The best of aug-sept-oct 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Bine ai venit Sanziana72 sa-ti traiasca minunea Marina
Eu v-am trecut in listuta, dar dupa cum a zis si Pufymic ne mai trebuie niste date despre zana ta... greutate, inaltime la nastere si ora la care s-a nascut.
Pe Webshot si pe Yahoo.Photos poti sa-ti faci account gratuit.
Abia asteptam poze cu mandruta :)

Aissa abia astept sa vad pozele :) numai sa ma lase zana :P

CRISMIR lasa draga, te intelegem, mai greseste omu` :)

Pufy bafta multa cu intarcatul si felicitari pentru performantele de pana acum :)

Va si va doresc numai sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Aissa e o scumpa Ale!Dar ti-am mai zis...!Acum ma uit la poze, de aia ti-am zis din nou(specific sa nu crezi ca am innebunit asa din senin)!Saracuta ce lovitura are si ea pe barbita.......adica a avut ca de atunci cred ca i-a trecut deja....si au aparut altele....banuiesc!

Andreea !

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! Cu buna seara la toata lumea!

Andreea ma bucur ca micutza Nathalie e mai bine!Tare greu e cu ei cand sunt bolnaviori!

Vorbeati pe aici de papucii de casa, da, pai noi avem vreo 3-4 modele, cu talpa antiderapanta, dintre care ala in ton cu sezonul - cu cap de om de zapada dar totusi cel mai bine si cel mai mult umbla intr-o pereche de adidasi, aia nu si scoate asa de usor din picioare!

Am fost si la medic, ne-a consultat, suntem bine, adica mergem spre bine, inca nu ne-am vindecat de tot dar nici mult nu mai avemContinuam tratamentul cu suspensie de augumentin tot la 12 ore, dr a hotarat asa ca sa ne fie mai usor pt ca ampicilina trebuia luata la 6 ore si oricum si acest augumentin e tot un derivat de ampicilina.
Ioana, ca tu ma intrebai zilele trecute de siropuri de tuse, uite ca ne-a dat acum 2 feluri Salbutanol (care cica reduce iritabilitatea bronsica - pt ca infectia a coborat mai jos si a facut si bronsita) cate 1,5 ml de 2 ori pe zi si Humex parca cate 2,5 ml dar seara sa nu-i dau ca cica acesta din urma ajuta la eliminarea secretiilor si l-ar apuca tusea pe cand sa doarma!Continuam cu predinson inca 3 zile cu cate 1/2 la 12 ore apoi inca 2 zile cu 1/2 si de asta imi era mie cel mai groaza pt ca e al dracu de amara si nu mai stiu cum sa o var pe gura copilului!
Pot sa va spun ca starea lui sa ameliorat!Nu imi vine sa cred ca din tusea aceea latratoare pe care a avut-o joi a ramas doar o tuse obijnuita, si parca nu-l mai deranjeaza!Slava Domnului!Azi chiar am inceput cu tati sa ne facem si noi planuri de sarbatori

sanziana sa-ti traiasca Marina si asteptam sa vi cu date in lista completa!

Va multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine!E asa de bine cand are cine sa te asculte!Si va mai multumesc inca o data ca mi-ati spus cum va imbracati puiutii, eu pana acum il imbracam cu body cu maneca scurta+body cu maneca lunga si apoi in functie de cat de frig era afara o bluza in plus sau nu, pantaloni matlasati fara strampi sau pantaloni cu strampi...de acum sa racit tare, probabil ca vom purta strampi de fiecare data.
Si uraaaa ne-a dat unda verde sa scoatem nasucul la aer!Dar asta numai daca va fi vreme buna, adica nu vant nu ploaie nu stiu daca v-am spus dar si ieri si azi Stefan a urlat la usa "tai tai pa pa" pana la un moment dat sa pus in fund langa usa si dadea cu capul de ea zicand intruna "tai" tai ca o moara stricata

In fiecare seara mai citesc un pic despre "copilul atomic" de la poznasii sunt mereu la panda si imi e atat de drag de el si mamica lui!Doamne ce dulci sunt ei asa la varsta intrebarilor si cate framantari mai au!!!

Va doresc o seara placuta si sa auzim de bine!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Avem pozici noi aici.Chiar ultimele sunt de azi inainte de a iesi la plimbare, iar cele din groapa cu mingiute sunt de ieri de la centrul de distractii pt copii.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Danyce nu merge linkul... esti sigura ca i-ai dat public view?
Ana ma bucur tare ca Stefan e mai bine, multa sanatate ii doresc sa iesiti cat mai repede afara, pe vreme frumoasa.
Is foarte misto "povestioarele despre copilul atomic"

si sanatate!
Noapte buna!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Andreea, vezi daca se vede acum!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Da Danyce sa vad pozele! Acum ma uit la ele

Noapte buna!

Nathalie

Mergi la inceput

Foarte foarte dulce Alma sa nu fie de deochi... abia acum imi dau eu seama ce "bine facuta" e :) Cred ca ati avut distractie pe cinste!

Am vazut si pozele cu Ale mare si frumoasa a crescut, ptiu!
Doamne ce frumosi sunt cu totii!

sanatate si iar... noapte buna! :)

Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
Acum mai citesc si eu din urma ca aseara a castigat sotul suprematia asupra calculatorului
Andreea ma bucur tare mult ca vine bunica ta la voi! E bine sa ai bunici, bucurati-va de timpul acesta impreuna !
Sanziana BINE AI VENIT! Ti-am vazut printzesuca in poza din profil si e o scumpica . Si face EXACT ca fiica-mea cu atarnatul dupa gat.. ia uite pentru exemplificare aici . Sa mai pui muuulte poze pe yahoo ca si acolo e gratis si e nr nelimitat spre deosebire de webshots. Te pupam dulce!
Aissa vorba ta cred ca Mosu' e cam mare si inspaimantator... si daca n-ar avea manusi ar fi si mai bine
Ana ma bucur tare mult ca sunteti spre bine si ca aveti unda verde la "tai-tai", saracii de voi ati indurat destul statul in casa... la noi cred c-ar fi cea mai crunta pedeapsa
Danyce mai ce dulceata am vazut acolo intre bile... Si ce inclinatii spre papetarie are fata... vezi cum te ajuta? Haha, dar ce scumpa e in poza cu fursecurile
Noi nu mai avem noutati decat o noapte extrem de maraita. ... la un moment dat era bezna, m-am trezit ca simteam ceva in neregula si Gogo era in fund la capul meu se uita fix la mine...m-am speriat... si abia cu chiu cu vai am culcat-o iar, nu stiu ce-aa avut doar a dormit ieri doar o ora ziua.. poate era prea obosita
Va pup si va doresc o zi de marti perfecta!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Neata fetele.

Sanziana72, bine ai venit printre noi. Eu nu am reusit sa vad poza.

Si daca ieri a fost zi de vizionat poze de baietei azi a fost zi de vizionat poze de fetite frumoase foc. Am vazut pozele cu Ale, Alma si Gogo. Pe alea cu Gogo le mai vazusem dar le-am mai vazut odata hehehe.

Ana, ma bucur mult ca Stefan este mai bine si aveti voie sa iesiti afara. Tinem pumnii sa-i treaca repede raceala asta.

CRISMIR, hehe stai linistita si asa am inteles ca stia vor sa bage cuvinte noi in dictionar, printre care si "filing", dar exact asa scris

Mergi la inceput