Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doruletz, zi aicia la o mama ignoranta cei aia kinesiterapie.

asa, sa va spui si cea- zi dr mea de pompita aia criminala:)

cica numa si numa daca vrea copilu, pt ca altfel poti rani mucoasa.La ea nu se pune problema sa aiba perturbatii la creier etc etc, dar nici tinuta cu forta cum am vazut ca fac unele mamici.si nu bagata in nas adanc,in nici un caz.Oricum, de la tentativa aia palida noi n-am mai folosit-o..

se poate sa traga si mama cu gura(e un furtunas lung), deci varianta soft.

Cineva e mare VIP pe DC, da.Nu e Narancea, in nici un caz.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

lilanda, merci mult de adrese.
aia cu indicatii chiar am salvat-o la favorite.
de-acu facem la anu' din ea, anu asta (miine adica) vedem noi ce incropim.
si site-ul cu ccc costume de-a gata e fain, sint multe dragutze. io-s fan sponge bob si m-am bucurat cind l-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

1.Bunineata !
2.Sanatate Sofiei!
3.Huza'fac is Cineva ?
4.Am luat brad ! Natural si cu balot de pamant; acu' o sa stea intr-un hardau in casa iar la primavara o sa-l transplantesc in curte.
5.M-am tuns ! Ma rog, mai degraba m-am cauafat (copirait Toma)

o zi faina !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata si dincoa
Io vreauuuu poze´, da, poze:
-poze cu fusta creata a extremei
-poze de la serbarea lui matei si...maaai ales
-poze cu caufura lu' Tata lu Toma
Si cum bre, cineva e ditamai VIP-ul pe DC si n-are coraj sa dea pept cu scandinavii????

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

neatzaaaaa io iar am capu mare...rayu uite cu ce mi-am mai vopsit eu, inclusiv raiati si alte balatenii...www.dylon.co.uk/main.htm" target="_blank">aici

stati ca trebe sa va citesc din urma...sabinutz astept un semn si iti dau o veste mai pe seara...ce o fi cu lenea asta a mea, nu stiu, sa beau ceva sa-mi treaca ??

anitzo bonne chance cu finlandezul, daca zici ca e asa fermecator.

vik mie war of the worlds, mi-a placut doar la efecte speciale, si asa un pic pentru sotul lui Susan Sarandon, ca nu-mi vine acu in creier...in rest aseara am revazut pianistul, cu frumusetea aia de Adrien Brody asa slabanatura cum este si nasul mare (cred ca am asa o afinitate pentru chestii asta, sotu numarul unu il avea ca de evreu, sotul numarul doi, idem )...a jucat demential si Roman Polanski e mai pe gustul meu, asa mai european.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Am dorinte la ora asta matinala,asemanatoare cu ale Lilutzei:
1. sa vaz pe tatalutoma cuoafat
2.sa stiu cine e cineva

Adeluci,bestiale pozele cu bebelusii
Extremo,io te sfatuiesc sa te costumezi in Pippi Långstrump,ai auzit de ea?E un personaj celebru pentru copii suedezi,o fetitza cu coditze roshcate si ciorapi lungi colorati care face numa prostioare
P.S.-daca VIP-u e itsmi m-am linistit,ca vaz ca nu e timida!
Va pupa mami,mai viu io prin poiana.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Iaca pentru extrema,www.pippis.de/pippi.jpg" target="_blank">Pippi Långstrump,si inca una www.hestraviken.se/WebArchive/puffs/20040609131727.gif" target="_blank">aici
Lena,o sa cer detalii dupa ce-mi cumpar vopseaua,okei?Baidauei,si io-s topita dupa Polanski,ai vazut Bitter Moon?Io ador filmul asta!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

rayu cum sa nu o stiu pe Pippi Langkous (care inseamna ciorap lung), asa au tradus aici si in belgia, cea care are maimutica aceea nebunatica, si calul ce doarme in casa, si este fff vechi filmul asta, dar inca sunt fani copiii pe aici...si ciorapii cu jartele si imi zice sotul ca la inceput adica prin anii 60-70 a fost scandal aici, ca ccc cica invatza copiii la facut numai tembelisme inclusiv la scoala

Mergi la inceput

rayu vezi ca e cea mai simpla vopsea de folosit ca se vopseste in masina de spalat, doar iti trebuie niste sare si atat dar iti dau detalii mai tarziu...Bitter Moon is one of my favourites!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Hehehe, n-am poza da' gurile rele zic ca incep sa seman cu ... luceafaru' huilei !!!
Hai sa facem concurs de ghicit Cinevaul !
Sabina, e VIP sau VIPA ?

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput