de psihoterapie.
Deci dupa ce am petrecut un frumos we prelungit la laborator mi au iesit rezultate nema, prin urmare...sa traiesc bine. IS intr o dispozitie de "makkineldoctoratdekktsidepolimeridekktcareeste". Da o sa imi treaca.
O zi mai buna decat a mea va doresc :)
PS: liris, den cauza ta m am apucat sa reascult Doors :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dimineata.

Copilu pare mai bine.

Itsme, ai mei lucreaza in aviatie, si inainte sa se nasca Sofia tata a primiy un contract la Boeing, el e cu calculul rezistentei, fuselaje si alte chinezarii de gen:)

mamam ionitial nu a gasit imediat servici, da acu o sa lucreze si ea tot la boeing, un contract de 6 luni mai bine platit ca tata:))

eu nu puteam sa ma duc la ei acolo...pai cand s-a nascut Sofia eu intram in anu 5 de facultate, etc etc.Plus ca in domenuil muzical e tare complicat...daca n-ai o bursa strong care sa-ti permita sa iti faci un an de zile relatii ca sa ai comenzi de piese sau sa fii profesor etc etc e cam greu.

Nu mai vorbesc ca si al meu tot compozitie a terminat, suntem 2 faliti fara meserie

Ai mei vor veni peste vreo 7 ani definitiv inapoi, pt ca tata iese acolo la pensie si cu ce ia acolo n-ar putea supravietui, dar aici taman bine(sau macar asa ne facem socoteala.....)
v-am zapacit:))

Rayu, iar dormi pe canapea pana la 12?? vroiam sa te intreb....cum de Bubu nu raceste la gradi??? sau nu ii primesc bolnavi.Sau sperie virusii copilu atomic?

aceeasi intrebare si pt Lena.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaaah, povestile de groaza;))
sa stiti ca poate am io pielea mai tabacita?? da eu n-am avut nevoie de psihanaliza dupa povesti:)
si la 5, 6 ani citeam la greu toate povestile horror, in ochiii copiilor nu e chiar asa de negru totul, asta e parerea mea.Da oricum, Sofia adora capra cu trei iezi, insa amananuntul cu capete ranjite nu l-am considerat esential si nici cele 3 pagini de rugaminti

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineatza la scandinavi!Am capul patrat de la teletubisii lu' Aldo. Ai Doruletz lasa ca in vreo 2 ani afli si tu:) eu nu stiu ce le place la copilasi dar in sfirist gusturile nu se discuta."Puiul" e in clasa a 4-a parca..ei pt aia as fi avut eu nevoie de psihoterapie..ce-am mai plins.. visam si noaptea!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme
.......polimeridekktcareeste".

De acord
Buna dimineata...iar scriserati in miez de noapte, liliecelor Sabinuto tu cind ai timp de dormit bre ??
Mai, ma credeti io nu-mi amintesc diloc-diloc fazele horror din povestile copilariei (chiar m-am mirat cind am citit in subiectul Teodorei, citate thriller din Capra cu trei iezi si Scufita Rosie . Ii drept ca preferatele mele erau Basmele lui Ispirescu, pe care le stiam pe de rost...imi dadeai un cuvintel si io de-acolo ziceam povestea mai departe)
itsmenuto, ce nu zisesi ca din sufleul ala de spanac cu brinza albastra, poti hrani un regiment??? Acu' pot sa pun restu' la congelator???? (o fost bun rau si, tine cont, ca mie nu-mi place spanacul gatit )
Ma duc sa-mi mai iau o cufea, ca se impune...sa aveti o saptamina barosana :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput