Cea mai buna/proasta carte citita anul acesta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mate
Cea mai proasta: Codul lui Da Vinci-nici nu merita sa comentez de ce...

De ce??? (Io n-am citit-o, recunosc, fiindca mereu am fost dezamagita de bestsellers...asta de la Shogun si pina la Coelho; asa ca tot aminat lectura ei )
Catgoric, cea mai buna carte pe care am citit-o anul asta este "Author, Author" a lui David Lodge, iar cea mai proasta "Maestrul de scrima" a lui Arturo Perez Reverte...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

cea mai buna este "My invented country" a lui Isabel Allende si cea proasta "digital fortress" tot a lui Dan Brown (mister codu') ca este extrem de previzibil.

ps. mi-am adus aminte ca am citit un atlas despre New Zealand si este absolut mirific si frumooooooos de plangi d-astea se pun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

n-am reusit nicicum sa termin "Al cincelea munte" de Coelho (de plictiseala nu de alta) si nici "Veronika se hotaraste sa moara" da la asta ma ambitionez ca am auzit ca e fain sfarsitul.
cea mai faina: "Un veac de singuratate" de Marquez, il iubesc dupa cum se vede si din semnatura mea (si am primit acuma cadou "Dragostea in vremea holerei" abia astept sa o citesc)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Cea mai proasta a fost "Codul lui Davinci", ma gandeam ca am sa fiu prima care zice asta, dar vad ca totusi mi-au luat-o altii inainte (bravo). Am reusit sa o termin numai pt ca eram in avion si nu aveam altceva mai bun de facut.

Cea mai buna, sa vedem... Cred ca ar fi "What to expect when you're expecting"

"I am still learning."

"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Cartea care m-a impresionat cel mai tare: "Memorii" de Farah Pahlavi, sotia ultimului sah al Iranului.

Cartea pe care n-am gustat-o de loc: "Travesti" de Mircea Cartarescu.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by mist

Cea mai buna, sa vedem... Cred ca ar fi "What to expect when you're expecting"

"I am still learning."

"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."

Cred ca a fost tradusa in romana cu titlul "Cel mai simpatic ghid de sarcina", si mie mi-a placut foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

La cea mai buna e destul de grau sa ma decid - au fost mai multe, le-am mai scris pe la Clubul cititoarelor, dar cea mai proasta pentru anul acesta este Zahir de P. Coelho.
Intamplator, cred, cartile lui anterioare mi-au placut intr-o oarecare masura
Pupici,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

quote:
Cea mai buna, sa vedem... Cred ca ar fi "What to expect when you're expecting
" ha ha, Mist incearca si "Girlfriend's guide to pregnancy" :)

Mami de David (18 sept 2000) si Adina (11 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Am primit cadou luna trecuta o carte de Ted Dekker din Circle Trilogy, prima parte, Black the Birth of Evil. Nu stiu daca e cea mai buna carte citita anul asta, dar am terminat-o de citit alaltaieri si sunt inca sub impresiile produse de ea iar acum nu stiu cum sa fac rost si de celelalte doua, contra cost, poate ma poate ajuta cineva din America fiindca nu pot apela la persoana care mi-a facut-o cadou.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fain subiect!!chiar mi-am facut o lista cu carti de cumparat.
Dan Brown vad ca e destul de controversat,am citit "codul" si mi-a placut,a fost antrenant,aoi ingeri si demoni m.a lasat cam rece si pe a treia,fortareata digitala nici n-am mai cumparat-o.
In schimb anul asta am citit toata colectia (aproape) Ken Follett si va recomand cu caldura cartile lui.
carti proaste...revin cu lista

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput