Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 32
krelia spune:
quote:
Originally posted by Animagus
Noi vrem sa mergem maine sa ne programam la biserica. Am ales Gradina Icoanei (sa ne aducem aminte de tinerete cand o asteptam in fata bisericii sa iasa de la liceu :-). Stiu ca ati ales mai multe bierica asta. Imi puteti spune cat trebuie sa platim si daca avem sansa sa-l gasim pe preot dupa ora 16, 17, sau sa incercam sa mergem mai devreme?
Pai...500.000 - taxa de biserica, sa te scrie pe caiet. Apoi, banuiesc ca in preajma cununiei sau dupa....aranjamentul floral pe care ti-l face biserica, si corul - 100.000, respectiv 1.500.000 (preturi 2005). Ce/daca dai la preoti, dupa slujba, e aleatoriu.
Cu ora...hmm...eu am fost o data pe la 17, intr-o luni sau miercuri (nu mai stiu exact) si l-am asteptam pe ala barbosu' vreo 15 min, ca avea treaba cu niste citeli p'acolo...iar cand m-am dus cu banii, intr-o alta zi, l-am nimerit pe celalalt, exact cand ajungea la "munca" , pe la ora 15.....
PS..am uitat, cand ai nunta - sa te trec pe listutza!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
tigrutz spune:
Krelia, tu te mai duci la biserica pana la nunta? Eu ma gandeam sa ma mai duc sa verific listuta aia a lu' nenea popa, sa n-am surprize...
Andita spune:
Fetele, ia intrati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304 sa vedeti ce emotii va incearca.... Chiar sunt curioasa ce comentarii or sa apara.
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
tu te mai duci la biserica pana la nunta? Eu ma gandeam sa ma mai duc sa verific listuta aia a lu' nenea popa, sa n-am surprize...
Noi da... inainte / dupa Revelion... sa vedem inainte cum e cu spovedania, apoi go 2 popa...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
Krelia, acum am citit parerea ta despre... daca e innebunit puiu'? e mort de-a binelea !...
tigrutz, multumesc si tie... las' k aman ideea...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Krelia, tu te mai duci la biserica pana la nunta? Eu ma gandeam sa ma mai duc sa verific listuta aia a lu' nenea popa, sa n-am surprize...
Da, o sa ma duc dupa boboteaza (daca n-o fi prea frig) sau prin primavara, sa verific!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
raza, nu vrusei sa-ti mai spun si eu ca mi se pare cunoscut al tau, ca ziceai ca avem ceva cu el!! dar da, asa e : seamana cu Chivu!M-am linistit, nu-l cunosc de nicaieri!
[
Cum sa zic asa ceva ? Pai nu v-am spus k pui mai cuminte k al meu nu cred sa existe ? Dak nu stiu eu de nici o fosta... Si exceptie facand gurile-casca de pe strada, m-am obisnuit sa li se para cunoscut unora... Da-i doar al meu si gata ! E... private property....
Raza de soare
jesia spune:
Adita super tare am ras cu lacrimi toate sunt mortale...sa stii ca si eu sunt "constipata" de pe acum cum o sa fie nunta...sa iasa perfect ...si stiu ca o sa fiu isterica atunci la cea mai mica neregula ...dar dupa aia o sa-mi treaca
Andita spune:
Pe mine m-a amuzat ideea in sine, ca toate ziceau ca si-au pregatit nunta la detaliu, si ati vazut cate prostii se intampla.
La nunta nasei mele, a fost o furtuna groaznica, si cum restaurantul era cumva in vale, a navalit apa intuntru, pe usa, iar personalul de aoclo statea cu maturile si o dadeau afara. Apoi, ca sa fie totul frumos, s-a luat curentul, in mijlocul unei hore. Atmosfera a fost salvata de o masa de petrecareti, care au inceput sa cante "din gura", si s-a incins un dans pe intuneric, de in momentul cand a vneit lumina, parca ne parea tuturor rau ca nu mai e bezna....
Nunta noastra
Poze
Freia spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64392" target="_blank">Miresele anului 2006 (31)
Freia si Alexa