Scandinavii stiu DC... (90)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
hehehe mihaela, mie versurile astea mi se par "jeniale de George Cosbuc";
Cei ce te-au batut pe tine,
Baiazide, la Rovine,
si la Neajlov te facura;
Fara dinti, Sinane,-n gura,
(hai sa-ti mai semnalez ceva...ai defectiune la nazdravanii, ca nu vad acolo decit un link la o banca holandeza!!!"
buli, merem la Havana sa-l vizitam pe conu' Simirad??? ..il luam si pe Trofor frustratu' la o adica :-)))
Adelucci tak si io de retur (Se scrie doar "mĺd", fara e, ca cu e inseamna "intilnire, meeting, sedinta"...)
Edit... tot io, inainte sa va las becu' de veghe: vazui o reclama, aci pe DC, cu "firmele de tuning", care nu-s ce fac la "spoilere"....huh, ma tem ca uit romaneste, asa ceva
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
tzupa tzupa si eu:0
ce fete active.admir f mult versatilitatea si puterea de a schimba profilul...as vrea si eu da n-am curaj:) ca bani din compozitie mai greu asa:))
Miha, f frumos vede Diana Romania,iar aia cu pasarile negre fum m-a dat pe spate, ce imagine frumoasa! autoarei!
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adusca spune:
se pare ca-s singura electronista care nu mi-am schimbat profilul, nooj'pi ani de zile (si liceu electro gatai), si tare rau am facut...acu' la batranete e mai greu, desi se pare ca-s nevoita...da' din pacate nu ma pricep la nimic altceva....ah, ba da, ma pricep sa rasfat matsele.
fetili, dac-o puneti de-o intanleala cu Simi, loati-ma si pi mine.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
doruletz spune:
rayu, e tare simpatica Boubou, sa ne pui si poze de la serbare!
adela lasa bre ca nici pe mine nu ma cunoaste nimenea
Mihaela e frumoasa poezia, si pe mine tot pasarile negre de fum m-au surprins! da' parca putea sa le dea si lor o alta tema, tot cu chestiile astea patriotice au ramas prin scoli?!
eee, hai sa va povestesc cum castigaram o pizza de la pizza hut! zilele trecute suna Alain sa comande o pizza, ii raspunde unu' cu accent de banlieusard, Alain il intreaba daca pizza pepperoni e foarte picanta si dashteptu' de banlieu zice ca nu stie ca el nu mananca porc!! De parca ma interesa pe mine ce ii da lui ta-su de mancare! eee, si pentru ca pe site-ul lor aveau si o rubrica de 'remarci' se apuca Alain sa scrie acolo, da' asta scrie asa, cu arta frantzuzeasca (genul 'regret ca nu mai pot sa ma numar printre clientii fideli etc
)
Bre si astazi primiram o scrisorica si un bon pentru o pizza gratis. Pizza ca pizza da' scrisorica merita toti banii, ne-am tavalit pe jos de ras. N-o transcriu pe toata ca e lunga (!!), incepe cu 'Cher Monsieur, am studiat cu cea mai mare atentie mesajul dvs din 1 decembrie... bla, bla va multumesc de timpul acordat pentru ca remarcile dvs ne ajuta ...iarasi bla bla, imi pare sincer rau ca n-am fost la inaltimea asteptarilor dvs.. din nou bla bla pe vreo 2 paragafe si paaaf dintr-o data:
Totusi, tin sa va confirm ca ccc carnatii din pizza Peperonni Lovers sunt putin picanti!!
muhahahahahahaha, fratilor am crezut ca nu vad bine!!
aaa, si la semnatura ce credeti:
Semnat
Anca Damian,
Service Consommateurs Pizza Hut France
Suntem bine reprezentati p'acilea, i-am infiltrat peste tot
mai viu
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
Cum Adeluci,da nu te cunoastem noi?Si crede-ma ,esti de neuitat!
Lilutz,sint impresionata,cite ai facut bre!Pai cind ne-am intilnit de ce nu ne-ai povestit si noua?Nu ca ai fi avut dupa vreun tratament preferential la mici si la gratare,da ..asa!Sa stim si noi!(btw,atunci,la primul chef,adicatalea nu ala de la ziua mea,cind te-am vazut ,ai corespuns perfect cu imaginea de pe net,in schimb Adeluci a fost o surpriza,in sensu ca e mult mai vesela si mai putin sobra decit as fi crezut,iar shocu cel mai mare a fost conu narancea,care m-a intimidat din start de la cei 2 metri ai mariei sale,basca aeru de director,ca-mi venea sa-i zic dumneavoastra,asta in conditiile in care cu citeva zile mai devreme,pe forum,ii ziceam ca-i trag una sa-i sara mucii pe tastatura!)
Si inca ceva,Buli si Lilutza,povestiti bre cu litere normale,ca noi oricum citim,dar trebe sa ne chiorim la monitor mai abitir!Pai nu va e mila de ochelaristele scandinave?
Mihaela,bine de tot imaginea Romaniei,pupici Dianei,e o fetita tare dulce!
Extremo,lasa ca o sa ai socul inca din aeroport,o sa vezi mata,cum incepe sa miroasa a Romanika...eheeeee!uite io,de fiecare data,cind ajung in Romania,mai bine zis cind face ZBANG avionul pe pista,imi dau lacrimile,si la plecare,la fel!Nu stiu de ce,nu mai sint asa ca la inceput ,cind plingeam de-mi sarea camesa,dar zmiorcaiala asta dina vion se repeta an de an,fara sa-i gasesc vreo explicatie logica.
Asaaaaaaa
Nu stiu carevasazica ce sa mai cred si ce sa mai spun ,asa ca pupaturi,asemeni tutror poienarilor,absenti si prezenti.
P.S.-itsmiule,te-ai pregatit pentru intilnirea cu Mosu?Abia il astepti,nu-i asa?Sa ne zici ce ti-a adus!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
Doruletule,pai cum asa,madam,noi nu te cunoastem?Basca ai fani pe forum haihai..nu mai fii modesta
Delicioasa faza cu pizza si cu cirnatii,hahahah!!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Rayu, mijto faza cu mucii de pe tastatura
Ca ma-ntreba Doruleatza cum fu la intilneala, fu bine, resto asiatic, cu bufet la discretzie, acolo trebea sa fie barbata'miu, ca-l devaliza pe tot , lume dragutza, mai putzin una- acu ma-njura lumea, ca pe forumu elvetzienilor un' mi-am scris impresiile am zis ca lumea care are nevoie de botox din cauza rictusului sictirit sa faca bine sa aleaga daca mai vine sau nu la intilneli, shi-acu totzi se simt vizatzi, deshi numa una facu figuri
- cum ziceam, mincarea buna, lume fro treij de persoane, au bagat aia shi orkestra de pletoshi asiatici, care-a cintat lennon, raggae shi latino de s-au zbintziut fetele, iar io, ca proasta, nu m-am dus sa dansez shi io, ca m-am bazat pe disco de dupa, aiurea, disco era mica, juma de ora au bagat gingaluri de craciun, iar p-orma nejte kestii fara ritm de ne batea basu-n stomac, p-orma am vazut ca era o ditai boxa sub banca noastra
... a plecat lumea la 11(!!), iar io am ajuns acasa la 12.20, ca pitpalacu, in conditziile in care io ajung numa dupa doo juma de obicei, cin mai sint ieshiri la disco...in fine, in ianuarie sper sa ma zbintziu calumea, ca sa-mi scot pirleala!
Nush ce-atzi intzeles voi din kestia asta fara cap shi coada, da tokma termenai o cana de vin fiert, shi m-e cam somn
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arboria/arboria.jpg)
arboria spune:
imi place vremea de aici!!!
(cred ca-s singura din statu' asta care zice asa ceva)
ploo, ninge, nu bate vantu, e soare cu dinti, e ceata, is 2-3 grade dimineata, dar poti sta numai in pulover afara...
deci totul e constant in inconstantza.
iren, ce-i in ianuarie, ziua mataleeeee?
lexi spune:
arborelu', ian da-mi si mie plovaru' ala, ca mie mi-a intrat un frig in oase de ma uit cu oroare la tomberoanele de gunoi pe care tre sa le trag din strada, ca fura cu deratizarea azi p-acilea; poate mi le parcheaza iar vecinu, ca tura trecuta le-am pus p-ale mele pe locul pe care si le scoate el de obicei si nu s-a prins, asa ca, dupa ce le-a dus la el, s-a prins ca-s ale mele si nu le-a mai scos in strada, milos din fire cum e.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
numa io bantui de nebuna cu americancele.A facut o repriza de febra si mai stau 15 minute sa vad daca ii scade....sunt fiarta de suprarae, maine mergem la dr din nou, ca nu se mai poate, o zi buna si pac, 40 de grade(sau ma rog, cat o fi fost, ca n-am mai chinuit-o si cu termometru...)
Baaaai, de cine vorbiti voi cand ziceti Simi? nu de alta, da asa il cheama pe barbatu de doarme altauri in dormitoru meu
Dorletzule...fain, fain. da nici Alain nu s-a lasat
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.