Bebelusi de iulie-august 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Salutare mamici si bebici!

Ieri Matei a varsat pe mine, a facut pipi si kaka!
N-am mai intrat de multisor, am fost cateva zile la Londra...si s-a comportat bebe exemplar..in avion a dormit la decolare si la aterizare!am zis ca se face pilot...
cand am timp o sa pun si poze din excursie
pupici!

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Lia-multumesc de complimente.Voi 2 nu sunteti pe lista sau mi se pare mie?Ca nu am vazut nickul tau si nici nume de bb Gia!Ori m-amDa si tu un PM cu detaliile voastre.
Dede-cu placere,sper ca ti-ai mai revenit.Daaa,politicienii sunt si aici cu capul.
anis-felicitari pt dintisori.
KULTA-mersi de intrebare degetul meu vad ca se vindeca,o parte a taieturii e mai adanca si a mai sangerat,dar cu tinctura de propolis aproape s-a lipit si partea asta.Sper sa iti iasa bine EKG.Ce bine ca o sa vina mama ta si vei avea ajutor.
Cat despre DINTI : aseara nu vroia nici sa pape rodea atat de tare degetelele ei,mana mea-plngea atat de rau.I-am dat niste Calpol in ultima instanta si s-a linistit dupa ce si-a facut efectul.Dar a durat si cat s-a chinuit:rodea jucaria pt dinti de se auzea zgomotul de cauciuc asa tare.A mancat si dupa iar plans,vai saracuta.I-a trecut si a adormit.M-a trezit doar de 4/noapte...Vad ca azi a dormit o ora dimineata,sper sa o mai lase durerea.Face un cachi verde,e de la dinti?Ieri l-a facut.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

-cu placere,ce briz-brizuri avem acum
Adriana-si-a revenit Aidan cu nani?Dar ce face doarme pe invers?Sper sa isi revina cat mai repede.
ankak-tot despre somn10 ore/noapte.Fara intrerupere?Va anunt cand o sa am parte si eu de asta
Irda-pai s-a nascut prematur,e f bine.Nu te stresa.
Monica-Elena-sa iti fie de bine.Suvite-sa le vedem,intra in album si du-te la add photos ,parca ai pe yahoo.
mamini-ce vorbiti voi de freze.E bine de tine ca nu ai fire albe.Eu amAcum am dat cu un nuantator sa nu il mai stric si l-a acoperit.Si eu ma fost toate culorile,cret nu l-am facut pt ca e ondulat.Si eu am vrut schimbare de freza,dar cu fata mea latareatza nu imi pot permite par mai scurt ca mi se vede gusha deAia si suntAm intrebat la coafor in Ro ce poa' sa imi faca la par si a zis pai volum nu pot sa obtin pt ca e parul greu si nu prea am ce sa iti fac cam asta e freza care iti sta bine nu pot decat sa ti-l mai scurtez.Si era un nea' frezar smecher de la noi.Cam atat despre-care cade rau.Si felicitari ca ai mai dat din kg-cum ai reusit?
Ella-si tie felicitari ca mai ai doar 6 si vrei sa pastrezi 2.Bravo!
Eu tre' sa mai dau destule,nici vorba sa pastrez ceva dinBine ca macar alea s-au dus.Am ramas eu cu fluturasi pe creier

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Weekend placut la toata lumea.
Fata mea cu tot tam-tamul a adormit de la aproape 9seara si eu am infipt cornul aproape odata cu ea si cu toate ca am avut 4 treziri,s-a trezit la 8 nu la 4.30 ca in serile precedente.Sa ne tot tina asa.Ca e bine sa mai ma odihnesc un picut.Maine sper sa nu merga tati la munca ca e ziua lor de si eu trebuie sa ma rasfat:nani si ce vreau euMacar o data/sapt si sunt multumita.
Ioana-super de tine ca faci sport.
In rest Oana face vocalize serios si tot vorbeste si e o dragatot timplul trage cu ma-ma,na-na,da-da,imm,ni-ni si altele mai complexe.Si balute la greu se uda la piele.Si roade intens inele de dentitie.
Aici s-a facut cald sunt 13 gr si sper ca azi sa mearga liftul,aseara i-am facut proba si mergea.Ca vreau afara,astept sa pape si

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, cred ca sunt o multime de chestii care se pot face si cu par greu si cu fatza rotunda, dar sunt din alea greu de intretinut.hai sa vedem ce minune mi-e face si mie marti...
cit despre kg, tot cam acolo sunt, mai am 3.5-4 pina la pct de unde am plecat+ balast o gramada.n-am facut nimic, chiar sunt suparata pe mine ca sunt cam- dulciuri, sticksuri, alune, piine- sa-mi fie rusine. si ma gindesc acasa cind oi scapa prin strachini...aia e. iar amin pina dupa sarbatori...

M

Mergi la inceput

Eu nu am fata rotunda,o am ovala dar sunt si am nshpe mii de gushi-groh-groh.
Dar e musai sa fie usor de intretinut.Asta e.
Mama masii de treaba

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini, Ema pai tre sa fac ceva mai fetelor ca altfel o iau rau pe ulei. daca nu ma aranjez ma simt ca un rahat alba cum sunt la moaca si palida...aoliuuu. Iar de intolit mereu am tinut sa nu se vada sunca in rest nu ma agit f tare un blug acolo si o bluzita sa nu crezi ca cine stie ce imi pun. at despre sport pai sa vezi cum se pune kg de la o zi la alta si la pantaloni deja vad sunca mai mult normal ca mi-am luat avant. Plus ca ma dureau toate oasele si spatele de la lipsa de miscare de atata timp si de la carat Andrei. Am o febraaaa ....
Si mai stau si mult pe scaun la computer ori bantui pe net ori muncesc da tot latesc fundul. Asa ca ...a trebuit sa iau masuri.
cat despre mancat inca sunt nesi mai trebuie sa taiem la multe.
Gata pauza back to work.
Va pupicesc.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Ioanam-ai facut sa rad cu sunca ta,care?Stiu ca zici ca ai burtica si ca vrei sa iti tonifici muschii.Super de tine!
Eu mai am si nshpe mii de kg de dat jos.Ambatz de vanzare-dau bani grei sau lei grei
-mi-am mai pus si eu cate ceva sa fie ca nu aveam destule la semnatura

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anca stiu eu bine ce sunca lasa am o burtaaaaaaa de numa si s-au depus niste aripi pe sub talie si un an mi-a luat sa le dau jos la sala si cu Monti da uite ca nu mai am deloc ambatz sa ma apuc de Monti nu-s ce am
Am pus 3 poze cu Andrei la 5 luni in albumul cu acelasi nume o sa aveti o surpriza hihiiii.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, asa e si fie-mea Lavinia Milosovici, doar ca noi nu avem dotare asa...

M

si iti spun drept, daca as arata ca tine, Ioana, as fi numai cu nasul pe sus

Mergi la inceput