The best of aug-sept-oct 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Noi am avut o noapte maraitaaaaaaaaaaa!(Andora la fel ca voi)! Se simte maseluta sub gingie, aproape ca e iesita, dar vad ca inca ne mai chinuie....offff!Mi-e asa de mila de puiul meu....
!
Danyce am vazut pozele! Tare scumpa e Alma cu gurita plina si atacant platoul cu fursecuri
! Si alea cu voi in bile mi-au placut mult!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andora spune:
Ellen
ei lasa ca ne-am luat si noi revansa si ne-am uitat la gagica ta cu fustita 

Eeeeeeeeeeei si vedeti ca aveti sarafan portocaliu ca al nostru, ia uite aici
haha, si la glow si la sarafan avem aceleasi gusturi 
Pufy imi pare rau de noaptea asta... noua tre' sa ne sparga maseluta din stanga jos, e a patra....
... si mai maraim si acuma 
pt maseluta bazucului ![]()
Mai dar voi cand at auzit ca ninge? Ca noi am gasit saniuta, dar zapada?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)

SARBATORI
FERICITE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
andora spune:
Lume lume ia uitati ce scrie aici cica ninge maine si poimaine! Scuze ca-mi raspund singura la intrebari dar nu m-am putut abtine sa nu caut 
![]()

& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)

SARBATORI
FERICITE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
frosa spune:
Sanziana bine ai venit printre noi
Pe zi ce trece ramin tot mai surprinsa de cite lucruri intelege cupilu meu. Ieri eram in camera lui si ii spun intr-o doara "ce-ar fi sa mergem sa vedem ce mai face vecina noastra?" El s-a uitat la mine 1 sec dupa care s-a dus direct la usa sa plecam.
Spune "gata" cind nu mai vrea ceva si "haide" ... bine, nu le spune inca ff corect , nu mai pot sa scriu deoarece ma urmareste Razvanel si mi-e imposibil sa mai spun ceva ...
danyce spune:
Buna dimineata,
Scriu pe fuga ca imediat plec (de fapt si aseara am vrut sa mai scriu, dar muream de somn).
Multumin de aprecieri in primul rand.
In al doilea rand, am vazut si noi pozici cu bebici (pardon, pitici/copilasi) tare scumpici: cu Vladutul Herrei, Ale a Aissei, UcaAndorei si Alexuta a lui Ellen. Minunate au fost toate, copilasii se fac mai frumosi pe zi ce trece.
Frosa si restul mamicilor, bravo pt progresele micutilor. De acum inteleg din ce in ce mai multe si ne uimesc in fiecare zi.Alma mica face si ea atatea....dar nu am timp de enumerat.
Mai scriu diseara ca pierd trenul![]()
. Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Andora, m-am uitat acolo dar nu prea cred ca va fi zapada de sanie plus ca aia pe desktop weather se "lauda" de vreo saptamana ca ninge la Bucuresti si nici urma. Asa c apana nu vad troiene nu ma mai gandesc la zapada.
Danyce si eu am vizionat pozele cu Alma si mi-ai dat o idee cu tablita aia de scris. Ma batea gandul sa iau ceva creioane cerate dar Ale inca gusta tot ce prinde si nu ma incanta ideea sa pape ceara. Dar daca gasesc o tablita din aia care sa para cat de cat rezistenta o sa ii iau.
Pufy pupici la Alesio sa iasa repede maselutele.
Fetelor care aveti copii cu masele...au iesit in intregime? Stiu ca mai scria cineva ca e iesit doar o parte din masea, dar ma intreb daca nu va fi foarte greu (si foarte dureros) sa iasa si restul, avand in vedere ca partea iesita prima a crescut deja mult. Ale are prima masea iesita in 3 colturi si a 2-a e iesita partea dinspre obraz. La prima e chiar crescut destul, e mare maseaua si in continuare nu a iesit coltul 4.
Cristina si
Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
mina spune:
salutare
intru si io la vaicareli...ce,numa voi? Ieri in premiera am iesit fara carutz afara. Nu dormise repriza de dimineata si am zis sa il obosesc bine pt somnu de pranz. A dormit numa o ora, oameni buni. Dupa care era de o vivacitate cumplita. Seara i-am facut baita pe la 8 (se vedea pe el ca e lesinat de somn) si hai la somnic. A adormit la 11!!!!
...Daca-l prind pe ala care-i schimba bateriile si ii pune cofeina in lapte ii rup picioarele !!!
Nu mai zic ca de cateva nopti bune la orele 3 dimineata se scoala in picioare in patut si incepe sa ne bombardeze cu jucarii pana il luam la noi in pat....ca cine sta de educatie la ora aia?
In rest, daca trecem peste aceste manifestari, e bine sanatos, inca o maseluta sta sa iasa.
Ioana, cand am cetit ieri patzania cu iesitul din casa am dat fuga sa incui usa. Ca si eu o mai las descuiata (am iala de aia cu cheie si pe dinauntru si daca uit usa incuiata si cheia in usa nu mai poate intra nimeni). Numa ca al meu copil de la o vreme s-a cam prins ca pe clanta tre apasat ca sa deschizi o usa (drept pentru care a si dat buzna peste mine in baie acum cateva zile). BIne ca nu a patit nimic Alesio.
Sanziana, bine ai venit. Dupa cum vezi, daca ai cautat club de copii atomici l-ai gasit.
Pune-te pe povesti ca noi tot incercam sa ii facem de rusine pe ai nostri doar-doar s-or linisti dar nici o sansa.
Ana, Andreea, ma bucur ca puiutii sunt mai bine.
Ce o fi cu Giulia, stie cineva?
Si o intrebare mai ...stupida, insa prietenii stiu de ce
: are cineva sanie cu hamuri? Ca io altfel nu scot vizigotu cu nasu la zapada. Ma si vad tragand fericita la sanie in timp ce teroristu a coborat la statia anterioara.....
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Frosa si eu raman de multe ori masca cand vad cate lucruri stie si ce multe intelege bazucu meu.....sunt foarte destepti piticii astia
!
Mina si eu tot la varianta de sanie cu hamuri ma gandeam(nici nu stiu dc exista......dar daca sunt si din alea tip bob, de ce n-ar fi si cu hamuri?).....sau dc nu gasim atunci se cocoata si mama in sanie cu odrasla in brate si tata n-are decat sa faca pe calu'![]()
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
sanziana72 spune:
Revin cu amanunte despre Marina :
Nascuta intr-o duminica la 36 de saptamani si 4 zile, 2600 la nastere, 47 cm, nascuta la 10h47 dupa un travaliu care a durat cu totul sub 5 ore.
In momentul asta nu e chiar atomica Marina ca a facut acum o saptamana 2 vaccinuri si de atunci are cam 38°C. Asa ca se joaca si din cand in cand o vezi ca se lungeste pe saltea sa se odihneasca. Ti se face si mila. Dar chiar beata de febra tot exerseaza mersul.
Probabil din spirit de solidaritate s-a hotarat si mamica (adica eu) sa aiba febra. Am facut o faringita + sinuzita + dureri de urechi + nu pot respira ca mi se infunda nasul. Azi noapte nici nu am putut dormi. Iar nenea doctorul mi-a dat sprayuri si siropuri ca inca alaptez. Noroc ca lucrez la birou, dar creierul ca o piftie.
Mai e cineva care inca alapteaza ?
Am pus niste fotografii de test aici :
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Le puteti vedea ?
andora spune:
Salutare!
Am venit de afara, Gogo doarme de pe la 14, eu acum ajunsei la calc.
Asa frumos e afara.... soare si copii in parc... cred ca vorba Aissei pana la zapada de dat cu sania mai e cale lunga ![]()
Mai asa e cu copilasii astia, zici ca-s mici si fraieri dar ei de fapt pricep o groaza.... asa ca felicitari tuturor puiutilor
si sa speram ca-i va duce mintea numai la lucruri bune....
Asa...deci.. cica a fost cutremur.... la mine era tata la calculator juca sah si eu intre bucatarie si baie ma tot fataiam pe hol asa ca n-am simtit... doar am auzit vitrina zanganind si pe tata strigand...hihihi noroc ca nu s-a sculat Gogo, asta ma durea pe mine ![]()
Sa va zic ce speritura am tras.. dar nefondata
. O schimbam pe mandruleana de body si era in pielicica goala, ii pun alt body si ma uit la incheietura interioara a coatelor - niste dungulite rosii... eu sa mor, am crezut ca e sange, la cealalta mana la fel
.. nici n-am atins-o de frica sa n-o usture... in sfarsit pun varful degetului - ea nimic. Cand ma uit pe degetul meu erau de fapt niste micro-scame de pe interiorul bluzei rosii cu care era imbracata...
Asa ca m-a pufnit rasul de cat de toanta am putut fi.
Hai ca va pupic dulcic acum! 
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)

SARBATORI
FERICITE