Bebelusi de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Emaaimee, da! noi tot 10 ore pe noapte dormim, in afara de acu vreo 2 nopti cind s-a trezit pe la 4 dim si n-am mai putut sa-l pacalesc cu mincarea si i-am dat laptic! De asta noapte s-a reglat iar! Si credeti-ma ca m-am gindit la voi fetelor care dormiti noaptea pe bucatele!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele, sa traiasca ca aseara am avut treaba

Aseara l-am culcat pe Luca, la 10 seara.Si pe la 12,m-am dus sa spun noapte buna, ca daca nu ma duk nu pot dormi. Si baiatul meu dormea pe spate (stiti ca el doarme numa pe burtika) cu manutzele in sus, pe paturika. Era de poza L-am intors, nici nu s-a sinchisit!!!
Am chemat si sotzu' si soacra si cumnata, si ne uitam la el, parca era un ingerash

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monica , imi imaginez cat de fericita esti acum dupa atatia ani de incercari!!! Va doresc din suflet sa fie toata viatza voastra plina de fericire acum ca aveti globuletul de aur care va lumineaza sufletele!! Eu nu mai pot dupa Ioana, ma uit la ea, plang de emotii si rad de fericire... numai cine nu-i mama nu intelege!!!

Mamini, si eu mor dupa After Eight, este ciocolata mea preferata!!! yummyyy!!!! Acum am incetat sa mai cumpar dulciuri, dar ieri a venit prietena mea pe la mine - nasa Ioanei - si a adus Poiana din aia noua cu scortisoara.... mama ce bune este!!! Nu m-am putut abtine!!!

Emaimee, multumim pentru site-urile despre adormitul copilasilor, o sa incerc si eu, ca Ioana adoarme numai cu bibe sau cu tzitzi... La noi tot e bine ca adorme pe la aceeasi ora, adica la 8 baia si imediat dupa papa si nani.

Va pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mamini super informatiile, foarte bune!!!

Vroiam sa va zic de mult, ca in Dr.Spock scrie ca atunci cand incep sa doara gingiile, refuza sa manance, pt ca suptul ii deranjeaza. O sa caut sa va zic exact cum scrie acolo, dar acu am cartea la Luca in cam, si el doarme

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Iar vorbiti de slabit si eu care ma simt o ma faceti sa ma simt vinovata...da'mi trece repede! Cit despre freza...m-am tuns scurt ca-i mai usor de intretinut! Cu "jmacuri" nu ma mai dau ca nu ma abtin si-l pup pe Matei si-i las niste "stampile"...

Bai Ioana......da-o'ncolo de treaba.... scoti poze indecente pe net...

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata..

Vad ca vb de dintii, si cum noi avem 2 deja , pot sa va dau sfaruri .Mai nene,nici acum nu imi revin ca are dintisori..in capul meu suna mereu ..ca asa ar fi fost la 7-8luni..in fine.
Ingrid in sapt asta cu dintisorii, a luat doar 50 de gr.Desi in majoritatea timpului a mancat putin si des, dar era si este f agitata.Acum isi musca jucariile, sau mai bine zis tot ce prinde.
Initial , am crezut ca ii vor iesi sus.Gingia de sus era tare inflamata.Jos nici pomeneala.Si la cateva zile am observat ca se umflase si jos , si peste 2 zile deja ii vedeam in gingia.
Cel mai mult a fost agitata cand au spart gingia...ii zic "argintul viu" .,..da din maini ,picioare ,cu o viteza, isi arunca jucariile, maraie ,caraie, daca ii dau sa suga, parca ar frige-o lapticul, tot scoate tzatica, si tot din maini si picioare da.

Asa ca emaaimee, se poate spune si mofturoasa,desi Ingrid bea doar laptic, in sensul ca asa ni se pare noua.Daca ea manca putin ,adica sugea cam 3 min si gata...dar nu reuseam sa o mai fac sa mai suga..si dupa aia manca tot asa la 2 ore..cam asa e ritmul.
Vad ca zi avem parca ceva mucisori..sper sa nu fi luat de la mine.

Si vad ca iar s-a anuntat neonatoloaga azi.Sper sa vina..ca am atatea intrebari!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Buna dimineata, fetelor!
In acest prim mesaj al meu vreau sa va spun ca imi sunteti fff dragi. Va citesc si,sa zicem, va cunosc inca de cand am ramas insarcinata.
Am si eu un bb scump, Matei-Scantei, care mi-a facut astazi cea mai mare surpriza de cand s-a nascut: mi-a aratat ca i-a iesit primul dintisor. Sunt atat de emotionata si mandra de el!

Anis, felicitari pt recordul la dintisori!
Monica esti o femeie f puternica si ambitioasa, sunt mandra de tine!
Laura, ai niste copii minunati.Nu-mi vine sa cred ca ai tinut in burtica asa comori!

P.S.: daca ma dumiresc repede o sa postez si eu niste poze cu micul meu vanator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Sa aveti o saptamana frumoasa!

Despre somn....Daria adoarme doar in patul ei, singurica si cu suzy in guritza. Foarte, foarte rar adoarme si la noi in pat. Cand o vad ca se freaca la ochishori o pun in patut, ii dau suzy si in maxim 3 minute e adormita!

De dormit doarme dupa fiecare masa cam 1 ora. Deci incepand de la 10-10.30-11.00, apoi de pe la 13-14 pana pe la 14, mai trage niste pui de somn pe la 17 si unul pe la 19 ca pe urma la 21-22 e nani de noapte.
Noaptea doarme pana pe la 3 cand ii dau 1 san si apoi pana la 6 cand urmeaza sanul 2 si nani din nou pana pe la 8.30-9.30 depinde (nu stiu de ce depinde insa.....ca nu m-am prins inca )

Pupici

Mai scriem

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Super program Irda.

Si noi dormim la fel noaptea, indentic , cu programul Dariei.Si tot pe la 10 doarme.Dimineata se trezeste pe la 6 sa pape, dupa aia o las in patut si adoarme iar pana la 9.30.
Mai trage un pui de somn pe la 12,cam 1ora.Si dupa aia numai doarme..poate putin afara 20min, si sprea seara iar 30min pe la 19.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Asa e Anis! Super program.

Supararea mea mare e ca nu mai vrea sa suga ziua ! Nu stiu cum s-o mai pacalesc...ca eu lapte am...ufff!
M-am mai muls si i-am mai dat......dar nu merge de fiecare data !

Noaptea in schimb suge foarte bine !

Voi vad ca incercati sa le mai scoateti din mesele de noaptea...eu sper s-o mai tina ca sa mai ia si ea anticorpi din lapticul meu!! Mamele astea...cine sa le mai inteleaga!!!

In rest am un copil super cuminte!
Aseara ne-a facut surpriza sa se intoarca de pe spate pe burtica...si sa-si scoata si manuta de sub ea (ca pana acum se mai intorcea dar ramanea cu mana blocata sub ea si incepea sa tipe )

In rest e foarte interesata de TV si daca i pun perpendicular cu tv-ul face ea ce face si ajunge sa fie paralela cu el ca sa se uite !

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput