Bebelusi de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza. La noi acum e neata ca BB Dani doarme tarziu si cum afara este ceata, am zis sa-l las sa mai doarma.
Albinutzza: cine este dr Spock? Defapt e un doctor, logic, dar vreau sa stiu ce carte are.
Trebuie sa ma las de dulciuri. Fac autoterapie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata fetele!

Ioana, am vazut si noi si eram si cu Emma in brate Dulce foc cum se tine de talpici
, asa da surpriza. Cu 3 mil mai mult

Anis, hai ca Emma se pare ca vrea sa tina pasul cu Ingrid, inca din stadiul de embrion au ele mereu cate ceva in comun
Cand iese dintele, gingia in locul respectiv este alba, ca un abces? Emma asa are in partea de jos, dar nu pe mijloc, ci in dreapta, cred ca incisivul lateral...

Isi baga toate ce are in munute in gura si le roade, nu le suge... Si e mai agitata, mai maraita, vrea atentie si plange mai usor... o fi de la dinti?

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink, pune mana la tine pe gingie.E asa trebuie sa simti pe gingia inflamata a Emmei.
Exact cum descrii tu are Ingrid lateralele de sus, dar la care nu au iesit dintii.
Jos arata ,adica la pipait am simtit clar os.

Sa-mi zici cum e?

Cu rosul ,si muscatul ,la Ingrid de abia dupa ce au spart gingia a inceput.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am uitat ,da e mai maraita si parca nemultumita de orice.Dar ,o alta varianta ar fi ca isi schimba programul...ca bb fac asa si cand isi modifica ceva la program.

KAtink ,da-mi mai multe date..si poate ..vad ceva asemanri..desi nu e o regula.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ok, merci!
Acuma a adormit, dupa atata marait... S-a tanguit de nu stiam ce sa ii mai fac.
Cand se trezeste vad cum se simte.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Voi la cate kg ati trecut la nr 4 la pampers??

Noi folosim 3, dar am numai belele cu ele, cand pedaleaza si face pipi..aproape intotdeauna se uda...la kak se murdareste...tare ma tenteaza sa i-au ba altceva..ba mai marre.
Noi avem 6.500,putem trece la nr4?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Anis, Katink, facem galerie la dintisori sa iasa mai repede! Ce copii precoci

Vad ca vorbiti despre somn. Teo doarme noaptea de la 10 la 6. Dupa ce papa mai doarme pana la 10. In timpul zilei mai doarme cam 4-5 ore. Am reusit sa-l fac sa adoarma fara leganat. Cam dupa o ora si jumatate dupa ce mananca il apuca somnul si se freaca la ochi si incepe sa maraie. Atunci il pun in patut si mai se foieste vreo jumatate de ora si mai plange putin. Probabil daca l-as legana ar adormi mai repede. Seara e mai agitat putin.

Eu am o dilema. Miercuri se tine serbarea de Mos Craciun la servici si nu stiu daca sa ne ducem din cauza pojarului. Voi ce ziceti?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetele hai sa va spun una tare de tot am sunat la primarie ptr dosarul cu banii d ela 1 ianuarie ce ne priveste pe toate(ca m-am trezit cu hartiile de la servici ca cica trebuie sa si le depuna fiecare) si TAPA nu se primeste nici un dosar pana la 15 ianuarie cand spera ei sa apara si normele metodologice. Asa ca pe ianuarie cioaca bani si probabil si pe februarie si martei ca si acolo pana platesc mai sunt niste termene de 60 de zile.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Anis.eu m-am enervat asa de tare de Pampershii nr 3 ca am trecut la Libero de la 5-8 kg..ALTA VIATZA NENE!!!

Cu pampers-ul se uda de mama focului de trebuia s-o schimb de 3 ori pe zi (parca nici nu purta scutec absorbant ), plus ca nu sta pe ea de nici o culoare! Daria e lungutza si slaba....ori astea veneau pe ea ca pe gard!

Libero are elastic la spate si desi sunt mai grosute decat Pampers mi se par super ok ca design....si nici nu o strang la picioruse ( P. nr 3 trebuia sa le strang asa de tare cu aricii sa-i vina pe talie ca o strangeau la piciorushe!)

Am zis ca poate cand o mai creste putin sa revin la pampers 3....nu stiu. Si acum mai am vreo 3/4 dintr-un bax!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Monica, mie astia de la servici mi-au spus ca o sa le depuna ei. Nu stiu ce sa mai cred. Ar fi nesimtire curata sa nu ne dea nimic atatea luni pana se organizeaza ei. Dar nu ma mai mira nimic la noi...

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput