Bebelusi de iulie-august 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 11

anis spune:
Irda..am inteles, fiindca si asa e pe terminate pachetul,o sa ii zic sotului sa ia un pachet mic de la LIbero, sa-i incerc,ca pampersul m-a terminat,la cat pedaleaza ii gasesc mai mereu in vine, si se uda mereu.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Irda spune:
Fetele, ma trageati de urechi mai zilele trecute ca n-am mai pus poze cu Daria..
Mi-am facut mea culpa si m-am pus pe treaba ...asa ca VA INVITAM LA VIZIONAT POZE CU DARIA LA 5 LUNI!!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria

Irda spune:
Hai ca m-a apucat "limbatitza"..!!!
Aveti idee de unde as putea lua o periuta de dinti de-aia tip degetar?!!?
Am citit pe-aici ca avea cineva pentru bebe, dar cum neuronul saracu' nu mai face fatza decat la chestii de baza...nu mai stiu cine zicea...ufff!!
Merci de eventuale raspunsuri lamuritoare !
Pupici
Irda

emaaimee spune:
Irda-eu am luat-o de la Mothercare.Si Oanei ii place tare sa o scarpin la gingiute.O mai frec si pe limba ca are 2 parti.

Iaca poze

mamini spune:
Irda, s-a facut o frumoasa Daria ta, are niste ochisori...mie mi se pare ca arata f bine( ziceai tu ca e mititica), poate si fiindca ma gindesc mereu cit era...
si eu am periute degetar(2- una roz si una alba) si una din aia pt invatat copilul, cu miner lung, le-am cumparat de la expozitia de prod stomatologice. nu te ajuta...poate la Buc, cind e Dent-expo ( desi am senzatia ca tocmai a fost acum citeva sapt)...nu stiu in Ro de unde sa cumperi...
M

Katink spune:
Anis, am bagat degetul.. dar nu imi dau seama cum este, adica e ceva vizibil, pare putin umflat la palpare, dar nu e nici o aschiuta...
Oricum vineri avem vaccin si vad ce spune si dr., e sau nu e dinte... pana atunci o sa fiu eu zombii, dar macar Emma sa fie bine.
Programul il avem dat peste cap de vreo saptamana, ziua mananca cand o apuca, doar 3 minute maxim 5, mai mult nu mai vrea, adoarme maraind si tanguindu-se, se trezeste cu manutele in gura... cand ii bag sanul, nu il vrea, apoi dupa o ora ii e foame... si tot asa, sunt foarte obosita... ieri am avut si o serie de musafiri.. si azi sunt franta!!!
Acuma iar a adormit, de data asta la san... merg sa ma intind si eu, ca in 30 min face ochi si o iau de la capaaaat
Chiar, Anis sa ne spui ce ti-a zis dr. ta azi despre diversificare
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

anis spune:
Mai nene..nu stiu ce sa ma m-ai fac.De azi dimineata se freaca la gingii f tare...cu jucariile cu pumnul.Sper sa nu ii mai iasa altii ,sa fie de la aia 2 pe care ii are deja..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

caterina71 spune:
Buna dragutzelor
Abia am terminat de citit tot ce s-a mai intamplat in weekedn, ca sunteti tare active. Eu in weekend cedez calculatorul sotului, asa ca nu prea intru.
Sa dam si noi raportul: ne-a trecut laringita (fetei), nu mai fornaie deloc (noroc cu aspiratorul, ca a avut cateva zile in care scoteam de 3-4 ori pe zi cate 2-3 eprubete de mucusori!!!), asa ca de sambata am inceput diversificarea, cu suc de mere cu pulpa, asa ne-a zis noua dr. fetei. Azi am baut 15 ml, adica vreo 9 lingurite mici de silicon. Si i-a placut tare mult!!!!! Terminasem portia si a deschis gurita mare-mare, cersea cuculet, mititica. Cum ar veni, suntem fete mari, deja nu mai depindem doar de mami!
Am mai scanat poze, asa ca avem albume pentru fiecare luna, prima poza-i de la 5 minute dupa nastere!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
http://community.webshots.com/user/caterina71

Irda spune:
Multumim de apreciere Mamini si de raspunsul cu periuta!
Ma plangeam ca a luat putin in greutate de la 3la 4 luni......ca per total e mai mult decat ok! la 4 luni avea 5400 si 60 cm de la 2 kg si 44 cm.
In rest e o vioaie si o jucausha! E topita dupa tati, dar cred ca asa sunt toate fetitzele !
Tati e joaca ...mami e treaba serioasa!Trebuia sa mai lucram la capitolul asta...de ex. daca il pun pe Mihai sa-i dea biberonul ...stau de ras si chicotit in loc sa manance...ufff!!! La mine nici car nu zice....cand e de mancare sau trebuie sa facem baitza...etc..
Ieri am facut papa pentru noi si Dariei ii era tare somn....a trebuit insa sa las mancarea si sa culc copilul ca daca-l vedea pe tac-su ca vrea s-o culce zicea ca e de joaca si ...valea somn!!
Merci de raspuns emaaimee, cred ca o sa ma interesez la Mothercare, desi deocamdata nu are gingiute inflamate , dar mai bine sa avem in casa!
Pupici
Irda

corbioana spune:
Anka, Katink multumim ne bucuram ca v-a placut supriza
lui andrei, dar nu m-am putut abtine cat de haios este cu picioarele alea tre sa il prind si cu ele in gura sa vedeti ce moace fericite face.
Azi i-am dat prima data suc de pere crude, i-a placut mult se vede. Nu i-am dat decat vreo 50 ml sa vedem cum il tolereaza. Fetele care mai dati suc de pere il amestecati cu altele??? Ati patit ceva de la pere? ma refer bb.
Va pupik, back to work.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos