Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
aparui si io dupa ce haliram cadoul Gepetutzei. merci de aprecieri

despre antibiotice: ele actioneaza doar asupra bacteriilor cu virusii n-au nici o treaba. mai mult, nu orice antibiotic 'merge' (adica omoara) orice bacterie. peste tot exista tendinta asta de a nu mai prescrie antibiotice inutil pentru ca ani de zile au fost folosite aiurea (nu numai la om dar si la animale) si bacteriile au devenit tot mai rezistente chiar daca antibioticele sunt din ce in ce mai sofisticate. se spune chiar ca exista pericolul aparitiei bacteriilor rezistente la toate antibioticele cunoscute (dealtfel chiar exista asemenea bacterii in spitale, sunt cauza celebrelor infectii nosocomiale pentru care nu exista nici un tratament).
sabina, aci astia tot avertizeaza populatia in fiecare toamna de riscul 'bronchiolitei' la copii (boala respiratorie cauzata de un virus). Singurul tratament este desfundarea nasucului si sedinte de kinesiterapie care ajuta la desfundarea bronhiilor => cupchilul incepe sa respire mai bine. Si rabdare. Cica in 5-10 zile e vindecat si dupa 2-3 saptamani trece si tusea de tot. Fara alt medicament care oricum n-ar avea nici un efect asupra virusului. Poate n-ar strica sa incerci s-o duci la un kinesiterapeut.

ma duc s-o culc pe piticanie, mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lilutza sarimina,off,ce bine ca pot fi "citita",m-ai nimerit la fix cu satinu,nu'sh de unde naiba am scos-o io cu taftaua.Va dati seama cam cum o sa arata pantofiorii mei,nu?De satin era vorba mey!Acum ,am vazut io ceva pe siteul de la tine,da sa vaz cum gasesc o varianta suedeza.O sa-ti arat rezultatul!
doruletule,delicioase,si Alexutza si prajiturile!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Doruletzu, Alexutza ta e-o dulceatza, mah, itzi vine s-o pupaceshti toata ziua!! Btw, ca sa ma mindreasc, ea shi cu fi'mea is tize
Lilu, sa fie-ntr-un ceas bun , bre, shi vezi cum faci cu dogsittingu, da cre ca tu gaseshti mai ushor decit am gasit io la kupii pentru un sfert de noapte...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bre, ca sa nu cautati degeaba ce zisei: imi editai mesaju' anterior pentru ca schimbasem adresele la poze!

iren merci de aprecieri si la tiza (i-am vazut pe amandoi sunt tare frumusei!)

sabina, da' cinevau' asta e baiat sau fata? o fi varu' narancea te pomenesti?
hai cineva arata-te!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io plec, putetzi sa stingetzi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

oare pe mine ma asteptati? Iaca am venit

oy, iezush Maria si maica precista, iar ati butonat aici de m-ati ametit!

parca e la examen aici, cand citesti atatea, pana sa apuci sa scrii, nu mai tii minte nimic

so, vikingutza, nu mai mergem la salsa ca partenerul nu mai vrea! Ca Toma (by the way, tatalutoma, am ras cu lacrimi! Adica partenerul intr-o buna zi a zis ca el nu mai merge si pace, fara nici macar o explicatie, cum ca s-ar fi plictisit sau ceva Cred ca stiu eu de ce, dar n-am timp acum sa povestesc...

lulutzo si cu mihaitza, va rog dati-mi o amanare pana saptamana viitoare cu pozele, ca n-am timp acu'. O sa pozez si pe afara, si pe dinauntru si va arat, promit. Mai e pomu' de facut (asta la week-endul care urmeaza), asa ca dupa aia da'i cu pozatul.

gepetuta e o frumoasa!

extremiko mare figura si tu cu Finlandezul tau zburator! Data viitoare sari pe el, nu mai sta asa imbalosata, fara nici un fel de 'action' Ce poate sa se intample? Iaca daca nu vrea, pleaca inapoi la Finlanda lui, ceea ce se pare ca a facut si asa neatacat, asa ca nothing Toulouse!

in rest, nu mai stiu ce ati zis.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

ah, m-am intors ca am uitat ceva important!

Rayou, eu nu stiu cum se vopsesc pantofii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

itsme, va loatzi brad de brad sau brad de plastic?
io, azi, plimband cainele, am crezut ca am vedenii: unu' dintre vecini si-a "plantat" un mos craciun pe acoperis.

prin zona asta nu prea ninge, asa ca fabricantii de "chestii de iarna" s-au gandit si la amaratii de noi si au inventat niste baloane gonflabile, transparente, in care se lafaie un mos craciun , cu sanie sau fara ori un om de zapada.
Si in balonul asta cica ninge, adica este suflat polistiren de-ala faramat-gata, de zici ca ninge vesnic.

Hai ca poate ies si io in noaptea asta prin cartier, sa fac niste poze caselor impodobite.

lil', mey, io nu te-am tras de urechi pen'ca nu ai citit ce-am scris, doamne-feri
dar ma bucur ca l-ai vazut pe wonka si a lui fabrica

lexi, cand veniti pe la noi sa alerge cupiii astia catzelul?

ce fun aveti cu copiii astia mici la serbarile de la gradi!

copiii bolnaviori si voo, parintilor, va doresc sa fiti rezistenti, ca toate "trece" pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

doruletz ati avut ce infuleca, ditamai cadoul :-) las' ca mai e o luna pana la urmatorul ... ce-mi place ca i-ati facut cadou la implinirea a doua luni ... nici nu vreau sa ma gandesc ce veti manca cand implineste anu' ... e o scumpete

pup si bouboulina

azi m-am delectat cu poze de genu' www.andrea-schroeder.com/geddes/geddes72b.jpg" target="_blank">asta, www.andrea-schroeder.com/geddes/geddes69b.jpg" target="_blank">1 , www.andrea-schroeder.com/geddes/geddes67b.jpg" target="_blank">2 , www.andrea-schroeder.com/geddes/geddes422.jpg" target="_blank">3 , www.andrea-schroeder.com/geddes/geddes152.jpg" target="_blank">4
www.andrea-schroeder.com/geddes/geddes424.jpg" target="_blank">5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Buna dimineatza. Au mai ramas 7 zile. Abia astept sa inghit praf :D. V am spus ca noi vineri avem party de craciun? Da v am spus ca ne deghizam? Da v am spus ca trebuie sa ne ..deghizam in copii? Astia care au copii s au scos, ca le ciupesc la aia mici una alta, mai o minge mai un ursuletz, da io? Io ce fac? Pana una alta mi am luat o fusta de aia creatza si scurta, ca din frageda pruncie io n am mai purtat asa ceva (de pe la uniforma de soim ) si speram sa mearga :D.
Ma duc sa dorm la o reuniune :)(copyright doru').
Have a nice day

Mergi la inceput