The best of aug-sept-oct 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eu pe Robert nu-l mai duc cu carutul ca nu mai sta absolut deloc....asa ca doar pe jos mergem...si il imbrac cu o izmanuta,un badi cu maneca scurta(aia la noi e in loc de maieu) si o bluzita mai grosuta,apoi ori salopeta intreaga ori un pantalon tot din fas mai grosut si gecuta...plus fular si caciulita,iar daca e rece ii pun si gluga...nu am avut probleme pana acum...si se pare ca el e mai fericit asa decat sa-i fie cald...eu zic ca e suficient...dar inca nu a fost chiar ger...cand va venii nu stiu cum va fi...ma gandesc insa ca nu vom mai sta afara asa de mult...adica acum stam cam 1-1,30 ora...atunci vom sta doar 30 minute....iar daca e rece tare nu vom iesii....asa am facut si anul trecut cand au fost -20 grade.

ANA,telefonul e tare fain...il butoneaza ceva ,dar la Robert orice jucarie tine 10-15 minute,apoi se plictiseste si revine la una veche...iar a doua zi e la fel...de aia nu stiu ce sa-i mai cumpar sa vad ca-l atrage...mai mult timp

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aissa v-am vazut si cu Mos Craciun. Nu i-a fost teama sa-l atinga? Gogo s-a intalnit aseara cu Mosu'+ren urias care topaia de zor+ 2 ursi albi tot mari si pufosi.Mosu' si un urs au vorbit cu ea si s-au "mangaiat" cu mamica insa Gog n-a vrut sa auda de luat de mana
Despre papuci si noi avem prin casa asa insa nu au pe talpa nimic antiderapant.. deci cred ca-i schimbam.
Pe afara ne imbracam cu body maieu+bluzita subtire+plovaras+geaca, iar in jos dres si pantaloni. Daca punem salopeta punem doar o helanca. Nu exista iesit afara fara mers pe jos, ca atare nu facem diferente. In carut o pacalesc sa stea cu o oglinjoara pe care i-o dau ca sa stea pana cobor carutul cu ea jos.... si se admira-ntr-o veselie, se vede ca-i jumate moldoveanca.
De ridicat se ridica asa: ridica fundul suuus, se sprijna in cap(doar daca e in pat) sau in maini (doar pe jos) si vine-n pozitia ghemuit, si se ridica de acolo. As vrea sa pot si eu sa "sar" din ghemuit in picioare cum sare ea cateodata, dar la volume uriase e mai greu
Gata, mai opriti-ma ca pe baza mea...
Va pupacesc!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, hehe bine ca nu ii plac jucariile alea cantatoare ca pe noi Alexuta ne-a terminat. A invatat sa le dea drumul si le pune pe toate sa cante, iti dai seama ce frumos e la noi...nu ne mai intelegem neam. Asa ca sotul meu a impus deja regula sa nu mai cumpar jucarii cantatoare (numai ca pe majoritatea le-am primit ). Acum le-am scos bateriile la unele din alea mai stridente si le folosim doar pe cele mai suportabile si i le dam si pe rand sa se joace cu ele ca sa nu le dea drumul la toate odata.

Pufymic, bine ca ai avut prezenta de spirit si nu a patit nimic bazucul mic.

Crismir, am vazut si eu pozele cu frumosul cavaler Robert.

Ana, eu o imbrac un un body, o bluza mai groasa, un dres mai gros si un pantalon, o caciula, geaca si cizmulite imblanite. Daca stam mai mult pe afara ii pun si manusi altfel doar ii trag manecutele de la geaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Hai ca m-am linistit, si al meu se da cu gura de usa sau geam pina cind incepe sa plinga (cred ca atunci cind il dor dintii)

am observat ca este fan "suie paparude" , au o melodie la TVkalumea cind o aude indiferent in ce colt al casei este vine repede repede la televizor ( .. si atunci am si eu momentul meu de respiro)

nu am citit din urma dar am apucat sa vad ca a revenit aissa si ma bucur tare ..

nu prea am mult timp dar nu am putut sa nu intru sa va mai spun cite ceva despre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor...

La Muli Ani! Mihaela sa fii sanatoasa, bucuroasa si sa ne mai dai si noua un semn de viata
sa te bucuri de zana ta si sa traiti multi ani fericiti!

Ma bucur ca Stefan e mai bine, ii doresc multa sanatate!

De asemenea foarte mare mi-a fost bucuria cand am vazut atatia cunoscuti ca s-au reintors din "Vacanta" Se pare ca numai Geo si-a luat vacanta mai mare :| sper sa vina si ea in curand

Am vazut multe poze: cu Vlad, cu Robert, cu Stefan, cu Gogo... toti is tare dulci! sa nu fie de deochi...

Vorbeati de papuci de casa... asa arata la noi :)

Fata mea e mult mai bine, Slava Domnului, sper sa-i treaca repede ce mai are de trecut.

Mina si Pufy prin multe mai treceti voi cu puii vostri :)
De fapt cred ca asta e perioada acum... si is ei mai nazdravani. Dar trebuie sa recunoastem ca e cea mai frumoasa perioada :D Macar acum, vrand-nevrand tot fac ce le zicem noi ca e bine, dar cand or mai creste... ce ne asteapta :| sper sa fim cu toate impreuna in continuare ca se ne bucuram :)

Hmm... pentru afara eu o imbrac cu : un tricou sau body, o bluzita pe gat sau pulover apoi am 2 geci, daca ii pun bluzita mai subtire ii pun geaca mai groasa si invers In partea de jos pantalonasi lipiti de picior(egari) sau hamleti(strampi :P) si o salopeta impermeabila pe deasupra. Cizmulitele, caciula, gluga, manusi, fular si e ready to go!

Anamari tare ma bucur ca mai ne zici ce mai fac ingerasii tai. Is mandra de tine si de ei :)

Ramona ce bine ca ai mai intrat si tu si ne mai zici de Lori :)

Vine bunica mea!!! in sfarsit, abia astept! pe 19 decembrie, lunea viitoare. Tare mult a mai durat, dar e bine... :) pana la urma.

Nu stiu ce sa va mai zic...(ca as mai scrie, dar s-a cam terminat pauza mea :)) - sanatate multa, sper ca si Giulia se va face bine... si cine mai e bolnavior, si sa dea Dumnezeu sa avem un anotimp cald in suflete

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Bine v-am gasit pe toate!

Vrem si noi sa ne alaturam clubului vostru!

Avem si motive : Marina e nascuta pe 3 octombrie 2004.

Merge de vreo doua saptamani, dar doar prin casa. A trebuit sa mergem la hotel ca sa isi dea drumul ! Oare va trebui sa mergem la televiziune ca sa invete sa vorbeasca !?
De fapt acasa avem parchet pe jos si atatea capete a dat pana a invatat sa se tarasca, incat nu a mai tentat-o sa repete experienta si cu mersul. Noroc ca a venit o prietena acum vreo doua saptamani si am tot vizitat-o la hotel. Cum acolo era o mocheta groasa si avea si spectatori, si-a dat drumul la mers. Iar dupa aceea a incercat si acasa.

Are 4 dinti (2 sus, 2 jos) si o placere nebuna sa ii foloseasca (mai ales pe san).
Isi da din cand in cand cu mana in cap, dar nu prea mult. A descoperit ca are buric si il studiaza.
Cea mai frumoasa jucarie (dupa parerea ei) e un ciocan (adevarat nu de jucarie !) de plastic galben pentru batut cuie de cort. Cel mai bine e sa nu fii in raza lui de actiune.
Cum se imbraca ? Cu urlete cand o imbraca ceilalti ! Altfel tot incearca sa isi atarne strampi dupa gat si sa isi traga fularul pe cap (!).

Poze nu am reusit sa pun decat una singura la profilul meu. Pe webshots e gratuit ?

Imi dau seama ca prezentarea pe care i-am facut-o pana aici Marinei nu este una dintre cele mai avantajoase, dar pot sa va asigur ca partile bune le depasesc cu mult pe cele rele. E o fetita foarte cuminte si draguta si inteligenta si… (tot ce spune o mama despre copilul ei).

Ca sa fim chit, probabil ca in mesajul urmator o las pe Marina sa ma prezinte.

Sarbatori fericite,
Sanziana & Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

In primul rand vreau sa-mi cer scuze pt greseala enorma de scriere...ma grabeam tare fetelor.urla gandacelul langa mine...am recitit acum si imi venea si sa rad si..ce mai aste e...deci "body" nu "badi"

SANZIANA, bine ai venit printre noi,si mii de fetitei ...asteptam poze...la web e gratis!

IOANA, lui Alesio...bine ca nu s-a intamplat nimic!

Fug, ma trage sa ma joc cu el.

A,era sa uit...vreau sa vad si eu poze cu fetita Aissei...cum ,unde?

la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

sanziana, bine ati venit!
sa-ti traiasca minunea si te asteptam cu cat mai multe vesti despre ea (si nu numai!)

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sanziana bine ati venit! Uita-te in listuta de pe prima pagina si da-ne datele voastre dc. vrei sa va trecem si pe voi in "catalog"!
Deci si pitica ta e nazbatioasa....hihihi!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Papucii nostri sunt asa (cel mai bine merge cu aia din a 2-a poza) si in continuare puteti vedea si restul de poze (CRISMIR si cine mai vrea).
Sanziana bine ai venit!
Andora cu mosul s-a intalnit fugitiv la Kidex, noi o pusesem pe scena sa ii facem poza langa el si initial se deplasa pe directia dorita de noi, dar cand a intins ala mana cu o punga in care erau pliante s-a speriat, cred ca l-a vazut asa mare, cu barba ca se apleca spre ea....

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput