Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
Tonnia spune:
neata!
Mama, ce guri au copiii astia! conduc, dupa mine, cei doi Radu, iar la fete-Nuka!
Aseara a fost prima data cand a adormit singur, l-am lasat in pat si asteptam sa urle, a scancit circa 30 sec si a adormit. M-am inchinat nu alta...Cu o seara inainte peste 2 ore imi luase sa-l adorm...
Antoanela, chestia asta cu sanii e controversata, pediatra mea spunea sa-i dau un san complet ca sa ma asigur ca a luat si laptele mai consistent, iar daca nu se satura-bineinteles al doilea. Acum, ce-nseamna complet si cum iti dai seama de asta...mai greu dupa parerea mea! Iar alaptatul sa nu dureze in total mai mult de 40 min.
country girl spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
A luat fata mea peste 200 g saptamina asta. Cred ca biotics-ul a rezolvat problema florei, si a inceput sa asimileze si fata mea, ca trecea laptele ca printr-o tzeava prin ea, facea kk dupa fiecare masa. Acum, face la o zi sau chiar la 2, mai vine de acasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana sarumana ca m-ai luminat! Sa stii ca de-asta nu se ingrasa Ilinca. Cred ca mare lucru nu asimileaza din laptele meu fiindca ea face kk in aproape fiecare scutec. Da' din greu: al doilea ei nume e "arma biologica"
Lasand gluma la o parte, serios, cred ca abia daca intr-un scutec sau doua are numai pp si deloc sau doar stropit cu kk, restul pana la 8 pe zi sunt pline oki cu kk. Ia sa ma iau eu de pediatru miercuri cand mergem la control...
poze cu "Zmeoaica"
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Anto, ma scuzi ca ti-am vorbit atita despre cintarire iar tu stiai cum se face.
Eu am culcat fata inainte de 9 aseara, si s-a trezit definitiv azi la 9. Dar s-a trezit de citeva ori intre, asa ca sint zombi. O sa vada ea, cind o sa stea in camera ei, ca nu mai vine nimeni sa o ia la primul foit.
country girl spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Sa intrati pe linkul care vi l-am dat mai sus, ca acolo este si o prezentare video cum se scot mucisorii din nasul copiilor.
Va ingroziti cand vedeti ce iese...
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
Horror! De und eies frate cantitatile alea de muci????!!!!
Desi dispozitivul tot de tortura mi se pare. Seamana cu ala de l-au folosit la ORL sa-mi curete sinusurile doar ca ala era cu baterie, cam ca periuta electrica de dinti. Faza cu aspiratorul mi se pare criminala Zau asa, saptamanal cand fac curatenie, aspir covorul, perdele, canapeaua si nasul Ilincai
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Antoanela23, vin si io sa-mi dau cu parerea, ca doar stii ca la crescut copii altora intotdeauna oricine e mai tare decat cand e vorba de ai lui ,
daca baia seara il agita pe Victor, incercati una din doua variante sau amandoua:
1. mutati ora de baita mai devreme, intre 20 -21 de ex., fiindca s-ar putea ca la ora aia sa fie deja prea obosit si agitatia baii il streseaza si mai tare; la inceput si noi am facut experimente pe Ilinca, in ideea ca daca o culcam de ex. la 22 in loc de 21 doarme o ora mai mult. Ti-ai gasit! In afara ca era deja prea obosita la ora baitei si ar fi preferat sa adoarma imediat fara sa mai manance sau urla ca din gura de sarpe, tot pana la 6 dormea!
2. fa-i baita dimineata, in loc de seara si dupa baita joaca-te cu el pana oboseste. Asta daca nu l-a obosit baita destul
Ilinca de catava vreme face un adevarat show la baie: trebuie sa umplu caditza doar pe 1/2 fiindca da din maini si din picioruse, inoata, se zbenguie, stropeste tot. Deja incepem sa ne uitam dupa ratzushte plutitoare s.a. cele fiindca e foarte interesata de ce-i in jurul ei.
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
'neata Ioana, ca vad ca noi suntem matinalele de sambata dimineata pe forum...
io profit ca fata hranita la 7 a adormit si tat-su recupereaza si el prin somn
de i-ar tine macar pana la 10!
poze cu "Zmeoaica"
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!!
La multi ani bebeilor de azi
Ina sa iti traiasca Maria Ilinca si tu la fel!!!!!!
Noi papam un san la o masa si dureaza in jur de 6-8 minute (maxim).
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
country girl spune:
'neata Ioana, ca vad ca noi suntem matinalele de sambata dimineata pe forum...
io profit ca fata hranita la 7 a adormit si tat-su recupereaza si el prin somn
de i-ar tine macar pana la 10!
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Ocazie cu care imi urez deocamdata singura SA-MI TRAIASCA FATA! care implineste astazi trei luni
poze cu "Zmeoaica"
Ioana75 spune:
Sa-ti traiasca fata Ina!
La multi ani tuturor bb-ilor care se aniverseaza azi!
Fetele, sa stiti ca nu e cu intentie (e cu gem, vorba Oanei): in unele dimineti imi amintesc sa felicit sarbatoritii zilei, in altele nu.