Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
Caterinuta spune:
Astazi am implinit trei luni, trecem in alta etapa de acum. Multumim pentru urari.
La multi ani! pentru Petra, Alexandru, Radu, Darius
Maya a avut la nastere 3730g si 50 de cm.
Inainte de a cunoaste ce inseamna colici, alaptat din 3 in 3 ore, zile si nopti in care plingem fara sa dormim deloc, eram hotarata ca eu, mama model voi avea 2 copii. Acum, de cateva zile, tocmai mi-am instiintat sotul (care lucreaza de la ora 9 la 21 sau 22 ) ca daca mai vrea un copil sa-l faca si creasca cu cine o vrea.
Eu sunt singura in Timisoara, nici macar o vecina binevoitoare nu am si mi-e destul de greu cu bebe, catel, mancare, calcat, curat cumparaturi etc. Nu imi pot imagina cum m-as putea descurca cu inca un copil.
Dar daca as avea o mama pe aproape, cred ca as reveni la ganduri mai bune.
Cati si bebe Maya
kid2003 spune:
Mey, cum e pompa ce se leaga la aspirator, Sofia? O pun acolo si dup-aia sormonesc cu bratul ala lung de metal, al aspiratorului prin nasul copilului? Deja mi-e frica...
Dar suna ca si cum ar face treaba buna, nu pot sa neg, doar sa nu-i aspire si altceva, niscaiva creieri p-acolo...
country girl spune:
quote:
Originally posted by kid2003
Mey, cum e pompa ce se leaga la aspirator, Sofia? O pun acolo si dup-aia sormonesc cu bratul ala lung de metal, al aspiratorului prin nasul copilului? Deja mi-e frica...
Dar suna ca si cum ar face treaba buna, nu pot sa neg, doar sa nu-i aspire si altceva, niscaiva creieri p-acolo...
Kidule, daca faci precum ai scris s-ar putea sa-ti iasa cea mai reusita fotografie de "zmeu"
Lasand gluma la o parte, chiar asa, Sofia cum e pompa aia cu aspirator?
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Am plecat spre aeroport!
Am plecat e un fel de a spune ca inainte ne schimbam scutecul, bagam juma de biberon - asaa, de orice eventualitate - si pe urma urlam la imbracat. Astea toate ne mai iau juma' de ceas.
Daca vedeti c-am disparut in zilele urmatoare, inseamna ca a venit "spaima laptopului" acasa. Ca daca apuca sa puna mana pe el, nu mai are nimeni loc.
Da' nu stie el ca de martzi il paste revolutia casnica. Isi alege daca sta cu fata, singur, dimineata sau dupa amiaza. Ca eu 1/2 de zi imi iau de acum liber. Doar e luna cadourilor, nu?!
poze cu "Zmeoaica"
Gina M spune:
Hopa, va ganditi deja la un alt BB cat mai curand!
Eu am deja doua fete cu varste apropiate(Jessica 2 luni& Rebecca 1 an si 11 luni),si din experinta spun ca se poate desi este ceva mai greu.
Sunt binecuvantata insa cu o bebelusa cuminte.Altcumva nu cred ca as fi putut face fata situatiei.
Acum experimentata fiind zic ca, ar fi si mai bine daca intre copilasi ar fi trei ani diferenta. Trebuiesc multe aspecte luate in considerare privind acest pas...
Va doresc multa intelepciune sa puteti lua cea mai buna/potrivita decizie.
Poze
Ioana75 spune:
Ina, dsitractie placuta diseara.
A luat fata mea peste 200 g saptamina asta. Cred ca biotics-ul a rezolvat problema florei, si a inceput sa asimileze si fata mea, ca trecea laptele ca printr-o tzeava prin ea, facea kk dupa fiecare masa. Acum, face la o zi sau chiar la 2, mai vine de acasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Si Sofia are dreptate cu caracterizarea...:))))
Azi avem 4 luni si avem 6.280g (ne-am nascut cu 3200g). In ultima luna a luat 680g . In CC scrie ca ia intre 600-750 g. Deci suntem in grafic!!!
Plange...vin
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
mary ilie spune:
hai ca am aparut si noi pe net, n-am facut mare lucru azi, da n-am avut timp de net.....
citeam ce-ati mai scris azi si nu-mi vine sa cred ce succes au zmeii si zmeoaicele noaste......adevarul este ca albumul e mortal!!!!! dar raman la parerea ca suntem niste sadice, auzi copii plang si noi ne hlizim de nu mai putem.
Sofia, suntem mai mult decat onorati, si se accepta bineintelesstai sa vina tati acasa si sa-i zic ca fi-su are o pretendenta, si inca ce domnisoara frumoasa noi suntem mai timizi, asa, nu indrazneam s-o curtam pe Nuka ta
mai citesc din urma si revin
mary si Andrei
codruta_grg spune:
Uitati aici treaba cu aspiratorul...
http://www.orrszivoporszivo.hu/index.php?lang=en
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
mary ilie spune:
si in topul "zmeilor" eu votez pentru Radu al Ralucai si pentru Nuka a Sofiei, care chiar zmeoica zici ca e!
mary si Andrei