Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

n-am voi cica, nu-mi da voie cineva sa zic nika

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Sabina...nu te mai necajii...copiii mai trebuie sa se si imbolnaveasca, asa isi cladesc un sistem imunitar sanatos...eu zic sa te tii tare cu gradinita...primul an e greu in colectivitate, apoi se obisnuiesc...

Ana Maria... Ca la noi e al doilea an si o tinem tot ca-n primul... Tocmai ce scrisei un mesaj lung la "Microbii de la gradinita"... Concluzia mea e clara: copilul meu n-are nimic atita timp cit nu merge la gradinita. Pot sa-l duc unde vrea muschiul meu, in parc, la spectacole, la mall, you name it, ca nu ia nimic. I-am facut toate testele posibile (inclusiv alergogeni, asa s-or numi?... ma rog, intelegeti voi) si toate analizele date de medic si rezultatele au fost excelente. Pur si simplu sint prea multi virusi/m2...

Mihaela & Sabina, cum stam? A trecut febra?

Sa mai citesc ce-ati scris, sa ma pun in curent.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nah cum la numarat de vorbitoare de germana n-a mai ramas nici una:)) Mai m-ai tineti minte cum povestea o fata pe aici calatoria sper paris, aia cu platile, acolo 12.56€, dupa 2 ore inca 18.25€ apoi inca 21.50 € etc etc si concluzia ca frumos dom'le in franta si parisul acolo cit de cit dar mai ales in total a costat autostrada 112.35€. Ce am mai ris cind am citit toata povestea, hai ca o mai tineti minte! Ei asa si noi in franta, amindoi studiosi nevoie mare de lb franceza prin scoli, eu chiar o stiam bine dar acum sunt numai la stadiul ca o pot intelege, sotzul vorbeste mai lejer insa drept cind ajungem la prima poatrta pe autostrada unde tre sa platim, nah in masina cu nr nemtzesc al meu zice la urma elegant"gratzie", ca asa i-a venit la gura:)), ete asa sa facem natzia germanilor de ris, sa rida frantzuzu de ce ingoranti sunt:)) Istme pai daca sotzu nu mai vrea salsa reprofileza-te pe ceva solo, hai si tu la un belly dance asa, mai schimbam o idee cevaTata lui Toma hahah luceafarul huilei rulsSabinule zi mai, piraste aici, e VIP sau VIPa, hai ca dam vina apoi pe vinul fiertwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena cuscra mea, cum mai merg filmarile? Merge treaba la proiectul tau? Baga si tu mai multe fructe, poate e o lipsa de vitamine, de aia esti obosita. Sau e vremea de o vacanta cevaLil' bucurosi de oaspeti suntem noi! Mai ales Ricky boschetarul! Adu-l aici pe fratele scandinav daca nu ai dog sitter, sa ia si ciinele niste are nemetesc de mare colo sa faca pofta de mincare si de somn:) Pai nu asa ca doar departe tare nu esti.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Super tare copila cu ciurapi coloratzi si lungi da io n am paru' destul de lung plus nu ma vopsesc roshcat, nu ma nuantzez, nada. Nu merita colejii mei asha sacrificiu.
Azi zana cea buna mi a adus un formular de autoevaluare + evaluare a shefului. Mi se pare extrem de marlanesc din partea lor sa te puna sa faci asha ceva, mai ales cand eu sunt intr o etapa cand imi vine sa il palesc pe shefu cu ce e mai la indemana. O tastatura de exemplu.Asa ca o sa aman completarea lui pana revin la sentimente mai bune:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sa fie gindacelu?

Mergi la inceput

niet.
as spune chiar the opposite

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noa, acu iegzista un indiciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Hmmm, Sabina avem vreun user "insecticid", "Raid" sau cam asa ceva ?

Aaaaaaaa...gata Cristi

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

vladeeeeee, nici nu stii ce aproape esti ( de fapt stie)

Mergi la inceput