The best of aug-sept-oct 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am uitat, Sanziana SANATATE si da, se vad pozele, Marina e o dulcica si jumatate si la 3 luni si mai ales de cand e domnisoara mare... mai-mai dar ce masinuta aveti mamici care alapteaza mai sunt, e perioada in car lupta cu intarcatul.....
Mai fetelor, sanie cu hamuri exista si inca mai multe modele, la Selgros, la Metro cica si la alte supermarketuri, eu am vazut si-n pliantul de la Carrefour, e de plastic gen bob si are un fel de scaunel.... Vedeti ca e un subiect tocmai despre asta dar nu mai stiu pe unde... si povestesc fetele muuult despre sanii.....
Va pupacesc!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

In legatura cu maselutzele, si la noi tot asa au dat,intai partea dinspre obraz si apoi ceilalti 2 coltzishori.A doua jumatate creste greu,adica Viviana are doar o maselutza in 4 coltzuri,una in 3 si la una abia a spart gingia.
aissa pentru Craciunitza ta frumoasa.Ce jucarii frumoase a primit
ana_a,andreea ma bucur ca sunt mai bine puiutzii vostri.sanatate multa tuturor!
mina exista sanie cu hamuri, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63073" target="_blank">aici s-a discutat subiectul.
sanziana, bine ai venit!
am vazut poze cu copilashi frumosi, mi-au placut si papuceii de casa(dar si ghetutzele roz ale lui Nathalie).
Si noi suntem maraite, azi la pranz mi-a scancit si in somn.A iesit si al 8 lea dinte.Of,tare-i greu!

Irina & Viviana (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Vreau si eu sanie cu hamuri!
Am vazut si eu in reclama la Carrefour, stie careva cat costa?
La Cora exista oare?
Ca-i mai aproape si eu is lenesa ...

Am vazut-o si eu pe scumpica Alma. Danyce i s-a inchis un pic parul sau mi se pare mie?

Fetelor, mai e vreun bebelus (pardon, copilas) chelios? Ca Dodolina are in continuare par putin si rar ...

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Bun venit Sanziana!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna ziua mamici
Ma bucur sa aflu ca bebeii sunt mult mai bine.
Eu sunt zombi din nou, fiimea nu doarme noaptea, banuiesc eu ca o supara gingiutele din nou, e teroare cu dormitul la noi, de fapt din totdeauna a fost. Acum i s-a pus pata pe carat si calarit scaunele ei mici prin toata casa si evident le lasa pe unde apuca. E un dezastru la noi, toate jucariile insirate sau ascunse bine de ea prin sertare.
Naty sa stii ca si fiimea e cheliuta, par foarte scurt si rar.
Andora iti inteleg perfect grija, Gogo mic.
Sanziana72 bine ai venit pe forum si insanatosire grabnica va doresc.
Danyce ce papusica frumoasa ai si rosie in obrajiori tot timpul la cat este de activa ...
Aissa felicitari lui Ale pentru mers singurica!
si sanatate multa puiutilor!

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Ziceam eu ca copii astia sunt mici si nu prea inteleg ei mare lucru...ei bine azi Stefan mi-a dat o lectie!De dimineatza nu a vrut nici in ruptu capului sa bea ceaiul ala cu siropurile de tuse...desi nu-s deloc amare, ba au gust de capsune si portocala, nu a vrut si pace!M-am enervat pe el dupa lungiinsistente si explicatii ca trebuie baut, l-a pus in patutz si i-am zis raspicat ca nu-l iau de acolo pana nu bea ceaiul ala TOT.Nu i-am dat nici o alta jucarie inafara de cainele cu care doarmeA stat sictirit cu cainele sub bratz, nu a plans, nu ma certat, sa uitat numai la sticla aia pe jumate plina cu ceai de culoare rosie...cam UN CEAS!!!Ceea ce el nu a facut niciodata sa stea atat de mult in patutz!Eu m-am invartit prin bucatarie, am mai intrat la el, l-am mai intrebat de ceai...a inceput sa ma certe, sa mormaie dar nu sa atins de sticla...La o ora dupa so fi gandit el ca mami asta e chiar nebuna si il tine acolo in time-out pana isi bea ceaiul...si a luat frumos sticla, la baut, apoi a inceput sa zdrangane gratiile de la patutz cu sticla goala fluturand-o in manutza!!!Ei...ce ziceti voi de asta????

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bravo Stefan! Am incercat si eu odata faza asta, ca la noi e mare durere cu mancatul dar nu mi-a mers ca i-a dat imediat tati jucariile.
Iar cutremurul l-a simtit doar ea, eu eram nervoasa ca iar nu a mancat, spalam castronul si ea era in picioare si tot facea "e" cum face cand vrea sa arate ceva. M-am uitat la usa, am vazut ca se miscau cheile, dar am dedus ca erau inca in miscare de mai devreme cand plecase o vecina. Am aflat de la fete, pe YM ca a fost cutremur. Si stau la 10 pt.cine nu stie.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64193" target="_blank">Haideti la capitolul 95!

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Am tras o fuga pe la pozele bebelusilor. Pardon, copilasilor.

cybip, Ce bine merge Yasmeen !!!

Naty, super elefantul

irrinaa, e asa dulce cand doarme asta mica

andora, cine se joaca cu duplo, parintii sau fetita ?

pufymic, la ce coafor mergi cu Alesio ? Ca poate o duc si pe Marina, desi ea nu exceleaza in prea mult par.

mina, dar cate torturi a avut la un an ? Marina a avut 3, dar de acelasi fel si comestibile pentru bebelusi.

aissa, ce patut super ! Mai doarme in el ?

Gata, ma opresc. Mai am si de lucru ! Dar trebui sa cunosc generatia fiica-mi, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Cand am intrat si noi in club, am impresia ca s-a desfiintat

Sau toata lumea a plecat in vacanta ?

Sarbatori fericite tuturor !

Noi am mai adaugat niste poze, daca are cine sa se mai uite la ele.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput