The best of aug-sept-oct 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor cu pui sado-masochisti ne inscriem si noi in "club"!Si bazucu se loveste cu palmele peste cap, dar incerc sa-l ignor in speranta ca se va plictisi de auto-maltratare!
Si sper sa-i treaca repede!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

CRISMIR, am vazut pozele cu Robert!Am vazut si telefonul ala de jucarie...tare ma bate gandul sa cumparam unul pentru Stefan poate poate scapam de el si nu-l mai cere pe al nostru...
Am vazut ca si tu il ti in casa incaltat cu papuci, am crezut ca numai eu sunt mai stresata...dar oricum la mine e ceva mai rece pe jos mai ales unde-i pivnitza....
Si ce simpatic este cu costumul ala de sky la concert!

Am pus si eu cateva poze noi, ultime 4 facute chiar azi...ma uitam la el comparand cu alte poze de zilele trecute, a slabit un pic dar nu-i bai ca recupereaza el!
Pozele le puteti vedea aici

Am uitat sa va spun ca am o frica de mor sa-l mai scot afara...nu stiu cum o sa facem...abia astept sa vad ce zice azi dr, si mai ales sa imi explice si mie ce e laringita asta, (popular - tuse latratoare) daca e ceva viral sau nu, si cum ne putem proteja pe viitor.
Cand venim de la medic va scriu si voua ce ne spune!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Naty, Ale se ridica fie asa cum spui tu ca face Dodo (adica din pozitia aplecat) fie ca la haltere, stilul smuls (cred ) - sta pe vine dar cracanata si se ridica brusc in sus.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

vai Ioana ce spaima ai tras...Eu zic ca stiu si ei pe undeva cand e periculos, dar e foarte important sa nu-l sperii in astfel de situatii...si noi am patit sa iasa pe usa, noroc ca nu avem decat 3 scari, dar inca nu sa aventurat sa le coboare.
In schimb, de vreo 2 saptamani are o alta placere...se urca in dulap si se da jos, se urca, se da jos...blatul de jos de la dulap e un pic mai sus cam la nivelul unei jumatati de scara, si sa invatat singur sa se urce si sa se coboare fara sa se tina de nimic.
Eu in parc mereu il duc la niste scari care sunt ceva mai mici decat scarile obijnuite si acum as putea spune ca urca fara probleme cel putin 4 scari dar la coborare inca nu are curaj decat la ultima scara, se opreste si asteapta sa-l iau de mana sa coboram amandoi.Eu cred ca este foarte important sa-i invatam coboratul scarilor...chiar daca probabil abia prin vara vor putea face miscarea asta fara probleme

Naty, si Stefan se ridica cum face Dodolina ta, sau din pozitie cracanata, direct sus, sau mai nou se ridica "pupuc" si sta asa...multa vreme...chiar se joaca stand asa, si apoi se ridica in sus foarte usor.Asta e o chestie de antrenament, pana la urma vor face niste acrobatii de o sa uitam zilele si momentele cand abia abia faceau cate 2-3 pasi sustinuti sau singurei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

aissa, ce mare a crescut Ale!Si ce dulce e in pozele alea impreuna cu tine!Am vazut si cadourile de la mosu!Eu am o manie cu jucariile astea...cred ca de ar fi dupa mine as cumpara jucarii non stop
Si ce interesant este ciucurelul de la sapca de mos...hihi...
Ii plac jucariile? sau si ea ca si al meu la inceput e muuult mai interesat de cutiile in care sunt ambalate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hai ca la mine azi e zi de vizionat poze ... l-am vazut si pe Stefanut cel dragalas al Anei ... ce papucei haiosi are!

Si Dodo sta in acsa incaltata, are niste pantofiori.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

O intrebare:
Cum ii imbracati cand iesiti afara?Faceti diferenta intre imbracatul cand mergeti cu caruciorul si imbracatul cand va plimbatri pe jos???
Eu mereu ma gandesc ca daca merge pe jos si alearga, se agita, ii este mai cald decat daca sta nemiscat in carutz...voi cum faceti??

Am plecat si eu la bucatareala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

ana_a, noi nu facem diferenta la imbracat, intrucat toate plimbarile se lasa cu mers pe jos... ii dau maieut, body, un tricou mai gros, ciorapei lungi si salopeta groasa cu totul. Plus caciulita nu prea groasa (ca-i pun si gluga) si fular la gat.
asta am intrebat si eu mai sus, cam cat stati cu bebeii afara, acum ca s-a facut frig?
pufymic
, stiu ce-ai simtit cu alesio cand a fugit de acasa, am patit si eu asa, l-am cules din capul scarilor de mi-a stat inima! stai sa vezi cand o invata sa invarta cheia!

crismir e mortal puiutul tau, mai ales poza aia prim plan!

aissa, bina ai revenit! pup-o dulce pe ale de la noi!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ana cutiile sunt de baza, jucariile o intereseaza zero barat. Si acum e intr-o faza in care o sperie muzica de la jucarii. Prima data cand am observat chestia asta a fost in ziua cand i-am facut vaccinul AR, incepuse sa planga brusc odata cu ursul care canta langa ea. Am crezut ca e maraita de la vaccin. Dar acum toate jucariile cantatoare sunt oprite pentru ca se pune pe plans instantaneu cand le aude.
Cat despre plimbari, la noi inca predomina carutul, o dau jos mult prea putin, merge inca greu, mai ales cu haine groase asa ca o imbrac ca de "stat". Are body, tricou, pulover si geaca, iar in jos ciorapi si pantaloni sau combinezon gros.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare din nou!
Am venit si noi de pe-afara si am pus-o pe Gogo-n pat, Hrusca isi face datoria de Mos Ene si sper sa adoarma
Mai intai Ionella sanatatesi sa n-o mai incasezi de la mandru' de ginericu' meu, am uitat sa-ti zic pana acum desi i-am popvetit si sotului de coltul de revista Vigantoletten ii dau 100 nu 500 ca de cand se stie a avut si capul si fontanela lui taica-sau: adica mari
Cu impartasitul si spoveditul - pai eu cica am vrut sa tin tot postul, n-am mancat decat de post dar a trebuit sa mai gust din mancarea amimutei (fara sa inghit)..in fine, Dumnezeu vede... si vreau sa merg la Biserica dar nu stiu cand...
Aissa hehe si noi batem ce a lovit-o pe mandra mea, ii mai distrage atentia
Naty nu era Gogo cea care-si dadea palme, inca ... e mai pragmatica, daca se enerveaza vine la cine-a enervat-o si ne zgarie/ciupeste rau de tot. Ce dulce si cocheta e Dodolina cu machiatul si cu rochita , mai chiar vroiam sa va inreb daca va machiati langa ei... eu asa am facut si acum isi da cu creionul pe la ochi , mi-e frica sa nu pateasca ceva, cu rujul pe buze dar si in gura... dar e tare mandra apoi Haha, sicu "ham-ham" pe geam zici ca sunt leite, numai ca noi nu strigam "ars" ci "na-na".. maica-mea a invatat-o asa violenta...
Crismir mai v-am vazut flacaul cel aratos dar si florile de la tati.. sunteti niste frumosi amandoi
Pufy Doamne ce sperietura cu scarile.. pup dulce ingerasul lui Alesio care a avut grija de el si mamica lui care a avut prezenta de spirit... . De speriat eu ma sperii cand cade Gogo, insa tocmai ca niciodata nu arat asta. E ceva inauntru care ma amuteste, nu sar, cu atat mai putin s-o iau in brate la orice cazatura... de fel nu ma manifest "fonic", nici cand am nascut nu am putut striga, doar geme infundat ... asa ca de speriat pe Uca n-o sperii, insa ma intrebam cum sa fac sa nu-mi stea inima-n loc...
Ana am vazut Stefanutu' dragutu' Mai ce mare a crescut si el, i s-a mai deschis parul parca? Felicitari pt scari!!!
Aissa am tras si eu cu ochiul la poze si taaaaare dulce Creciunita am vazut Mai-mai si ce de jucarii ati primit.. pesemne c-ati fost cumintele
OOps, fac o pauza.....

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput