Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras26a spune:
Fetelor, eu azi m-am sculat plina de voiosie si m-am gandit sa fac o fapta buna...asa ca imi fac drum la doua case de copii astazi sa le donez cate ceva pt scoala :) ma simt excelent! Ma bucur atat de mult ca le pot face sarbatorile mai fericite! macar putin :))
Pupicei, Ingeras
simonette spune:
Ingerasule esti demna de toata admiratia...in primavara, fac si eu miscarea asta ca de mult imi propun!

ingeras26a spune:

pt toata 
! va dau si voua optimism, voiosie si multa, multa speranta!
PS: aseara m-am culcat la ora 20.00 ....
Cristinna, cum poti sa spui asa ceva? Pai nu era "si la bine si la rau"??? O sa reusiti, stai linistita! dar reusiti numai IMPREUNA!
Ingeras
Cristinna spune:
Simonette 67 de ani zici 

, banuiam eu ca esti o optimista incurabila, dar acum mi-ai si confirmat banuiala
. Si stii ceva?..AI DREPTATE, suntem inca tinere.
Liana 30, cata dreptate ai , dar cred ca atunci cand pune depresia stapanire pe tine
, uiti exact lucrul cel mai de pret
si anume ca ar trebui sa fiu recunoscatoare pt un un asemenea sot cum e al meu
. Uite un
mare de la mine.
Gata cu depresiile...le-am alungat si o sa incerc sa gandesc pozitiv.
Mercic
Cristinna
Cristinna spune:
Ingeras26, saru'ma. Esti o scumpa
. Sa-ti aduca Mosul darul cel mai de pret, cele 2 liniute
Cristinna
Madana spune:
Cristinna draga vezi ca iei cartonasul galbem imediat, deocamdata scapi cu o avertizare, ca sunt in toane bune ... dar sa nu se mai intample. Eu atat am avut de spus, sunt cu ochii pe tine. ![]()
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
gabiu spune:
Fetelor nu dati cu rosii!
Iata mesajul de care spuneam la dr.T :
Rami :: Bucuresti :: (Joi, 30 Iunie 2005, 12:25)
Intrebare: Mai am o intrebare pt. Dvs.; Sotul meu sta relativ bine cu nr. de spermatozoizi
(aprox. 120 mil / ml - cam 2,5 ml la o ejaculare), dar mobilitatea A+B e cam 40%, si asta dupa diverse tratamente naturiste
(acum a inceput si Tribestan). Stiu ca o spermograma are un rezultat optim daca se face la min 3 zile si max 7 zile de abstinenta. Totusi, am observat ca la sotul meu la o perioada mai mica de 6-7 zile rezultatul iese mai prost decat ar fi iesit la 15 zile, de exemplu. El este destul de des plecat in delegatii si sunt situatii cand fara voie luam aceasta pauza, care, culmea, dpdv al rezultatelor spermogramelor este benefica. Totusi, un medic ne-a spus ca dupa mai mult timp de abstinenta spermatozoizii se degradeaza. E adevarat, sau nu obligatoriu ? De asemenea, am mai auzit pareri ca pentru a creste sansele de a concepe un copil e bine sa ai contacte NUMAI in perioada fertila, pentru a pastra cat mai multi spermatozoizi; totusi, dupa atatea zile, nu-si pierd si din vigoare ? Care e parerea Dvs. ?
Multumesc frumos !
Raspuns: raspunsul il aveti din spermograma: daca sotul o are mai buna la 15 zile dacat la 7 ce conteaza ce va zice dr? contacte puteti avea oricand, dar e bine ca in perioada dvs fertila sa le aveti la minim 3 zile (ca spermatozoizii sa aiba timp sa se matureze).
Intrebati si voi doctorii, eu chiar vreau sa aflu mai multe pareri.
Cred ca toate avem probleme mai mult sau mai putin gasite si nu este cazul sa ne contram ( eu nu am facut-o) ci ar fi bine sa spunem fiecare ce afla de la doctori. Nu spun ca dr.T are dreptate sau nu si chiar am s-o intreb si pe Moisa joi, si am sa va spun raspunsul ei.
ingeras26a spune:
Gabiu, Moisa mi-a spus: "cat mai mult sex". Cand a vazut spermograma in prima zi (dupa 3-4 zile abstinenta) a zis ca este ok pauza. Cand a vazut-o pe cea de a doua zi, mi-a spus: super! Cand am intrebat-o cand pot sa fac sex, mi-a raspuns: ACUM!
Concluzie: indiferent de ce recomanda doctorii, este diferit de la cuplu la cuplu si de la ...o situatie la alta! Tine si de niv de excitatie si de multe altele.
Pupicei, Ingeras
Mishulina spune:
Bine v-am (re)gasit fetelor!
Eu sunt in ziua 2,ieri mi-au venit rushii cu "galagie"
adica atat de tare m-a durut burta ca a trebuit sa iau un algocalmin (eu,care ma feresc de "hapuri") si sa stau in pat la caldurica sa-mi treaca
.Acum sunt ok dar tare nu-mi plac fazele astea de la o vreme....
Va pupic si ...sa auzim de bine, de la toate vreau vesti bune...ca rele nu mai suport!
Ina

.Promit sa fiu cuminte si optimista