Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lexi, parol ca-ti dau puloverul meu, da' sa stii ca e cam subtire
io ma incalzesc de dimineata adunand frunzele, bagand catzelul in seama...
si nu uita ca noi avem frigiderul in garaj, deci un etaj mai jos, asa ca iti inchipui dimineata cam de cate ori cobor/urc io scarile alea, pana pregatesc micul dejun si pana strang tot.

poate de-aia mi-e bine mie la frig

anamaria, pai la voi e frig tare, mai. Mai bate si vantul, te pomenesti?
aici nu a coborat inca sub 30.

mai vin, ma duc la scoala cu junioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Arboria...parol ca bate vintul...Io's cu serviciul in Manhattan pe partea de vest (chir in buza la Hudson River) si bate un vint d'ala de la riu de ma ia pe sus. E curent (apropo de prejudecati) printre cladirei de imi zboara freza drept in sus...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

silvia n-a mai facut febra acum seara! Inca tuseste, dar nu urat.

dorulets, alexica e tare frumoasa! Sa va traiasca! E adorabila. Mi se pare mie sau e roscatica?
Cand plecati in Corsica?

ocebine, brrrrr, inca la noi n-a fost asa frig...daca am calculat bine, e pe undeva la -8/-9 grade celsius? Si vaaaant! Brrrrr!
Spor la cumparaturi! Ce vor baietii de la Santa?

istme, nu ne arati si casa ta impodobita? Hai ca mi-e dooooor!

albico pe unde ratacesti????

edit sa o intreb pe Sabina cum e Sofia?

Acu' ma duc la nani, pe maine!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu e pojar.(mai bine ar fi fost, pt ca e cam ce-a avut si prima data, doar ca mult mai nasol)

nu i-a mai dat antibiotic, ci alte celea, un sirop antialergic, Aerius, si toata faza e sa scoata secretiile, altceva nu are ce sa faca.

imi vine sa ma spanzur.Numa io sunt de vina ca am dus-o la gradi saptamana trecuta mama ambitioasa si stupida, ca sa fie fata frumoasa in prim plan cu n-am reusit io niciodata ()

Miha, bravo Silviei, fata desteapta, ce mai!

itsme, chiar, ia sa vedem si noi casuta:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ooooof Sabina, tocmai editasem mai sus...iar tu scriai. Imi pare rau...nu te invinovati! Asa suntem noi mamicile ambitioase, sa fie copiii mai ceva ca noi...ma recunosc! Multa sanatate Sofiei si pupici de la o alta bolnavioara . Ca virusii astia virtuali nuu se iau

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

haha, si eu editam s-o laud pe silvia ca se tine tare pe pozitii:)

si noi pupam frumoasa.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!!
Imi pare rau de Sofia ca-i bolnavioara iar :-(( (nu stiu cum, dar numai in Romania auzii sa se imbolnaveasca pe capete si-n mod continuu, cupiii la gradinita??? Ce se-ntimpla ??? Oare dn cauza corentului??? :-) Serios...e ceva putred )
mihaela, tot asa vaz pagina aia, cu indicatia "Adresa pe care ati tastat-o nu exista pe server-ul HOME.RO. " (ce-i drept, io folosesc Firefox si s-ar putea sa-mi blocheze pagina ca are multe popup-uri!!!
doruletz, vorba lui ocebine, iti vine sa pupacesti pulpitele alea ...guguloaica
irenu', ii de-ncredere-ca sa zic asa- hotelul "X-TRA the hotel" din Limmatstrasse??? Ca pretu'i bun di tat...am gasit unul si mai bun-Tulip-, da' ma tem ca ala-i la mama naibii, in Horgen??? Daca dai OK-iu, acuma fac rezervarea!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sabina...nu te mai necajii...copiii mai trebuie sa se si imbolnaveasca, asa isi cladesc un sistem imunitar sanatos...eu zic sa te tii tare cu gradinita...primul an e greu in colectivitate, apoi se obisnuiesc...

Mihaela...lista pentru Santa e lunga dar cash-ul e scurt...vor toate filmele cu Star Wars, Nintendo DS (cu jocul Harry Potter Goblet of Fire care nu mai exista prin magazine deja) si DVD player portabil!!!! Of course...totul inmultit cu 2!
In plus Alex are o lista luuuunga ce ciini, pisici si iepuri de plush (cu cit mai blanoshi, cu atit mai bine)...ma dispera cu citi mutzunachi are si string praf

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Lilutza, mi-a explicat dr, parintii isi indoapa copiii cu antibiotic si ii trimit asa la gradi cu raceala neterminata....iar virusii aia de-i transmit si care nu se rezoolva prin antibiotici sunt mai rai si mai rezistenti, asa ca floricica mea tinuta la mare si la munte e nevoita sa se lupte direct cu magaoaiele alea.

eu nu ma asteptam la asa ceva.asa cevaaaaaaa

Mergi la inceput

Ah, am uitat, Doruletz, imi face pofta de bb 2, si tu si Sofia care nu mai intra p-aici.aveti niste copii...frate, mor dupa ei.

dar avand in vedere gripele astea cred ca ma abtin, sa le faca sofia pe toate si dupa aia mai torn unu, ca sa nu i lea dea

Mergi la inceput