Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor...nu-mi amintesc, cui am dat eu nr.de tel. al Cezarei
Am mare nevoie de el!!! Eu nu pot intra in agenda, si vreau s-o sun neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineata va spun si io!
sorooooooo io nu vreau sa te provoc..doar ca daca simti nevoia io am un umar in plus pentru tine sa pui capuuu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ete ca uitai...imi placura versurile sorooooo..da pre multa tristetze....si io nu vreau ca tu sa fii trista in prag de sarbatoare..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va multumesc din tot sufletul! Sunt ff linistita si nestrsata, pt ca "mi-am zis eu" ca daca nu este acum, ocazii urmeaza: in ian ziua mea, in feb ziua indragostitilor, in martie ziua femeii etc, etc :))
Ma bucur mult ca am facut-o si pe a doua pt ca spermograma a iesit mai buna si am prins mai multi foliculi. Sora mea ma intreba: si daca or sa fie gemeni?? si am spus: ce frumos ar fi, nu ma sperie gandul :) sa dea Domnul!

Avalon, asteptam cu sufletul la gura II pe 19!

Amely, iubita, orice folicul de min 14mm poate da nastere la ! Deci, capul sus!
Simo, ce s-a intamplat, scumpa?? vrei sa te sun sa vb? Eu zic sa vb cu dr!
Catty, lasa sefii si sa fie cu ochisori!
Galinarodica, Liana, Cristinna, Madana, Utocata

Fetelor, vreau sa va mai spun ceva: chestia aia cu abstinenta x zile este apa de cel putin in cazul meu...al meu a baut si a fumat si ne-am culcat supeeer tarziu si i-a iesit mai bine spermograma :) cred ca si pt ca era sambata si era mai relaxat :)
Oricum, am si sambata seara :)

Va pupicesc cu drag, Ingeras

Mergi la inceput

Hai ca am zis ca azi va pove!
Am avut pb. cu chelu! Vreo doua nopti nu mi-a venit acasa, ca am decuplat soneri, interfon, telefoane...tot! Totul a plecat de la faptul ca eu i-am propus sa-mi reiau, ocupatia de maseur, la sora mea la sala! Am avut cele mai bune intentii, as fi vrut sa-l ajut, dar nu am luat decizia fara sa-i cer parerea! El, nu a inteles intentiile mele, sau nu i-a picat prea bine...nu stiu ce-a fost in capul lui, ca mi-a facut un scandal!!!! Am incercat eu cu calm si frumos, sa-i explic, ca daca nu e de acord, e ok, nu ma duc...el o tinea pe-a lui, ca de cand m-am lasat de meserie, am zis ca nu mai fac masaj, ca lui nu i-am facut prea multe masaje de cand m-am lasat si acum m-am gandit io sa reiau! Nu se punea pb. de gelozie, ca as fi facut numai la fete! Pana cand m-am iniervat iou, si i-am zis ca asa nu se mai poate, ca daca nu intelege intentiile mele, are 10 zile sa-si faca bagajul! In sufletul meu, nu-mi doream asta, dar prea facuse din tantar, armasar! El a zis ca pleaca...si-a inchis tel...eu daca am vazut asa...am deconectat tot...aveam doar eu cheile, ca el le lasase acasa, noi umbland mereu impreuna! Nu l-am vazut doua nopti...pana ieri, cand mi-am deschis tel. A sunat sa-mi zica, ca are nevoie de niste lucruri...i-am zis ca-i ok, sa vina sa si le ia. A venit, cu zambetul pe buze...s-a dezbracat si a sarit pe mine...m-am opus, dar stiti voi cum...ca gaina, care fuge si la un moment dat se impiedica intentionat! Am simtit, cand ma strangea in brate, cat de dor i-a fost de mine, cat de mult ma iubeste, ca-i pare rau...n-a fost nevoie sa-mi mai spuna toate astea...m-am topit! Deci totul e bine! Dar trei zile si doua nopti, numai eu stiu cum am stat!

Mergi la inceput

ingerasa

sorooooooooooo catai pana acuma da nu'l gasii..da io mai cat...ce nu fac io sa te ajut pe tine

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

A fost prima data de cand il cunosc, cand am stat despartiti mai mult de cateva ore! Mi-a fost un dor de pufuletele meu! Cand ma gandeam ca totul s-a terminat, mi se rupea inima...Aaaa, stati linistite, ca stiu unde a dormit...la bunica-sa! Ca nu l-as fi lasat io chiar asa, prada femeilor!!!

Mergi la inceput

Liano, esti o scumpa, dar nu mai cauta, ca l-am dat cuiva pe PM, asa ca numai acea pers. poate sa ma ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simo :)) esti dragutza rau! adica sunteti amandoi...stii, am avut si noi certuri de genul asta cu scandal, tipete si urlete, dar ne impacam intotdeauna :))

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Stiu Ingerasule, dar fiind prima noastra despartire, deja ma gandeam la ce-i mai rau! Ma si vedeam fara el de sarbatori! Iti dai seama! Si la noi au mai fost certuri, ohoho, dar nu a plecat niciunul. pe mine nu ma lasa nici o zi sa plec la mama! Si noi tot asa ne impacam, dar daca si-ar fi luat lucrurile, eu, din orgoliu tampit, nu l-as fi impiedicat!

Mergi la inceput