Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Lilutza, mi-a explicat dr, parintii isi indoapa copiii cu antibiotic si ii trimit asa la gradi cu raceala neterminata....

Asta-ar fi o egzplicatie....ca pe-acilea nu pupi antibiotic decit pe reteta, iar daca ti-a prescris doftoru' 5 zile a cite 2 pastile, apai de la faramacie numai 10 pilule vezi, niciuna-n plus (in caz ca c-ai pierde-o pe undeva-cindva!!!). Sa-i vezi pe astia mici cum isi trag mucii dupa ei, fara nici o pastila, fara nimic...si le trece!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

io mai zic una, cred ca si poluarea, praful au mare parte de vina. Copiilor de la noi nu le trece o boala asa usor, fara antibiotic.
eu simt cand merg pe strada ca ma sufoc de poluatrea produsa de gazele de esapament, d-apoi copilasii astia mici? si vara cat praf e...aceeasi poveste. Ceea ce in tarile de mai la vest de noi n-am vazut/simtit.

Acu chiar merg la nani! tzuc!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, asa am facut si noi cu Galagia pana acu, la un muc acolo am lasat-o in pace..si ii trecea!

la mare a racit nitel...doctorita ne-a zis s-o ducem pe plaja si sa traga apa de mare, in 2 zile era perfecta!samd samd.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si noi avem muci si ceva tuse de ceva timp dar nu pupam antibiotic, ehei lucru rar pe aici. Mucii nu-s asa de speriat p'aici serios. Adevarul e ca se da prea fuga in Romania antibiotic, am observat si eu asta in timp. Lasa ca Sofia crescuta pina acum mai natural asa fara tot felul de medicamente si mai ales tot timpul la aer o sa se faca bine repede. Sanatate multa la puiAm vazut si poze cu frumoasa gepetutza....sunt inlove, am stat cu okii in monitor topita...! Rayou, cum ti-am mai zis, Boubou are asa o figura expresiva ca n-o sa te poata niciodata mintzi:) Toate sentimenetele ei sunt la vedere:) E adorabila!Anamaria spor la cumparaturi! Aoleooo e greu tare cind incep sa faca liste la MoshLil' razboiul lumilor, nah a fost un film mediocru asa, de fapt nici nu prea poti sa te astepti la ceva prea adinc, numai cind citesti titlul si vezi ceva din reclame, insa mi s-a parut ceva mai rezonabil dintr-un anumit pt de vd, si anume nu intilnesti omniprezentul salvator al lumii din filmele de gen, eroiul eroilor, e vorba doar de un tata care incearca sa-si salveze copii si asta a fost mai digerabil. Ok partea cu extraterestrii asa mai de copii, insa ok un film acolo. Eu sunt mare consumatoare de filme.Acum ce-am mai vazut unul, LA Crash si asta chiar m-a impresionat, a avut o tema, a avut un mesaj. M-a tinut in priza.Eu azi am fost eleva model, la germana bineinteles, facut temele, mers la scoala, apoi inca o ora privat cu frau, a inceput sa se mai ia ceatza de pe ochi asa. Dar cum mai fetelor e posbil la asa oameni calculati, totul decurge dupa reguli stricte..ei cum ii posbil ca tocmai limba sa fie atit de incilcita si fara bun simtz si mai ales fara prea multe reguli, iar daca sunt citeva tre sa fie asa complicate. Azi m-am saturat efectiv de cite ori la intrebarile mele profa a raspuns:"in cazul general poate fi asa insa nu este o regula"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mihalea posbil si ce zici tu, ehei eu la galati cu ditamai combinatul in spate am simtit diferenta de are, insa nah si aici la mine e extrem de nepoluat, hait cu gitu' in mare, industrie prin zona nik.Mai am facut eu asa un calcul si cred ca am motive sa ma frustrez p'aici, so cite sunteti la numar din afara germaniei care vorbiti dom'le imposibilitatea asta de limba fluent, cu gramatica de 5 stele si alea alea! Pai am eu asa in clasament: Lilutza, Mihaela, Sabina si care mai e, ca sa ma impusc.. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stop joc.cine-a zis ca eu vorbesc germana fluent??

as vrea io.

eu am invatat in total vreo 6 luni, stiam gramatica beton, dar numa partea de sintaxa, la acordul adjectivelor cu subst eram varza:))

acu am uitat aproape tot.Cica smekeria e sa citesti f f mult.cu voce tare!!!!!

deci pe mine scoate-ma urgent, ca sunt bata la ora asta:)

din ianuaruie chiar vrea sa mai merg la goethe institut sa ma mai pun la punct.

PS.Cineva sustine ca isi face curaj.hai sa facem galerie!

Sunt convinsa ca vorbesti f bine.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ahh,sint topita dupa Alexutza Gepetutza!!Doruletule,la inceput am zis ca seamana cu Alain,dar acum imi pare ca e copia ta!
Asaaaaaa!
Sanatate multa puilor bolnaviori,offf,e greu cu racelile astea!
Lilutz,vreau sa te intreb ceva da precis dormi la ora asta.Ca esti in domeniu,cu mode si desene si alea alea,zi si mie,daca vreau sa vopsesc niste pantofi din...hai sa zic pinza ,da nu e pinza,e un material lucios,seamana cu taftaua,daca ma intelegi matale.Asa,deci daca vreau sa-i vopsesc,pot?Cu ce si cum?Faza e ca-mi plac de mor,dar avind culoarea asa deschisa s-au cam maronit pe ici pe colo si nu se mai vad gigea.Adica,cu alte cuvinte,cind un om nu are probleme,isi face,asta sin tio!
Pupaturi la poiana!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Sabina ,da zi-ne si noo daca e VIP pe DC,ca sa stim daca chemam cinevaul mai cu pupu sau nu!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, hotelu ala arata bine pe net, io nush ceva in plus, impresii, etc, da-i destul de central, nasol nu poa sa fie, plus ca linga el are un club dragutz, care tot X-TRA se numeshte, cre ca-i din lantz, am fost odata in el la un concert de lautari romani

Edit ca sa zic cc ca nu se vede Gepeta, nu-mi arata nika :(

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

nah, ca venii sa sting computatorul....
Rayu,daca papucii tai is din satin (chiar si piele-ntoarsa) poci sa-i vacsuiesti ("to dye"- termen de specialitate, breh :-)) cu o vopsea speciala...uite www.dancesport.uk.com/shoes/dyeing.htm" target="_blank">aci poti s-o comanzi si ai si indicatii de cum s-o uzitezi!!! Socces
vikinga, nu mai sint de mult fluenta pe germana, ca daca n-am folosit-o, am uitat-o...de inteles-inteleg, da' mai greu cu frazatu'!!! Intr-adevar, gramatica-i urita rau...birrr. Vorba ta, nu-s ce s-au complicat nemtii cu limba asta a lor !!! :-)) (sa-l auzi pe Niels vorbind germana-el lucreaza chiar pentru o firma nemteasca si vorbeste curent limba; e comic rau, fiindca danejii nu au "Z" si pronunta litera ca un fel de "s" ...parca-i germana peltica..hehe)
Cinevaaaa...daca nu apari in 5 minute, io ma duc la culcare...
irenu', saru'mina...asta sa fie atunci!!! :-))) (vazui si io poze cu ccc clubu', da' numa' cu ala nu si cu camerele de hotel :-) Cred ca venim, cel mai sigur, primul weekend din februarie....da' confim dupa Craciun, ca pe linga programu' nostru mai am de vorbit si de dogsitting!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput