Cea mai buna/proasta carte citita anul acesta
Raspunsuri - Pagina 3
adimercedes spune:
In topul meu pe anul acesta sunt:
1. My Sister's Keeper - Jodi Picoult
2. Vanishing Acts - idem
3. A Short History of Nearly Everything - Bill Bryson
4. Foucault's Pendulum - Umberto Eco
5. The Island of the Day Before - idem
Nu stiu ce sa zic la cele mai putin "gustate" - probabil critica pe care trebuie sa o citesc pentru teza mea , critica pe care, categoric, nu v-o recomand ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
roxanaz spune:
cea mai buna carte de anul asta: "Eseu despre orbire" - Jose Saramago
cea care m-a impresionat cel mai putin (evit sa zic ca e proasta, gusturile....stiti voi!): "Sa cunosti o femeie" - Amos Oz
Roxana
RA spune:
Sa incepem cu cea mai proasta:"codul lui Da Vinci"...Cand am terminat-o m-am simtit exact ca in ziua in care,mergand cu tramvaiul 4 de la Universitate la Fundatie,un borfas cu abilitati de magician mi-a furat nenorocita de bursa din buzunar.
Si-i dau dreptate cui a spus ca nu se mai increde in "besturi"!Nu stiu cum se face,dar in ultima vreme, "besturile" astea au din ce in ce mai mult aroma de manea scoasa de sub fusta nustiucarei pirande incaltate cu papuci de aur,premianta la nustiuce congres de ghicit praful din stele.
La antipod,"Zorba the Greek"...nici nu mai stiu a cata oara am citit-o,tot antireligioasa si cum mai vreti sa-i spuneti,dar sublima.O carte care vorbeste despre VIATA aproape dureros de adevarat,o carte buna de citit de cate ori simtiti ca soarele rasare cu ostentatie numai pe strada altora!
adrienne12 spune:
Cele mai bune carti citite de mine anul asta: - The Shadow of the wind (Zafon)- A way to Paradise (Llosa)- Memoriile lui Marquez -- Kafka on the Shore & Cronica Pasarii Arc (Murakami)- The House of the Spirits - Allende (multam fetelor ca mi-ati recomandata-o, superba)Acum citesc My Invented Country dar o s-o pun in topul pt. ;la anul :-)Subscriu la categoria cea mai slabuta (nu pot sa zic proasta) Amos Oz.
olim spune:
Nu stiu daca chiar cea mai buna carte, dar cea mai polemica carte care am citit-o pana acum, si care m-a cam socat putin a fost Codigo da Vinci, o carte care te face sa iti pui multe intrebari si pe alta parte ai si unele raspunsuri, mai ales in ceea ce priveste anumite lucruri despre biserica.
Adevarul ca fiecare carte are frumusetea ei,depinde si in ce moment din viata o citesti.
pupici
conchita spune:
quote:
Originally posted by RA
Sa incepem cu cea mai proasta:"codul lui Da Vinci"...Cand am terminat-o m-am simtit exact ca in ziua in care,mergand cu tramvaiul 4 de la Universitate la Fundatie,un borfas cu abilitati de magician mi-a furat nenorocita de bursa din buzunar.
Si-i dau dreptate cui a spus ca nu se mai increde in "besturi"!Nu stiu cum se face,dar in ultima vreme, "besturile" astea au din ce in ce mai mult aroma de manea scoasa de sub fusta nustiucarei pirande incaltate cu papuci de aur,premianta la nustiuce congres de ghicit praful din stele.
La antipod,"Zorba the Greek"...nici nu mai stiu a cata oara am citit-o, tot antireligioasa si cum mai vreti sa-i spuneti,dar sublima.O carte care vorbeste despre VIATA aproape dureros de adevarat,o carte buna de citit de cate ori simtiti ca soarele rasare cu ostentatie numai pe strada altora!
ce descriere plastica, Ingrid :-)) dar iti dau dreptate, o votez si eu la "cea mai proasta". mi-a placut cum ai scris despre "zorba grecul".
cea mai buna carte pe lista mea anul asta ramane "adobe photoshop for dummies".
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by RA
La antipod,"Zorba the Greek"...nici nu mai stiu a cata oara am citit-o, tot antireligioasa si cum mai vreti sa-i spuneti,dar sublima.O carte care vorbeste despre VIATA aproape dureros de adevarat,o carte buna de citit de cate ori simtiti ca soarele rasare cu ostentatie numai pe strada altora!
ce descriere plastica, Ingrid :-)) dar iti dau dreptate, o votez si eu la "cea mai proasta". mi-a placut cum ai scris despre "zorba grecul".
cea mai buna carte pe lista mea anul asta ramane "adobe photoshop for dummies".
oooo aveti dreptate (in opinia mea) si-mi place cum ganditzi amandoua ... m-am amuzat si eu la descrierea lui Ingrid
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
mate spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Cele mai bune carti citite de mine anul asta:
-- The House of the Spirits - Allende (multam fetelor ca mi-ati recomandata-o, superba)
Adrienne,trebuie sa citesti trilogia: Fiica Norocului,Portret in sepia si apoi Casa Spiritelor...Sint super...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Cine da din coate...departe ajunge...
daniella4 spune:
Cea mai buna carte "Un altfel de Craciun" a lui Grisham, mie-mi plac TOATE cartile lui.
O mare dezamagire a fost si pt mine Codul lui Da Vinci. Si din pacate nu ma impac nici cu Mr. Cohelo, intra la capitolul "carti care m-au refuzat"
Daniella
Teodora D. spune:
am gasit un articol care incearca sa explice de ce "codul lui da vinci" e o carte proasta; il puteti citi www.cartea.info/revista/modules.php?name=News&file=article&sid=143" target="_blank">aici.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.