Bebelusi de iulie-august 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Lia, multumim
Noi folosim tetine de la Chicco, si de la Nuk, cele cu supapa. Eu sunt multumita, cel putin cele de la Chicco sunt super. Cele de la Nuk sunt bune, dar curge mai greu

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

noi folosim nuk de silicon si de cateva zile a acceptat si avent de silicon forma cireasa asa ca o sa ne orientam si catre chicco la tetine. biberoane folosim de la avent, nuk new first si chicco.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Anis, ce bijuterie de fata ai! sa o sorbi din priviri nu alta! Intr-adevar, tare studioasa!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Peca, bine ca nu s-a intamplat nimic cu Niko, cred ca ati tras o spaima.

, ai o semnatura de invidiat. E nasol cu al doilea Mos, ca fata va primi cadou de la firma numai dulciuri(asa se procedeaza la noi) si sunt sigura ca mi le va ceda mie.

Mamini, sa stii ca la viata mea am dat multi bani pe haine din dorinta de a fi moderna. Acum am devenit mai practica si mai sportiva, daca ai sti ce fitze aveam in studentie.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Va pup acum, mai doream sa raspund cuiva, dar am uitat, plecam prin urba cu fata ca sunt vreo 4 grade afara.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutare!

Mi-am bagat si eu putin nasul pe la voi. Lipsesc si eu acum cand se dicuta aici de toale si freze si alte cele amuzante. Deh...ce sa facem daca nu avem timp de nik...

Eu nu m-am schimbat cu nimic nici dupa ce am nascut nu-ti ies din casa nearanjata nemachiata...de haine hai ca mai port si eu mai sport asa adik blugi, adidasi, dar cu rening pe strada nope. nu ca nu-mi place. De machiat insa nu sar! Parul insa e un dezastru pt ca nimi cade teribil. L-am tuns acum cateva sapt. ceva mai scurt, arat la fel doar cu ceva cm in minus. Nu l-as mai vopsi ca asta mai lipseste desi nu stiu cat ar afecta ma gandesc de sarbatori totusi...sa-mi fac roscatul meu. Curaj de alta culoarea nu am.

Aaa ! Am inceput sala de sapt. asta, am o frebra crunta la picioare. Dar ma simt minunat ca fac lucrul asta. Uraaaa!

Andrei e un scumpic se trzeste noapeta la 4 si rade si eu dar ne trece...dupa ce ma culc la 1-2 noaptea. Hehehehee!

va pup pe toate! si pe bebiciii frumusei!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
Ioana, bravo tie! as vrea sa fiu si eu asa...din pacate nu sunt!
am o gramada de treaba, asa ca va las!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by peca

saptamana asta a fost de groaza, saptamana nu bb meu, azi de dimineata a cazut din pat .... era langa mine intins aveam mana sub piciorusele lui si il tineam....era la mai mult de 30cm de margine.....si totusi a cazut....nu a plans poate nici 1 minut si a fost plans normal nu uret....si a mai suspinat poate 5 minute dar in timp ce ne radea fericit....in timp ce il controlam sa vad daca nu e ceva suspect.....
saracutul de el.....a avut cred noroc, caci fiind distanta mica max. 50cm, a cazut direct pe burtica si cred ca s-a aparat cu manutele....

nu a facut cucui, nu are nimic la nascu...nici o vanataie....nimic vizibil......daca totusi ar fi ceva.....dupa cat timp se vede? citisem pe forum de simptome ca tremurat, voma.....cand ar trebui sa apara?

ce mai urmeaza? asteptam sa trecem si noi prin vaza cu, cazaturi...dar nu acum cand invata sa se intoarca de pe spate - pe lateral -pe burta ci putin mai incolo cand va incepe sa se tarasca/meraga in 4 labe........daca acum mi s-a intamplat....ce va urma? D-ne ca nici nu vreau sa ma gandesc! Si ma simt asa de vinovata, nu ca nu as fi, si am impresia ca toate le fac tot pe dos!

azi mi-a inceput prost ziua.....si moralul imi este undeva de parte sub 0.

asa ca de aici pana nu va indispun si pe voi.....ca poate e molipsitor!

va doresc un we placut!

peca si niko
_

vaaaai,sunt de coma astia micii ai nostri.Dani tot azi dimineata a cazut din pat pentru prima oara...si ultima,SPER.Ca am tras o sperietura...Tot pe burtica a cazut si a plans doar un minut dupa care a adormit la loc.Din cauza mea s-a intamplat,ca eram fff obosita si l-am luat langa mine in pat sa-l alaptez.Am adormit si nu pot sa-mi dau seama cum de s-a sucit el si-a ajuns jos,ca Dani inca nu se intoarce singur...sau...???
Multumesc lui D-zeu ca nu a fost nimic grav.Nu are nici un semn,nimik.Doar sperietura mea.De la 5 dim nu am mai adormit.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ACla toata gasca-nu te trageam de urechi,ma bucuram ca te-am gasit ca am tot intrebat fete de voi.Cum v-ati acomodat in Franta?Stiu de voi cand aveati a multitme de bagaje de facut prin august parca si dupa aceea eu am plecat pe 7 sept in Ro.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Offff,Peca,si eu ma simt la fel de vinovata...

Acum ceva timp in urma,multe dintre voi se plangeau ca bb-ii nu stau in carut,ca urla...ati depasit situatia?Si cum?Ca Dani de acum a luat-o Cum il pun in carut incepe sa urle de parca cine stie unde sta...si doar cand doarme e ok.Dar ce sa fac?Oare o sa-i treaca?Nu de alta dar cred ca are aproape 8 kg...cum sa-l mai tin in brate???

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput