Bebelusi de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
mamini spune:
Moaaama, Albinuzza, ce "efecte speciale" ai bagat... bravo!
hai ca ma duc si eu la nani ca sunt franjuri.
M
AC spune:
Multam mult... wow scrieti nu gluma... si eu.. si eu
Monica-Elena pai luase mult in greutate si apoi a stagnat 200 de grame intr-o luna. Nu mai stiu daca postasem cat avea inainte. Asta-i mai grav....
Mamini si noi avem pufulet...mai lung pe ici, mai scurt pe dincolo e cu ciucurasi... ca un calut cu panas.
Monai nu se strica lucrurile in dulap... revii la greutate... fii fara grija...
Peca ufff eu il las doar noaptea in patutul cu gratii, ziua tup cu el in patutul portabil....care-i cu plasa... si asa putem eu sau mama sau 'otul sa stam macar linistiti cat hranim galusca.
Lia2000 eram singurica in masina si gata acus iau taxiul
Andreea si galusca si brotacelul
Lia2000 spune:
,
l-am admirat pe bondarelul tau; e un mare dulce;
Sa nu va suparati celelate mamici ca nu zic nimic si alti bebei;
eu fiind mai noua prin zona, nu ii stiu pe BBi de dinainte si pe masura ce reusesc sa ma uit, va aduc la cunostinta!
Lia2000 spune:
Mamicile cu bibe,
ce fel de tetine folositi?
Azi iar m-a terminat fie-mea: i-am pus supica in bibe si stupoare: zicea ca cand i-am dat sa pape; mi-am zis ca nu se poate, doar ieri o mancase (cu mofturi, ca deh, avea lapte in ea!) si i-am dat-o cu lingurita. Evident ca a fost delicioasa, dar jumate s-a dus pe ea.
AZi am pus-o prima oara in scaunel la masa. Era tare mandra de ea!
peca spune:
saptamana asta a fost de groaza, saptamana nu bb meu, azi de dimineata a cazut din pat .... era langa mine intins aveam mana sub piciorusele lui si il tineam....era la mai mult de 30cm de margine.....si totusi a cazut....nu a plans poate nici 1 minut si a fost plans normal nu uret....si a mai suspinat poate 5 minute dar in timp ce ne radea fericit....in timp ce il controlam sa vad daca nu e ceva suspect.....
saracutul de el.....a avut cred noroc, caci fiind distanta mica max. 50cm, a cazut direct pe burtica si cred ca s-a aparat cu manutele....
nu a facut cucui, nu are nimic la nascu...nici o vanataie....nimic vizibil......daca totusi ar fi ceva.....dupa cat timp se vede? citisem pe forum de simptome ca tremurat, voma.....cand ar trebui sa apara?
ce mai urmeaza? asteptam sa trecem si noi prin vaza cu, cazaturi...dar nu acum cand invata sa se intoarca de pe spate - pe lateral -pe burta ci putin mai incolo cand va incepe sa se tarasca/meraga in 4 labe........daca acum mi s-a intamplat....ce va urma? D-ne ca nici nu vreau sa ma gandesc! Si ma simt asa de vinovata, nu ca nu as fi, si am impresia ca toate le fac tot pe dos!
azi mi-a inceput prost ziua.....si moralul imi este undeva de parte sub 0.
asa ca de aici pana nu va indispun si pe voi.....ca poate e molipsitor!
va doresc un we placut!
peca si niko
_
Monica-Elena spune:
mai mai cuscra ce nora frumoasa am . mihnea e tare mandru de ea
Lia si aici bb se transporta in scaunul de masina. nu este obligatoriu dar un parinte constient de riscuri asa isi transporta copilul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
peca spune:
quote:
Originally posted by mamini
Peca, ce ti-a zis dr? parca azi te duceai, nu? si eu am aparatori la patut, ca zuza mea se agita mult si in somn.
nu am fost vineri caci nu am reusit sa ajung in oras....merg luni caci orium am iarasi drum in oras.....
aparatori avem si noi dar nu sunt de jur imprejur......asa ca acum cand mergem in ro. il pun pe unchiul meu sa imi faca......si cred ca 2 seturi.....normal si unul mai inalt pt. atunci cand voi regla patutul mai jos.....caci ma gandesc ca nu voi scapa de astfel de incidente, sa se invete sa nu isi mai bage picoarele, cum spune sotul, si deja se trage de ele si incerca sa se ridice in fundulet.
gata ma duc ca s-a trezit si isi povesteste!
peca si niko
_
AC spune:
Peca pustoaica mea chiar a cazut la rau sub un an.. si pediatrul o zis ca daca a plans la impact e ok.
Daca esti topita de frica fa un scan, dar nu panica.... Momentele in care te vei simti depasita, prostuta etc... abia incep.
Andreea si galusca si brotacelul
peca spune:
quote:
Originally posted by AC
.... Momentele in care te vei simti depasita, prostuta etc... abia incep.
mi-ai ridicat moralul AC-usor nu gluma,, dar m-ai facut sa zambesc.....da iti dau dreptate....abia acum incepe greul....
peca si niko(23 iulie '05)
_
Monica-Elena spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
mai mai cuscra ce nora frumoasa am . mihnea e tare mandru de ea
Lia si aici bb se transporta in scaunul de masina. nu este obligatoriu dar un parinte constient de riscuri asa isi transporta copilul.
Eu l-am scos pe Mihnea in scaunul de masina dinmaternitate si statea mititelul la 3 kg ale lui super nasol in el, asa ca pana la 3 luni am preferat sa il transport in landou in masina si asigurat normal de abia de la 4 luni jumate l-am pus in scaun si sta si el ca omuletul acum ca este mai mare.