Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 31
Tizabela spune:
Olguttza posturile in general sunt inainte de eventiment adika Craciunul este pe 25 dec si postul craciunului este 4 saptamani inainte (perioada de advent) asa si cu Sf Maria este pe 15 august,dar postul este inainte nu dupa!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Tizabela
Olguttza posturile in general sunt inainte de eventiment adika Craciunul este pe 25 dec si postul craciunului este 4 saptamani inainte (perioada de advent) asa si cu Sf Maria este pe 15 august,dar postul este inainte nu dupa!
Tocmai asta am explicat si eu! Am corectat-o pe Giova.
"Postul incepe la 1 august si se termina de Sf. Maria, adica pe 15 august!"
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
krelia spune:
quote:
Originally posted by Tizabela
Buna fetelor si eu miresica in 2006 pe 12 august(nu sariti ca este in post pentru ca eu sunt catolica si la noi nu se tine portul Sf Maria)si deja am platit avansul pentru restaurant am luat verighetele si am decis care sunt nasii.Cam atata pentru moment ca timp imi pare ca este destul!
Bine ai venit, Iza!
O sa ai o slunba religiosa superba!!! Te...."invidiez"
Succes la pregatiri!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Tizabela spune:
Scuze Olguttza nu citisem bine!!
Multumesc pentru urare krelia oricum toate vom avea nunta superba pentru ca fiecare nunta e unica in felul sau.Va pupic si acum fug ca trebuie sa merg la universitate ufaaa bine ca e ultima zi si daca tot vin in Romanica acum de sarbatori poate am sa particip si eu la intalnirile voastre!
jesia spune:
dyadya Bhei.....pe mine iar m-ati uitat si eu am fost cu voi si a mai venit si plici_plici
dianette spune:
quote:
Originally posted by dyadya
...de-as putea sa teleportez in tarile calde pe perioada iernii as fi un om fericit.
va pupa fata!
Idem !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Giova spune:
Of, of !!!
Neuronii astia sunt toti la , cred.
Ce tampenie am putut scoate pe gura. Ai mare dreptate Olgutza, doar si noi avem nunta pe 19 aug. tot din cauza postului. Dar se pare ca nu mai judec limpede in ultima vreme.
gio si bb Marco 36 fix
Animagus spune:
Noi vrem sa mergem maine sa ne programam la biserica. Am ales Gradina Icoanei (sa ne aducem aminte de tinerete cand o asteptam in fata bisericii sa iasa de la liceu :-). Stiu ca ati ales mai multe bierica asta. Imi puteti spune cat trebuie sa platim si daca avem sansa sa-l gasim pe preot dupa ora 16, 17, sau sa incercam sa mergem mai devreme?
Mersi!
La vache qui rit
ooana spune:
pe toate!
Gio...esti frumoasa foc! Burtica e mare dar tu stralucesti!
Da vad ca se aprind discutiile despre
Mi-ar place si mie...dar am jurat ca BB o sa vina numai atunci cand eu am sa ii pot acorda toata atentia mea...si din pacate acum stau foarte prost cu timpul!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Fetelor, n-am putut participa la discutiile de ieri, si nici azi n-am timp. Am intrat sa va salut si sa va intrebva intreb: NOI CAND NE INTALNIM DIN NOU?!
In alta ordine de idei, alinush2005, multumesc de descriere, esti o scumpa si sunt de acord cu tine la descrierile facute celorlalte fete(ma las pe mine, ca mi-s modesta). Toate suntem frumoase foc si destepte brici!!!
Si acum lasati-ma pe mine s-o descriu pe alinush2005, ca parca n-a facut nimeni asta pana acum: fromoasa foc, distinsa, par suvitat si bogat, ochi mari si expresivi, inaltime medie, corp frumos proportionat. Are un nu-stiu-ce care te face sa te simti foarte bine in prezenta ei: e mai linistita, mai calma, si pare ca zambeste tot timpul. Emana bunatate, asta-i termenul pe care-l cautam. Acum nu stiu cum s-a simtit ea intre mine si Krelia: eu una ma stiu nu vorbareata, FOARTE vorbareata(ce pot sa spun? din cand in cand mai si tac!!!)si Krelia e din soiul meu. Sper ca nu te-am zapacit, alinush!
Corect!!!
Aceeasi impresie mi-a lasat si mie alinush
Iar tu dya , vroiam sa-ti zic de fapt de seara...si..de cand am vorbit la tilifon...ca mi-a placut...rau! (hihihi)
jesia, de la mine stii
pliciule...cu tine deja e istorie ..asa ca...astept cafelussa...sau sucutzu'...sau....vinutzu' fiert
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006