Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sorooooooo imi pare rau...da sa stii ca trebuia sa'mi spui..ca il sunam io pe chelu si il luam un picitz de urechi
ma bucu ca s'a rezolvat totul...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Dragele mele frumoase, trebuie sa va povestesc si eu cam ce se petrece in sufletul meu pt ca altfel mai am un pic si o iau razna.
Simonette scumpa, ma bucur ca v-ati impacat si inca ce impacare. Nu pot decat sa-mi imaginez prin ce ai trecut acele 3 zile si 3 nopti, dar totul e bine cand se termina cu bine.
Eu am o altfel de "problema" cu sotul sau mai exact cred ca problema e la mine in capusor.
Al meu sot este un barbat extraordinar, care ma iubeste enorm si din mom in care am hotarat sa facem un BB si pana acum, nu a facut altceva decat sa ma sustina , sa fie cat de dragastos si optimist posibil unui om, iar la fiecare nereusita ma ia in brate si imi spune ca poate luna viitoare o sa avem mai mult noroc.Si acum ajung si la problema: cu trecerea timpului si a esecurile , am inceput sa ma simt atat de vinovata pentru ca nu sunt in stare sa-i daruiesc un copil incat deja mi se rupe sufletul de tristete, mai ales cand il vad cum se uita la alti bebelusi, cum se poarta cu finutul nostru, cum aproape ca-i dau lacrimile cand il are in brate si vede alti tatici cu bb in brate.
Macar de a-si avea un diagnostic pt infertilitatea mea primara , asta asa ca sa am pe ce sa dau vina , dar din punct de vedere medical nu avem nici unul probleme, dar BB-ul nostru nu vrea sa vina.\offf fetelor, aproape ca imi vine sa il las sa plece de langa mine si sa isi refaca viata alaturi de o femeie care e capabila sa ii daruiasca un copilas.Nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai incerc sa reusesc sa raman si eu graviduta. Am facut prima ISA, dar am aproape convingerea ca nu s-a intamplat nimic nici de data asta si sufletelul meu deja nu stiu cat mai poate suporta sa ma mai uit in ochii lui si sa-l anunt ca am dat gres si de data asta.
Stiu ca suntem in pragul Craciunului si ca aceasta perioada ar trebui sa fie una linistita si de bucurie si pt asta imi cer iertare ca v-am facut sa cititi tocmai acum despre framantarile mele, dar sunteti singurele carora ma pot destainui.
Imi cer scuze inca o data fetelor

Cristinna

Mergi la inceput

picutz am vrut sa zic..da ma fastaciii rau..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nu v-am zis, ca n-am vrut sa va intristez! Dar iti multumesc din suflet pt. umarul pe care mi l-ai oferit

Sunteti toate niste fete deosebite!

Mergi la inceput

Cristina, revino cu picioarele pe pamant! Cati ani ai, de vorbesti asa? Cum adica sa renunti la el!?! Toate fetele de aici trec prin stari si remuscari de felul asta, dar nu ne lasam sotii pt ca nu avem noi rabdare sa se intample minunea cand vrem noi! Toate se intampla la momentul potrivit! Crezi ca eu nu simt ca se rupe ceva in mine cand stiu cat isi doreste, iar eu in fiecare luna ii dau vesti rele? Fii sigura ca pt. niciuna dintre noi nu trece luna fara sa lase un gust amar. O sa ramai insarcinata, o sa vezi...daca nu cumva ai si ramas!

Mergi la inceput

N-am vrut sa fiu rea cu tine, am vrut doar sa te scutur putin, ca sa nu mai gandesti asa! Ia de-aici un si o

Mergi la inceput

sorooooooo e pus acolo bine pentru tine..oricand ai nevoie el te asteapta...adica umarul....sa stii ca ma intristam io un picutz da incercam io sa fac ceva sa fie bine...stii tu ca drak'uuu tot drak ramane

Cristina daca te mai aud vorbind asa vin cu paru nu cu..pai mai fatalicaaaa nu te mai invinovatzi singura..priveste lucrurile bune..ai un sotz care te iubeste mult si te sustzine in tot ceea ce faci ..ASTA CONTEAZA MULT....

eeeeeee grasule de mai auzi ce spun io pe'aci..m'ai ..m'ai...!!!!!!!!..nu'i asa sorooooo? nu am io dreptate??

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

sor'mio, nota 20, ca tu mereu ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Simonica stiu ca nu ai vrut sa fi rea cu mine ci doar sa ma scuturi un picutel si sincer cred ca in subconstientul meu de asta v-am si scris, ca sa ma scuture cineva si sa ma readuca cu picioarele pe pamant. In cei aproape de 2 ani de incercari nu am clacat niciodata, ba mai mult toata lumea ma considera o femeie puternica, dar cred ca acum a sosit momentul meu de rabufnire si descarcare psihica. Stiu ca nu am voie sa renunt nici la BB si cu atat mai putin la sotul meu, dar nu stiu ce naiba m-a apucat de vreo 3 zile de am rabufnit asa.
Si apropo, in iunie la anul fac 32 de ani

Cristinna

Mergi la inceput

Avem tot timpul din lume draga mea, ca si eu fac in mai tot 32! Si eu incerc de aproape 3 ani, si nu ma las pana nu mi-oi alapta propriul bb, chiar daca voi si adopta unul! Suntem tinere...pana la 67 de ani mai avem!!!

Mergi la inceput