Bebelusi de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

emaaimee .

Da Laura copt la cuptor in tava le las la 140-50 de grade o ora. Indicatia dr este ca pana la 9 luni sa ii dau totul fiert sau copt si nimic crud. Si dupa ce am incercat cu sucul de morcov si am vazut ca il elimina in kk imediat deci nu il digera clar stomacul lui nu este pregatit, asa ca ii dau fructele coapte si legumele fierte.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Oanei nu i se inrosesc decat sprancenele cand face cachi si rade la mine daca sunt cu ea si vorbim.Daca are problemutze atunci se inroseste toata si indoaie piciorusele.
anis-Ingrid a papat mai putin cand cu iesitul dintisorilor?Azi a dormit o ora dim,apoi una jum si ar mai fi dormit dar i-am dat eu papa si am trezit-o ca mi se paruse ca nu prea a papat.De sapt trecuta am tot cantarit-o ca nu prea papa si aavut fluctuatii de greutate:ba slabise 120gr,ba era la kg de sapt trecuta si acum are doar cu 80 de gr mai mult.Stiu ca trebuie sa o cantaresc saptamanal,dar mi se parea ca nu papa doar 3 min si mai putin uneori,de suzeta doar.Offf

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Inainte sa ma duc la culcare am dat o fuga pe aici...

emaaimee,Ingrid in perioada cat a trebuit sa ii iasa ,strapunga dintii gingia, a papat f putin, si cu faze de genul...scoate taztica din gura,iar papa putin..de parca o frigea lapticul.Papa si acum inca, putin si des...de ma omoara..dar clar e de la dinti.
Eu sper sa imi revin cu productia ,dupa ce febra mi-a afectat-o.O pun cat de des la san si o las la san sa stea cat vrea...in cateva zile am sa vad exact ce se intampla.

Oana da semne de dintisori>???

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dorm copii vostrii www.pampers.com/en_IE/content.do?type=101&contentId=2363¤tid=ar101" target="_blank">atat(e un tabel)?
Laura-felicitari pt steluta!Tu m-ai provocat cu somnul,vai vai cum suntem si noi!Tu cum reusesti sa ii adormi?Tu singura?Pe rand?Te ajuta si altcineva?

decu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dupa ce i-au iesit,strapuns gingia, a inceput sa pape tot asa putin si des....dar sa isi si frece gingia cu tzatzi si acum si musca...Azi m-a muscat de obraz, de mana nu mai zic.
Ii zic "NU" , pe un ton autoritar , si ea rade asa de dulce ,de ma pufneste rasul...dar raman ferma pe pozitie.
Dintiosrii se vad f bine,au inceput sa creasca in inaltime...nici nu vreau sa imi inchipui ce ma asteapta la capitolul muscat.
Eu am deja 3 catelusii...
Apropo , incepe sa descopere catelusii , cum ii vede mai aproape de ea, incepe sa le care palme in cap, de fapt le da asa din mana ,cum face de altfel si la jucarii.E asa haioasa ,noroc ca ei se uita la ea si isi vad de drumul lor...mama mia ce va fi mai incolo.
Si asa cand mergem in parc cu ei..adunam toti copilasii...

Monica,cuscra
...frumos...primul colind al lui Mihnea.Sa fiti fericiti!

CAnd ma gandesc si la noi e primul Craciun cu pui in brate si nu cu tratamente ...etc..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Tot despre somn www.babycentre.co.uk/refcap/7656.html" target="_blank">Ritualul de somnic la bb intre 3-6 luni si www.babycentre.co.uk/expert/553879.html" target="_blank">Cum sa inveti bb sa adoarma singur
Eu am mai incercat ce a zis Dede( e si tehnica scrisa de ea aici)si nu a mers si am combinat din tehnici ca aici sunt mai multe si azi a mers.Pt prima dataSper ca nu si ultima.

decu fundita

Mergi la inceput

anis-imi pare bine ca ai 3 acu'Dar inainte sa ii iasa era mofturici la papa?Ca nu mai tin minte,stiu cate plangeai tu saraca,dar de chiana am uitat.

decu fundita

Mergi la inceput

Somnu usor tuturor

decu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata!
incepusem aseara sa raspund si nu stiu ce s-a intimplat, cred ca nu am trimis si a inchis sotul mustaria...

Albinuzza.

Giana, zymafluorul e controversat, fiindca rezultatele obtinute nu sunt unitare- asta in primul rind. Belgienii considera ca riscurile efectelor secundare ar fi mai mari decit beneficiile. eu zic ca pt Romania e bun de luat( obiceiuri alimentare in scoli, gradinite+ sist sanitar) dar numai dupa ce ai discutat cu cineva care cunoaste exact cit fluor exista in apa de baut a orasului, pt ca trebuie bine dozat. in plus, NEAPARAT trebuie dat pina la iesirea ultimilor molari- adica 12 ani ( 18 daca vrei molari de minte grozavi, dar nu ii folosesc la nimic, de obicei, daca nu sunt goluri in gura- dinti lipsa- molarii de minte se scot fiindca nu prea incap.daca intrerupi administrarea de fluor, de obicei apare o explozie de carii. mai important decit fluorul este sa nu ii dai dulce( fiindca daca nu ii dai, nu iti va cere, fiindca nu va sti ca exista), sa il inveti sa se spele CORECT pe dinti- du-te la o igienista care sa iti explice si du-l si pe el periodic, sa isi curete dintii si sa fie "re-instruit"( spalatul se incepe de cind iese primul dintisor- eu o spal pe Veve pe gingiute de pe acum, fiindca o maninca si ii place sa fie scarpinata---e f important sa asocieze spalatul pe dinti cu ceva placut, altfel e greu sa ii convingi sa deschida gura etc- asta pt cei care incep dupa 1 an sau mai tirziu spalatul dintisorilor) si sa foloseasca flossul dentar(cind ii vor iesi dintii permanenti). dulce poate minca, dar e bine sa concentrezi pe cit posibil intr-o zi a saptaminii( aici exista "ziua de bomboane"- de ex simbata sau duminica) si atunci cind ii dai nu ii da cite un pic de multe ori, atacul bacterian asupra dintilor se produce dupa fiecare masa, mai ales daca are continut glucidic. da-i xilitol- bomboane si guma- cind e mai maricel si daca faci toate astea- nu e nevoie de fluor. gindeste-te bine, e un angajament pe termen lung.

nu mai stiu ce mai era...

A, Monica- Elena, sa stii ca si eu pling citeodata de nu ma pot opri cind ma uit la Veve ce minunata e si o string in brate si o miros...si e de fericire, iar inainte de ea nu am mai fost asa fericita NICIODATA.

M

eu am mincat ieri 2 pateuri cu carne in vizita si doua patratele de After eight( din alea cu menta inauntru), plus piine 2 felii la mincare si in rest, nepericuloase... asta in conditiile in care am gogosi si doua feluri de praji in frigider, plus frisca ( am avut musafiri marti si joi si am facut si au adus si ei...- sabotaj curat, moncher!). m-a inspirat Mona, dar se pare ca nu suficient. daca as avea singe in cravata m-as duce si as pune dulciurile la cosul de gunoi as we speak, dar mi-e urit de aruncat mincare...stiti voi, e pacat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Svetysi eu sunt mare fan Maria Mirabela. Din cauza la Medeea Marinescu o cheama pe fiica-mea Medeea. Dar din pacate nu te pot ajuta cu filmul. s-a tot dat la televizor in ultimii ani. Poate prinzi o datas si il intregistrezi. dar pana atunci iti trece si depresia.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata!
Stau si ma intreb..oare bebelusii nostri gindesc telepatic? Sau o fi vremea sa pateasca aceleasi lucruri ca doar sint de aceeasi virsta .....Simbata nazdravanul meu nu a prea dormit noaptea..s-a foit in patutul lui si m-am gindit ca n-ar fi rau sa-i fac o bucurie, sa-l mut in patul meu dupa ce m-am trezit! M-am dus la bucatarie si am pus de cafea M-am dus intre timp sa fac un dus si cind am iesit am tras cu ochiul in camera Matei dormea dus! Dupa 10 min aud un scincet si-i zis sotului du-te si-i pune suzeta ca ii fac lapticul imediat. Se intoarce cu Matei In brate si zice ca era pe jumatate din pat afara si tipa cu capusorul lasat in jos! Doamne ce spaima am tras! Asa ca tare va inteleg!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput